Şimdi Ara

Cem Yılmaz'a Bir Tek Ben mi Gülmüyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
175
Cevap
1
Favori
4.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Youtubeda videolarını izliyorum ama hiç gülmüyorum bazen sırıtacak gibi oluyor ama yok o da olmuyor. espiri zeka işidir anlamadığından gülmüyosundur falan diyecekler gelmesin anlıyorum ama komik gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Wallace -- 16 Mart 2013; 16:28:50 >

• Millet komik olmasa da gülüyor.
  • valla bizim 1-2 arkadaş anlatıyor çok komik diye.ama vaktim olmadığı için hiç izleyemedim.filmlerinden gorayı izlemiştim o da o yaşlarda güldüren bir filmdi açıkçası.

konu dışı varken cem yılmaz da kimmiş yahu
  • Bizim millet koyun oldugundan para verip kendini şartlandirip gidiyo, gülerek geri donüyor. Olay bu.
    Bence de komik değil, güzel tespitleri var ama standuplar benim tarzım değil. Metin olduğunu bildiğimden komik gelmiyor. Ama bizim milletimiz koyun. Bu kesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben stand up larına gülmüyorum ama arog u izlemiştim orda gülmüştüm fazla olmasa da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Bizim millet koyun oldugundan para verip kendini şartlandirip gidiyo, gülerek geri donüyor. Olay bu.
    Bence de komik değil, güzel tespitleri var ama standuplar benim tarzım değil. Metin olduğunu bildiğimden komik gelmiyor. Ama bizim milletimiz koyun. Bu kesin.

Bu nasil bir kafa yapisidir ? Sen gulmuyorsun diye milleti koyun diye fislemisin

• Kimsenin zevkine karışmak istemem ama üstte de dediğin gibi koyun bir milletiz ve popüler olan bir öge ne derse komiğimize gidiyor. Ben de pek gülmüyorum. Güldüğüm esprileri olmuyor değil. Ama fun sarmadı beni mesela. Birazdan cem yılmaz fanları basar konuyu zeka yoksa zorlama vs. tarzda headshot yapma çabalarına girerler. İşte burada kimin zekasız olduğunu konuyu okuyanlara bırakmak istiyorum ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen güldüğün bişey söyle biz ona bakalım birde. Cem Yılmaz'ı savunmaktan yana değilim sadece troll müsün yoksa ciddi misin görelim
  • Daha önce güldün mü

• daha önce hiç güldün mü?
  • Dikkat çekme çabaları...
  • Cem Yılmaz esprileri zeka işidir herkes anlamaz anlamayan gülmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentinho -- 16 Mart 2013; 16:40:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

/>

gülşfw
    üe<pdjms
  • Daha önce güldun mu

• dostum çok cool sun bu cevabı beklıyodun galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnc07

Daha önce güldun mu

Hahah anlayana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dentinho

Cem Yılmaz esprileri zeka işidir herkes anlamaz anlamayan gülmez

direk başlığı okudun heralde
  • Ben de gülmüyorum yanlız değilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Bizim millet koyun oldugundan para verip kendini şartlandirip gidiyo, gülerek geri donüyor. Olay bu.

/>
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.