Şimdi Ara

Cem Yılmaz'a Bir Tek Ben mi Gülmüyorum ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
1
Favori
4.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben gülüyorum adama bazen baya bir küfürlü oluyor ama yinede güzel...
  • Bazı kişilerin egoları var bu yönde. Çok sevilen çok takip edilen veya çok gülünen bir tipe karşı önyargılı olma durumu. Herkesin yaptığını yapmamak farklı olma çabası. Söylenenleri herkes gibi bizde anlıyoruz bilmediğimiz şeyler tabiki söylemiyor cem yılmaz. Hani ben dinliyorum anlıyorum bilmediğim şeyler anlatmıyor hayatın sırlarını vermiyor demek burdan bunu çıkarmak çok saçma.O olaylara kendi penceresinden bakıyor. Ordaki detaylar dipnotlar gerçekten komik. Gülünmüyorsa bence sorun şahıstadır bunun espri anlayışıyla alakası yok . Arog komikti deyip fundementali komik bulmayanlarda ilginç tabi.
  • gülmeyenlere yüklenenlerin savunma şekli hep aynı

doktora görün

daha önce güldün mü

ince espri

zeka işi

asosyalsin

gülmüyorsan mizahtan anlamıyorsun

sen daha iyisini yap

git recep ivediğe gül

savunmanızın çoğu bile kendi düşünceleriniz değil cem yılmaz'ın söyledikleri şeylerle yapıyorsunuz zeki! kardeşlerim. hani sizin zekanızla övünüp güldüğünüz yerler var ya çok salakça geliyor ondan gülmüyorum.yazdım zaten yukarıda da yanlış anlaşılmasın gülenlere salak falan demiyorum.gülmeyenlere de geri zekalı demeyiniz lütfen.sizin anlayıpta bizim anlamadığımız yerler nerelermiş bi yazın bakalım.anlayamıyorsak kabul edelim hatamızı.

nelere gülüyorum; jay leno show fena değil.cenk erdem ikilisinin bazı işlerini beğeniyorum.forumda spontane yapılan bazı espirilere kahkaha atıyorum.espri dediğin doğaçlama yapılır zaten ban göre.

edit:eski türk filmlerini de ekleyelim.çok çalışılmış, doğal,absürd, güldürcem diye kendini kasmayan harika filmler-sahneler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC07A6798 -- 17 Mart 2013; 12:39:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rammer

"Neyine gülüyorlar bu pez....in ben anlamıyorum"
    "İşte sen anlamıyorsun lan git tedavi ol ne bilim ben"

bu kadar saçma sapan bir düşünce olabilir mi?o zaman tüm insanlık aynı anda gülsün, aynı anda ağlasın hiç kimse farklı düşünmesin.ya yukarıda yazılan örneği bi düşünün zeki kardeşlerim.kafayı yedirtecek cinsten.siz kabul edebiliyor musunuz kerevizi sevmiyorsan git doktora görün diyen birisini.damak tadına uymuyorsa bitmiştir.kimse bunu sorgulayamaz.

tamam cem yılmaz sen kötü espri yapamazsın. sana gülmeyenlerde bir sorun vardır.sana gülememe gibi bir lüksümüz! olamaz.doktora görünmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC07A6798 -- 17 Mart 2013; 13:03:28 >
  • ben de filmlerini beğenmiyorum, bütün filmlerinde bir kaç sahnesi dışında gülmemişimdir.

şovlarına gelirsek şovları kesinlikle filmlerine göre daha başarılı. ama onlarda da millet gibi gülmekten ölmüyorum. en son fundamentals'e gittim. adamın ağzından çıkan bütün kelimelere gülüyorlar. adam nasılsınız, eğleniyor musunuz dese ona bile gülerler. o 3 saatlik gösterinin son 15-20 dakikası hariç çok fazla yerde gülmedim ama eğlendim. fakat son bölüme gelecek olursak orası mükemmeldi, kırdı geçirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1warsangel1 -- 17 Mart 2013; 13:02:20 >
  • Cem Yılmaz'a gülmek için zeka mı lazımmış?
    Azıcık dışarıda bulunduysan ve gülmek için gitmişsen çok rahat gülersin Cem Yılmaz'a ki ben gülmekten terlemiştim. Ama çok ince espriler falan yoktu. Kendinizi kandırmayın.
    Gidip yabancı bir komedyene gülersen o zaman zekaya ihtiyacın olabilir. Sonuçta bambaşka kültürdeki ve bambaşka dildeki bir insanın yaptığı espriyi anlamaya çalışıp komik tarafını bulabilmek bence biraz zeka gerektirir ama aksine Cem Yılmaz'a gülmek için sadece Türkiye'de yaşamanız yeterlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Orijinalden alıntı: Dentinho

Cem Yılmaz esprileri zeka işidir herkes anlamaz anlamayan gülmez

Bi bitmediniz

bitirsene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper

Gidip yabancı bir komedyene gülersen o zaman zekaya ihtiyacın olabilir. Sonuçta bambaşka kültürdeki ve bambaşka dildeki bir insanın yaptığı espriyi anlamaya çalışıp komik tarafını bulabilmek bence biraz zeka gerektirir ama aksine Cem Yılmaz'a gülmek için sadece Türkiye'de yaşamanız yeterlidir.

güzel bi tespit
  • quote:

Orijinalden alıntı: double minded

quote:

bu kadar saçma sapan bir düşünce olabilir mi?o zaman tüm insanlık aynı anda gülsün, aynı anda ağlasın hiç kimse farklı düşünmesin.ya yukarıda yazılan örneği bi düşünün zeki kardeşlerim.kafayı yedirtecek cinsten.siz kabul edebiliyor musunuz kerevizi sevmiyorsan git doktora görün diyen birisini.damak tadına uymuyorsa bitmiştir.kimse bunu sorgulayamaz.

tamam cem yılmaz sen kötü espri yapamazsın. sana gülmeyenlerde bir sorun vardır.sana gülememe gibi bir lüksümüz! olamaz.doktora görünmek lazım.

Hocam bana kızmayın ben adamın dediği lafı yazdım tırnak içinde. Yoksa tabiki bu tür şeyler görecelidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cennet mahallesine gülersiniz ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Bizim millet koyun oldugundan para verip kendini şartlandirip gidiyo, gülerek geri donüyor. Olay bu.
    Bence de komik değil, güzel tespitleri var ama standuplar benim tarzım değil. Metin olduğunu bildiğimden komik gelmiyor. Ama bizim milletimiz koyun. Bu kesin.

/>
  • bende pek gülmem ama yeri gelince kırıp geçiriyor yiğidi öldür hakıkını ver demişler ama şahsi fikrim Ata 1 Numara
  • quote:

Orijinalden alıntı: LimonluMadenSuyu

Youtubeda videolarını izliyorum ama hiç gülmüyorum bazen sırıtacak gibi oluyor ama yok o da olmuyor. espiri zeka işidir anlamadığından gülmüyosundur falan diyecekler gelmesin anlıyorum ama komik gelmiyor

Yok bir tek sen değilsin gülmeyen...

Dağlar , taşlar da gülmüyor :-)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: double minded

quote:

Hocam bana kızmayın ben adamın dediği lafı yazdım tırnak içinde. Yoksa tabiki bu tür şeyler görecelidir.

sizin görüşünüzün bu yönde olup olmadığını ve hangi amaçla yazdığınızı bilmiyorum.kesin bir gerçek var cem yılmaz mutlak olarak kendisine gülünmesinin gerektiğini düşünüyor ki böyle bir şey söylemiş.

• gösteriyi bende izledim iyi güzel ama eskiler çok daha etkili ve daha komilti diyebilirim
  • Kaslar çalışmıyorsa yapacak bişey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: beycemm

Birde Atalay Demirciyi dene istersen

gülmeye ajdarla başlasın bence ondan sonra şahan atalay şafak sezer falan direk cemyılmazı kaldırmıyo bünyesi yazık
  • Bende hep etrafımdakiler gülüyor diye izleyim dedim hatta arkadaşlar ile beraber izledim.Onlar gülerken bende tek bir şey yoktu gülemiyorum ne biliyim.Beni bu ülkede tek güldürüp ve ağlatan KEMAL SUNAL'DIR . . .
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.