Şimdi Ara

Buna ne denir ki?(kız meselesi, acil yardım. Sinirliyim.) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
2
Favori
2.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çakma turabi seni git seneye survivor'a katıl. Okumayacağın belli. En azından tv maymunu olup ünlü olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mollyket

Kız peşinde koşacağına otur iki satır ders çalış da liseyi bitir

eczacı kız bile trol oldu ya

vay amd(cpu)
  • Olm anan baban yokmu la senin dayin amcan yokmu hic dovmedilermi seni hala salak salak kari kiz kosturuyorsun demicem onuda beceremiyorsun lan git hayatin kaymis otur dersine calis

Seni forumun delisi ilan ediyorum

• 91 li olarak abin sayilirim ve sana ufak bir nasihat vereyim;

O kizi unut. Okuluna odaklan ve meslek hayatin icin, gelecegin icin bir seyler yap. Seninki gibi bir durumda 2 senelik sevgilimle ayrildik ama oncesinde yani lise 3 ve 4. sinifa giderken ben salak gibi hep pesinde kostum, hayatimda butun onceligim oydu, hersey onun etrafinda donuyordu ve en aci tarafi da ben onun pesinde kosarken o derslerin pesinde kosuyordu. Sonra ne mi oldu? O ingilizce ogretmenligini kazanip denizliye gitti. Bende mal gibi calismayip bir yer kazanamadigimla kaldim. Suan o ogretmen oldu rahat 2,5 lira maasi var. Bense ozel bir firmada 1,5 liraya zor calisiyorum. Keske o yillara donebilsem de butun bu yaptiklarimi telafi edebilsem, derslerime asilip adam gibi bir ise sahip olsam ama is isten gecti. Senin yaslarinda kizlarin ilgisini gitar calanlar, rap yapanlar, popimidir nedir onlar cekiyor fakat isin rengi 21-22 den sonra degisiyor. Hangi kizla tanissam ne is yapiyorsun, nerde calisiyorsun muhabbeti donuyor. Aklini basina topla yanlis yoldasin

• OKUMAYIN MUAY THAİCİ LİSELİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balgambaz

quote:

Orijinalden alıntı: berberlereayarolanadam

bu dışarda köpek muamelesi yaptığım embesil apaçi tiplerden.cook sevdiğin 250 gr için mal mal hareketler mi sergiliyosun.git dersini çalış da bi yere gelip saygın konuma gel.ona buna yumruk atarak anca lümpen olursun.

Ona buna yumruk atarak muay thaici oldum ve çok çene diş burun kaş göz yamulttum, denemek istersen ankaradayım. Ayrıca siz hepiniz, hiç birinş kendi oturduğunuz semtin hepsini karşınıza alacak kadar, yada 17-18 kişinin içine tek başınıza dalacak kadar, yada bıçaklı bi şerefsizin karşısına sadece yumruğunuzla dikilip kavgada iki yerinizden bıçaklanıp hastaneye kaldırılacak kadar sevdiniz mi? Sadece kız için?

Erkeeeek beee yuru beee

• Git dersine çalış ergen
  • YAV HE HE DERLER .
  • Haksızsın kardeş, kız istediğini sever istediğiyle sevgili olur senden izin mi alacaktı.

Arkadaşının perspektifinden bakacak olursak bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu önermesini tersten düşünürsek anlattığın kadarıyla güvenilmez arkadaş olunmaz bir çocuksun arkadaşını da kendin gibi düşün.

Ayrıca sevmeninde bir adabı var. Birini sevmen serseri mayın gibi ortada dolanma hakkı insanların tercihlerine müdahil olma meşruiyeti vermez. Adabınca sevemiyorsan sevme

Son olarakta şunu söyleyeyim senin kendine hayrın yok. 18 yasına gelmissin bir okuldan sutlanmışsın diğerinde durumun meçhul işin gücün millete dayılanmak. Sen daha kendine bir fayda sağlayamazken el kızı senin neyine. Bu lafıda sınıfta kaldın diye değil su konudaki yorumlarına bakarak söylüyorum yaşının olgunluğunda değilsin. Aklını başına devşir zaman geçip gidiyor yarın 25 olursun gider birini bıçaklarsın sabıkan olur iş güç sahibi de olamazsın.

• Ya şu laflara bak hareketlere bak.Git ders çalış sınıfı geç saçma sapan hareketler yapacağına adam gibi arkadaşlıklar kur senin yasında üniversitede sınıf arkadaşım var senin uğraştığın şeylere bak.

• quote:

Beyler şu an 3. kez 9. sınıf okuyorum baştada 1 sene geç yazılmışım. 1997 doğumluyum son sınıf olmam gerek ergenliği atlattım ergen demeyin.

Şimdi ilk başladığım okulda(lise) bi kız var ve onu çok seviyorum. Düz liseydi o zamanlar ve şimdi düz lise yok. Bende 1 sene devamsızlıktan sınıfta kaldığımdan ve 2. sene de bacağımı 2 yerden kırdığımdan kaydımı dondurduğum için 3. kez mesleki ve teknikte okuyorum. Bölüm belli oldu bu arada, radyo ve televizyon meslek bölümü. Neyse. Düz lisede kalan sevdiğim kızı 1.5 senedir seviyorum. Öyle bi sevgidir ki sırf o seviyo diye gitara ve rap müziğe başlamıştım. Sonra deyim yerindeyse hıyarlık ettim ve kızı kaybettim. Çıktığı çocuk gelip atar yaptı ve yumruk attı diye çene kemiğine çok sert şekilde yumruk attım ve çocuğun çene kemiği kaydı. Bunlar çok öncesinden. Sonra kıza da bağırdım çağırdım bi daha x beni seviyo diye kimseye söyleme lan dedim çıktım gittim. Sonrada pişman oldum 3 gün boyunca resmine baktım ağladım. Şimdi bi aradım senle olmiycak biliyorum ama sensizde olmuyo dedim güldü şimdiye kadar olmuşta şimdi mi olmuyo tamam neyse ben kapatıyom bi daha beni arama tamammı dedi sonra bişeyler daha diyodu da ben 'heaaa' 'hea hea hea hea' diyip kapattım. Sonrada elimi duvara vurdum sinirden. Whatsapptan resmine bakıyım dedim bi baktım ordayken peşimde kardeşim kardeşim diye gezinen bi çocuğun adı durumda yazıyo ve profil fotoğrafı beraber çekildikleri fotoğrafların birleşiminden oluşma bişey. Ve fotoğraflarda gayet yakınlar. Bunu görünce dahada sinirlenip yine aynı elimi duvara vurdum sanırım 1 parmağım çatlak yada kırık ama önemi yok. Neyse bu çocuğa yada kıza ne demeliyim? Ne yapmam lazım kavga mı ediyim başka bişeymi yapıyım?

Not: bu ilk değil ordayken bana kardeş diyen adamların çoğu ya kızla gevşek şekilde konuşmuş yani yine deyim yerindeyse yavşamış yada çıkmışlar da benim haberim olmamış. O dediğim şimdiki de gitar çalmayı benden öğrendiği kadar bilen ve benim laflarımla milleti dissleyen biri. Her şeyini benden çalmış yani. Sevdiğim kızı bile. Ve ne kadar sevdiğimi de biliyor. Lütfen acil yardım.

Pm den adresimi atıyorum.Senin canın sıkılmış galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-809FC2E19 -- 5 Haziran 2015; 13:55:44 >

• Okumayın liseli apaçi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berberlereayarolanadam

bu dışarda köpek muamelesi yaptığım embesil apaçi tiplerden.cook sevdiğin 250 gr için mal mal hareketler mi sergiliyosun.git dersini çalış da bi yere gelip saygın konuma gel.ona buna yumruk atarak anca lümpen olursun.

Ona buna yumruk atarak muay thaici oldum ve çok çene diş burun kaş göz yamulttum, denemek istersen ankaradayım. Ayrıca siz hepiniz, hiç birinş kendi oturduğunuz semtin hepsini karşınıza alacak kadar, yada 17-18 kişinin içine tek başınıza dalacak kadar, yada bıçaklı bi şerefsizin karşısına sadece yumruğunuzla dikilip kavgada iki yerinizden bıçaklanıp hastaneye kaldırılacak kadar sevdiniz mi? Sadece kız için?

Bana bir tane yumruk tuttur lan kenar mahalle muay thaicisi seni

• ne zamandır 1997 lilere ergen demiyor olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokenim

quote:

3. kez 9. sınıf okuyorum

Bunu gördükten sonra okumaman gerektiğini düşündüm. Ayrıca gerisini okumadım.

ozet budur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız peşinde koşmaya devam et.
  • Onları yak
  • Takma kafana oku bitir liseyi ünivde cillop gibi kizlar var 2 günde unutursun

• quote:

Beyler şu an 3. kez 9. sınıf okuyorum baştada 1 sene geç yazılmışım. 1997 doğumluyum son sınıf olmam gerek ergenliği atlattım ergen demeyin.

Şimdi ilk başladığım okulda(lise) bi kız var ve onu çok seviyorum. Düz liseydi o zamanlar ve şimdi düz lise yok. Bende 1 sene devamsızlıktan sınıfta kaldığımdan ve 2. sene de bacağımı 2 yerden kırdığımdan kaydımı dondurduğum için 3. kez mesleki ve teknikte okuyorum. Bölüm belli oldu bu arada, radyo ve televizyon meslek bölümü. Neyse. Düz lisede kalan sevdiğim kızı 1.5 senedir seviyorum. Öyle bi sevgidir ki sırf o seviyo diye gitara ve rap müziğe başlamıştım. Sonra deyim yerindeyse hıyarlık ettim ve kızı kaybettim. Çıktığı çocuk gelip atar yaptı ve yumruk attı diye çene kemiğine çok sert şekilde yumruk attım ve çocuğun çene kemiği kaydı. Bunlar çok öncesinden. Sonra kıza da bağırdım çağırdım bi daha x beni seviyo diye kimseye söyleme lan dedim çıktım gittim. Sonrada pişman oldum 3 gün boyunca resmine baktım ağladım. Şimdi bi aradım senle olmiycak biliyorum ama sensizde olmuyo dedim güldü şimdiye kadar olmuşta şimdi mi olmuyo tamam neyse ben kapatıyom bi daha beni arama tamammı dedi sonra bişeyler daha diyodu da ben 'heaaa' 'hea hea hea hea' diyip kapattım. Sonrada elimi duvara vurdum sinirden. Whatsapptan resmine bakıyım dedim bi baktım ordayken peşimde kardeşim kardeşim diye gezinen bi çocuğun adı durumda yazıyo ve profil fotoğrafı beraber çekildikleri fotoğrafların birleşiminden oluşma bişey. Ve fotoğraflarda gayet yakınlar. Bunu görünce dahada sinirlenip yine aynı elimi duvara vurdum sanırım 1 parmağım çatlak yada kırık ama önemi yok. Neyse bu çocuğa yada kıza ne demeliyim? Ne yapmam lazım kavga mı ediyim başka bişeymi yapıyım?

Not: bu ilk değil ordayken bana kardeş diyen adamların çoğu ya kızla gevşek şekilde konuşmuş yani yine deyim yerindeyse yavşamış yada çıkmışlar da benim haberim olmamış. O dediğim şimdiki de gitar çalmayı benden öğrendiği kadar bilen ve benim laflarımla milleti dissleyen biri. Her şeyini benden çalmış yani. Sevdiğim kızı bile. Ve ne kadar sevdiğimi de biliyor. Lütfen acil yardım.

Bu mesaj zaten şikayet edildi.

• Nick-karakter uyumu.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.