Şimdi Ara

Buna ne denir ki?(kız meselesi, acil yardım. Sinirliyim.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
2
Favori
2.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balgambaz -- 22 Ocak 2017; 1:43:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yav bu ne saçma yazı en iyisi git 2-3 defa daha duvara elini vur cama kafa at kapı kolunu ısır buzdolabına küfür et geçer.
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: burnaldinho

Yav bu ne saçma yazı en iyisi git 2-3 defa daha duvara elini vur cama kafa at kapı kolunu ısır buzdolabına küfür et geçer.

Oo kardeşim komikmisin sen ya? Ulan sinirliyim diyorum trollüyosun yeter zaten kavga edebilecek durumdayım sizle mi uğraşcam bide troller? Ciddiyeti anlamadınız sanırım. O kız için ne şerefsizlere bulaştım neler yaptım yine gitti benden korktuğu kadar ölümden korkmayan bi velet tipliyle çıkıyo ne kadar sinirliyim sen tahmin et.

• duvari kirmalisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balgambaz

quote:

Orijinalden alıntı: burnaldinho

Yav bu ne saçma yazı en iyisi git 2-3 defa daha duvara elini vur cama kafa at kapı kolunu ısır buzdolabına küfür et geçer.

Oo kardeşim komikmisin sen ya? Ulan sinirliyim diyorum trollüyosun yeter zaten kavga edebilecek durumdayım sizle mi uğraşcam bide troller? Ciddiyeti anlamadınız sanırım. O kız için ne şerefsizlere bulaştım neler yaptım yine gitti benden korktuğu kadar ölümden korkmayan bi velet tipliyle çıkıyo ne kadar sinirliyim sen tahmin et.

Korkak morkak çocuk kızı kapmış, kızda zerre iplememiş seni neyi anlatıyorsun? Yok sinirliymiş yok duvara 2 tekme atmış yok eli kırılmış, seni takan yok ne kızın umrundasın ne çocuğun ne de bizim. En sağlıklısı gidip duvarla konuşman seni sadece o anlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 4 Haziran 2015; 17:04:21 >

• quote:

3. kez 9. sınıf okuyorum

Bunu gördükten sonra okumaman gerektiğini düşündüm. Ayrıca gerisini okumadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dayı, bu ne ya?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kız peşinde koşacağına otur iki satır ders çalış da liseyi bitir

• 3. defa 9. sınıfı okuyorumdan sonrasını okumadım..

Erkek adam okuyamıyorsa okumaya açık liseden devam eder, seni yakında askerede çağırırlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ravelogy

duvari kirmalisin

Senin burnunu, çeneni, kafanı yada kaburgalarını kırsam nasıl olur? Trollemeyin olum sinirliyim diyom harbi şimdi evin içindeki halimi görseniz korkarsınız bıktım trollemenizden kırk yılda bi bişey yazıyoz onuda trollüyonuz başlıycam şimdi beyninizin gramajından veletler

Daha 9. sınıfa giden 97li 89'lu üyeye velet diyor
  • "Benim laflarımla milleti dissleyen biri"

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir şey yapma kıza

• bu dışarda köpek muamelesi yaptığım embesil apaçi tiplerden.cook sevdiğin 250 gr için mal mal hareketler mi sergiliyosun.git dersini çalış da bi yere gelip saygın konuma gel.ona buna yumruk atarak anca lümpen olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: berberlereayarolanadam

bu dışarda köpek muamelesi yaptığım embesil apaçi tiplerden.cook sevdiğin 250 gr için mal mal hareketler mi sergiliyosun.git dersini çalış da bi yere gelip saygın konuma gel.ona buna yumruk atarak anca lümpen olursun.

Ona buna yumruk atarak muay thaici oldum ve çok çene diş burun kaş göz yamulttum, denemek istersen ankaradayım. Ayrıca siz hepiniz, hiç birinş kendi oturduğunuz semtin hepsini karşınıza alacak kadar, yada 17-18 kişinin içine tek başınıza dalacak kadar, yada bıçaklı bi şerefsizin karşısına sadece yumruğunuzla dikilip kavgada iki yerinizden bıçaklanıp hastaneye kaldırılacak kadar sevdiniz mi? Sadece kız için?

• quote:

quote:

bu dışarda köpek muamelesi yaptığım embesil apaçi tiplerden.cook sevdiğin 250 gr için mal mal hareketler mi sergiliyosun.git dersini çalış da bi yere gelip saygın konuma gel.ona buna yumruk atarak anca lümpen olursun.

Ona buna yumruk atarak muay thaici oldum ve çok çene diş burun kaş göz yamulttum, denemek istersen ankaradayım. Ayrıca siz hepiniz, hiç birinş kendi oturduğunuz semtin hepsini karşınıza alacak kadar, yada 17-18 kişinin içine tek başınıza dalacak kadar, yada bıçaklı bi şerefsizin karşısına sadece yumruğunuzla dikilip kavgada iki yerinizden bıçaklanıp hastaneye kaldırılacak kadar sevdiniz mi? Sadece kız için?

Sonuç: Askerlik çağına gelmesine rağmen hala 9. sınıfı geçmeye çalışan, arkadaşlarının bile artık umursamadığı, kızın yol verip bi daha benle konuşma dediği duvarlarla kavga eden bir apaçi. Çok imrendik kardeşim yarın ilk işim bende gidip 20 kişiye tek başıma dalıyorum

• quote:

quote:

muay thai de kız için mal mal yumruk atın mı diyor.sen sporu milleti dövmek için mi yapıyorsun? anan baban için yapmazsın 250 gr için abazan seni

• Duvarda birşey var mı?

• Bir şeyler yazacaktım ama vazgeçtim. Umut yok

• quote:

quote:

quote:

muay thai de kız için mal mal yumruk atın mı diyor.sen sporu milleti dövmek için mi yapıyorsun? anan baban için yapmazsın 250 gr için abazan seni

Kardeş gayet sabırlıyım sana burda küfretmiyorum ama içimden sana neler neler yapmak geliyor. Şunu da bil ki 4.5 senedir muay thai yapıyorum ve kızı 1.5 senedir seviyorum. Hahahah.

Sanalda öter bi halt ettik sanarsınız
    Adres isteriz çakma adres yazarsınız
    Ulan velet olsa sizin kadar olmaz
    Şuraya yazdığım free söz kadar ucuzsunuz.
    Bi kız sevdik diye okumama mal edersiniz
    Devamsızlıktan sınıfta bırakan şerefsizler bile sizden daha şerefli.
    Şerefsiz yazsak nickiniz çıkacak çok belli,
    Ulan veletler neyin kafasındasınız söyleyinde bizde çekelim.

• bu konuyu silme 1 sene sonra oku diceksin ki ne kadar malmışım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.