Şimdi Ara

Buna Ne Diyeceksin Mete Düren?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bruma’nın Tokatspor maçında yaşadığı sakatlıktan sonra sezonu kapatması yöneticilerimizi harekete geçirmiş ve yabancı kontenjanında yer açılması için sözleşmesinin dondurulması gündeme gelmişti. Fakat TFF Basın Sözcüsü Mete Düren ise prosedür gereği Bruma’nın sözleşmesinin dondurulamayacağını söylemişti.

Bu gelişmelerin yanı sıra Mete Düren sorunun çözümü konusunda yol göstermiş ve Delgado’nun o dönemde sözleşmesinin feshedildiğini ve tekrar oynamaya başlayacağı zaman yeni sözleşme imzalandığını belirtmişti.

Fakat yaptığımız araştırmalar sonucunda işin aslının bu şekilde olmadığını Delgado’nun sözleşmesinin dondurulduğunu ve hatta Fink ve Tabata transferlerinin de aynı şekilde yabancı kontenjanındaki sorun nedeniyle sözleşmenin askıya alındığını gördük.

Dün yönetimde BJK için sözleşme dondurmayı hak gören zavallı vasıfsız yönetici Mete Düren daha başvuru yapılmadan başvuru yapılırsa dondurmayız deme cüretini nasıl gösteriyor? Söz konusu Galatasaray olunca konuyu yönetim kurulunda ele bile almadan direkt bu yargıya Mete Düren nasıl varıyor?

İşte Delgado için KAP’a bildirilen açıklama.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=103778

İşte Fink için KAP’a bildirilen açıklama.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=139314

İşte Tabata için KAP’a bildirilen açıklama.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=139576

KAYNAK

PEŞİNDEYİZ TV

• quote:

zavallı vasıfsız yönetici Mete Düren
  • Adam belgelerle ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsunnn..

Bu da Mete Dürümcüye kapak olsun...

@ec1000 arkadaşa helal olsun gerçekten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan_28

Adam belgelerle ...

Hunharca...

• kapa sahte acıklama yapmaktan kol gibi bi ceza kökleseler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asparuh

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Nefret ediyorum şöyle insanlardan. Göz göre göre pislik yapıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pelin Batu neden bu kadar ateşli?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    aboww sese geldim
  • Sivok'unkini de diz sakatlığı yüzünden dondurmuştu schuster döneminde onuda ekle

• Yazık ya valla uğraştığımız şeylere bak ya. Ulan ölmüşüz ağlayanımız yok. Ülke futbolunu soktukları duruma bak her dakka entrika çeviriyorlar anasını satayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

Yazık ya valla uğraştığımız şeylere bak ya. Ulan ölmüşüz ağlayanımız yok. Ülke futbolunu soktukları duruma bak her dakka entrika çeviriyorlar anasını satayım.
    Biz düzgün yollar aradıkça bizi engellemeye devam ediyorlar..

Önce yabancı sayısını kısıtlıyorlar

sonra da, kurallar dahilinde sayıyı azaltmak isteyince olmazzzzz diyorlar..

bunların üzüm yemeye filan niyeti yok.. niyetleri bağcıyla..

yazık Türk futbolu.. ne günlere kaldın..
  • quote:

İmzan çok güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

İmzan çok güzelmiş

Alıntıları Göster
    Mete ne diyorsun bu duruma? Olmadı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: zwartevis

Mete ne diyorsun bu duruma? Olmadı mı?

Alıntıları Göster
    Profesör doktor adama ''vasıfsız'' demiş

Arkadaş tamam fanatik olun, takımınızı ''ölümüne'' destekleyin de lütfen cahil olmayın ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Arkadaş tamam fanatik olun, takımınızı ''ölümüne'' destekleyin de lütfen cahil olmayın ya.

Ee?

Adamın profesör olmasıyla vasıfsızlığının ne alakası var? Adam vasıfsız bir yönetici. Beni işi veya uzmanlık alanları ilgilendirmez ki genel cerrahi uzmanıymış kendisi. Her profesör mükemmel yönetici yetenekleriyle doğup işini kusursuz mu yapıyor yani? Karşı takıma laf sokacam diye bu kadar kasmanıza gerek yok. Attığın postun ne konuyla en ufak bir bağlantısı var nede kendi anlatmak istediğin şeyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: Wyrdfell

quote:

Ee?

Adamın profesör olmasıyla vasıfsızlığının ne alakası var? Adam vasıfsız bir yönetici. Beni işi veya uzmanlık alanları ilgilendirmez ki genel cerrahi uzmanıymış kendisi. Her profesör mükemmel yönetici yetenekleriyle doğup işini kusursuz mu yapıyor yani? Karşı takıma laf sokacam diye bu kadar kasmanıza gerek yok. Attığın postun ne konuyla en ufak bir bağlantısı var nede kendi anlatmak istediğin şeyle...

Yahu bana ne Galatasaray'ın aleyhine söylediğinden, ayrıca laf sokmak istesem bu şekilde yapmam. Böyle bir adama vasıfsız demek cehalettir, benim için bu kadar.

• quote:

quote:

quote:

Ee?

Yahu bana ne Galatasaray'ın aleyhine söylediğinden, ayrıca laf sokmak istesem bu şekilde yapmam. Böyle bir adama vasıfsız demek cehalettir, benim için bu kadar.

Ya vasıfsızlığın anlamını öğren önce öyle gel laf kalabalığı yap burda ya. Vasıfsız demek o işe yetememesi, doğru yapamaması demek. Al buda sözlük anlamı.; "niteliği olmayan, niteliksiz. Bir zanaatı yapabilecek becerisi olmayan işçi." Konuya baktığımızda ne görüyoruz.; "vasıfsız yönetici Mete Düren". Eee daha ne konuşuyorsun? İyice saçmalıyorsunuz gerçekten. Sanki hakaret ettiler adama...

• quote:

Ya vasıfsızlığın anlamını öğren önce öyle gel laf kalabalığı yap burda ya. Vasıfsız demek o işe yetememesi, doğru yapamaması demek. Al buda sözlük anlamı.; "niteliği olmayan, niteliksiz. Bir zanaatı yapabilecek becerisi olmayan işçi." Konuya baktığımızda ne görüyoruz.; "vasıfsız yönetici Mete Düren". Eee daha ne konuşuyorsun? İyice saçmalıyorsunuz gerçekten. Sanki hakaret ettiler adama...

Laf kalabalığı yapan ben miyim sen mi? Nitelik kelimesinin anlamı hakkında fikrin yok burada dır dır ediyorsun.
    Neyse daha fazla cehalet örneği sergilemeyin.
  • Once besiktasi batirdilar, simdi Turk futbolunu batiriyorlar, adamlar oyunun hilesini mi buldular ne yaptilarsa basarisiz oldukca yetkileri artiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

İmzan çok güzelmiş

Eyvallah potur.. Sagol
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.