Şimdi Ara

Cem Yılmaz'a Bir Tek Ben mi Gülmüyorum ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
1
Favori
4.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mecnun1302

Daha önce güldün mü

Ahahah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • küçümsemek için yazmıyorum ama mesela

babam ve dedem annem genelde cem yılmaza hiç gülmüyorlar!
    hatta dedem: "ne anlatıyor bu mezemenk" felan der.

tabi ben çıktı çıkalı yarılırım cem yılmaza çokda severim.

mesela espri anlaşıyışında 2 ana katagoriye ayrılan insanlar var.

sadece birini yazacağım. çünkü dğeri hepsini içine alıyor. kendi izlenimim.

misal jackass açıp güle güle ölen adamlar var onu gülerek izlemekten zevk alan sadistler var.
    4. sınıf adını hiç duymadığımız amerikan zenci komedi filmlerinede bayılıyor bunlar genelde
    bunlar genelde pek cem yılmazı sevmiyorlar istisnalar hariç tabi.
    bir takım hiç komik gelmeyecek komedi filmlerine gülmekten ölüyorlar mesela..
  • komik değil, bi katkısı kimseye kattığı bişey de yok

meshur olması neyse de bu adama gülünecek diye bi mahalle baskısı nasıl oluştu anlamak mümkün değil
  • Aynen hiç gulmuyorum,cübbeli Ahmet hocanın vaazları daha çok güldürüyor

• Komik abi olaya biraz şöyle bakın. Oraya çıksanız insanları 5 dakika zor güldürürsünüz adam yardırıyor. Kasmayın bu kadar entelmisiniz olum

• Abartılmıyor, çokta normal bi mevkide açıkcası ancak stand up gösterilerinde a dese gülen tipler var, onlara uyuz oluyorum.
    Bence sorun o tipler.
  • komik değil diyenler güldür güldüre kahkaha atmıyorlarsa bir şey bilmiyorum
  • İyi de gülmüyorsan biz ne yapabiliriz?

Neye gülüyorsan onu izle, dinle o zaman.
  • Hayattan zevk almak varken somurtma pesinde olan liseliler basmis konuyu . Adam belli bir kalitede olmasa zaten bukadar unlude olmazdi

• Aferin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende gülmüyorum. Tamamen pohpohlanmis bir insan. Yaptigi espirileri kalitesiz ve çok basit buluyorum. İnsanlar kendilerini şartlandırmış gülmek için. Adam nasılsınız diyor, millet kahkahayı basıyor.

• Cem yılmaza gülmüyorum ben ya elit sanıyorum zamqiii kendimi o yüzden yoksa bende bilmiyorum niye gülmediğimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emple -- 8 Nisan 2016; 8:50:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizliğim

komik değil diyenler güldür güldüre kahkaha atmıyorlarsa bir şey bilmiyorum

Komik değil ve güldür güldürü izleyemiyorum bile. Beni güldüren cok güzel hareketler bunlar olmuştu hala görsem gülerim

• Emple kullanıcısına yanıt
    toplum baskısıyla ancak amerikada barda çıkacak çapta bi adamın her söylediğini komik bulmadığım için,

onun organ esprilerine güldükçe kendini zeki sanan tiplerden olmadığım için gülmüyorum ben sahsen.

ekşici ergenlerin cem yılmaz balon diyene yazdıkları alaydan gülen tayfa belli zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beograd

Bizim millet koyun oldugundan para verip kendini şartlandirip gidiyo, gülerek geri donüyor. Olay bu.
    Bence de komik değil, güzel tespitleri var ama standuplar benim tarzım değil. Metin olduğunu bildiğimden komik gelmiyor. Ama bizim milletimiz koyun. Bu kesin.

Hayatımda bu kadar sığ bir yorum gormedim. Adamın espirilerini anlamıyor olabilirsiniz ona bir lafım yok ama adam çok başarılı olum kabul etsenizde etmesenizde bende, bir aralar sizin gibiydim ama anlamaya başlayınca çok komik geldi.

• Ne komik tipler var. Her dediğine gülünmüyor diye. Hangi işinin ehli her saniyesinde usta olduğu işi daima iyi yapıyor? İnsanın bir sınırı var sonuçta.

• Tam bir ekşicisin...Cevap vermeye bile değmez
  • Ben gülüyorum mesela ama bizim millet koyun. Hatta üstüne azbir de ot koyun bizim millet tam koyun. Benim gülmediklerim de oldu ama bizim millet tam koyun yani orası kesin

• Guldur guldur izleyip ona mi gulelim

• Fundementals'e gülmemek elde değil abi siz nelere gülüyosunuz buna gülmüyorsanız :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.