Şimdi Ara

Cem Yılmaz'a Bir Tek Ben mi Gülmüyorum ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
1
Favori
4.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sizle aynı düşüncede olmayanları ötekileştirmeye, koyun damgası vurmaya o kadar alışmışsınız ki olaylara objektif yaklaşamıyorsunuz.Koyun olmamak için illa azınlık tarafta mı olmak gerekir.Malun parti %50 oy aldı ooo koyun, cem yılmazı şu kadar kişi izledi, ooo popüler kültür koyun, Apple diye bir firma var telefonu yok satıyor, ooo Apple mı hepsi Koyun.Yok ona o kadar para verilir mi, yok ona gülünür mü.Size ne kardeşim adam neye gülüp neye gülmeyeceğini size mi soracak.

Bence bu tür olaylardaki en büyük yanılgı Ön Yargı!

Geçen Kolpaçino nun 3.filmi çıktı.1 ve 2 yi izlememiştim.Ardaşlarım izlemişti ve çok güzel olduğunu söylüyorlardı özellikle 2.filminin.Bende ise önyargı vardı hep itici geliyordu, o ne yeea Türk filmi kesin saçma zaman kaybı diyordum.Neyse mecbur girecez artık daha film başlarken bile bir önyargı vardı içimden kesin sıkılcam vs diyordum.Film bittiğinde mutluydum iyi ki gelmişim diyordum.Tamam bütün film boyunca yarılmadım ama yer yer güldürdü sonuç olarak eğlenmiştim.

Aynı şey zamanında cem yılmaz için de geçerliydi.Hep ön yargı vardı.Zamanla kırıldı.Tamam hepsi mükemmel olamaz, sevmediğim eleştirdiğim yanları da var fakat sevdiğim şeyleri de var.En son Fundamentalsı izlemiştim gayette iyidi.Belaltı olabilir, yer yer performansın düştüğü yerler de olabilir ama sonuç olarak genelde eğlendiriyo.Ha bazı arkadaşların dediği gibi öyle tüm şov boyunca yarılanları böyle 1000 desibel kahkaha atanları anlamak güç fakat yer yer güldürüyor yer yer gülümsetiyor.

Bu iki farklı düşüncenin birbiriyle atışmasının sonu olmaz çünkü "renkler ve zevkler farklı".

Son olarak insanlar birbirinin dış görünüşü ve zevklerini eleştirmeyi bıraktığı, ötekileştirmeyi ve bazı damgalar vurmayı bıraktığı vakit biraz daha medeni bir toplum olacağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• meseleyi tam anlayamıyorsunuz,

toplumun elitlik taslayan kesiminde de cem yılmaz komik, tartışılamaz gibi bi algı pohpohlanmış durumda

insanlar vasat esprilere gülmeyi zeka görüyor, gülmezsen anlamıyorsun gibi bir balon şişiriliyor.

sanki mübarek ingiliz politik esprileri yapıyor.

suya sabuna dokunmayan, topluma hiçbişekilde dönmeyen, para kazanmaktan başka amacı olmayan cinsel organ hedefli espriler çoğu.

gözlem yeteneği çok kötü demem, artık o kadarı da olsun...

kendi kendimize bu adam komik diye şartlayıp balon şişiriyoruz. kral çıplak olayı gibi, çok zekiler kralın kıyafeti görüyormus.

ee ama kral çıplak be
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

Tam bir ekşicisin...Cevap vermeye bile değmez

ekşiciler cem yılmaza komik değil diyenlere mahalle baskısı yapmış, dün başlıkta vardı.

keşke o cem yılmaza gülen muhtesem zekan karşılaştırmayı doğru yapabilseymiş.
  • cem yılmaza gülmek için belli bir bilgi birikimine sahip olmanız lazım ben eskiden atayı daha çok severdim şimdi cem i
    neden çünkü bilgi birikimim arttı ve çoğu esprilerine gülüyorum
  • Bakin simdi cok bilmis arkadaslar. Komedyen olmak sahneye cikip o isi yapmak cok zordur. Orda anlatilan hikayeler genelde az cok yasanmis olup anlatan kisinin eklemeleriyle mimikleriyle zenginlestirilir.
    Adamin anlattiklari bazi hikayeler sizinde basiniza gelmis biseydir o yuzden cok gulersiniz. Ama bazi olaylar size cok uzaktir gulmezsiniz.

Mesela ergenler genelde burayi yikarlar tarzi ergen espirilere guler,buyukler ise mesela yol tarifi alma tarzi yasanmis olaylara gulerler.

Umarim anlatabilmisimdir.

• cem yılmaz balonun nasıl şiştiği belli

buna gülmeyen gülmemiştir, cy gibi ucuz esprileri sevmeyene hakaret

buna gülmeyen sahana mı gülüyor, hee hayır sahan iğrenç, cy sadece itici

cy ye gülünce bilgi birikimli olduklarını söyleyenlere ise acıyorum, cinsel organ esprisine, taklidine gülmek nasıl bir bilgi birikimi istiyor?

cem yılmaz da gayet bel altı ve küfür ediyor, sahnede herkesi bozuyor aa çok zeki gibi bir iddianın sebebi zorda kalınca oradaki üst konumu sayesinde bel altına kayabilmesi, dezavantajlı konumdaki atıştığı bunu yapamıyor.

gülen gülsün, ama bu adamın ne esprilerinin topluma faydalı, siyasi bi mizah olmadığını, gülmenizin tek faydasının herifi porschelarda gezdirmek olduğunu bilsin ve über zeki, imalı amerikan esprisi ingilliz esprisi falan değil, vasat cinsel organ esprilerine gülerken kendilerini de zeki, kültürlü diye pohpohlamasınlar.

• Millete koyun diyenler de çoban köpeği oluyorlar sanırım.

• Cem Yılmaz'ı severim. Ama son yıllarda kendisini hiç geliştirmedi. Gora'dan sonra yaptığı bütün filmlerde Arif tiplemesi gibi oldu, konuştu. Kendisini hiç değiştirmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beograd

Bizim millet koyun oldugundan para verip kendini şartlandirip gidiyo, gülerek geri donüyor. Olay bu.
    Bence de komik değil, güzel tespitleri var ama standuplar benim tarzım değil. Metin olduğunu bildiğimden komik gelmiyor. Ama bizim milletimiz koyun. Bu kesin.

hangi partiyi destekledigini söyler misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beograd

Bizim millet koyun oldugundan para verip kendini şartlandirip gidiyo, gülerek geri donüyor. Olay bu.
    Bence de komik değil, güzel tespitleri var ama standuplar benim tarzım değil. Metin olduğunu bildiğimden komik gelmiyor. Ama bizim milletimiz koyun. Bu kesin.

bu durumda para verip karşılığını aldığın her hizmet için sende koyun oluyorsun. Ha burada ayrıca herkes güldüğü için bazılarının da güldüğünü ima ediyorsan başkalarıyla ortak olan her davranışın için de koyun oluyorsun.
  • Gülüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şahan sen misin ?

• Beyler komik bir şey varsa söyleyin bizde gülek o komik değil bu komik değil söyleyin ne komik.

• quote:

Orijinalden alıntı: samanikkadin

Bende gülmüyorum. Tamamen pohpohlanmis bir insan. Yaptigi espirileri kalitesiz ve çok basit buluyorum. İnsanlar kendilerini şartlandırmış gülmek için. Adam nasılsınız diyor, millet kahkahayı basıyor.

de ayrı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok komik bence

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.