Şimdi Ara

Cem Yılmaz'a Bir Tek Ben mi Gülmüyorum ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
1
Favori
4.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ScuttleButtin

quote:

Orijinalden alıntı: LimonluMadenSuyu

herkes bir laf sokma çabasında herkes espriyi anladı diye kendini zeki sanıyor. biz sanki espiriyi anlamıyoruz.biz malız zaten siz zekisiniz ülkenin %90 ı bu adama gülüyor sizin dediğinize göre ülkenin %90'ı zeki bu yüzden harika bir ülkeyiz bütün ülkeler bizi örnek alıyor değil mi ? (!)

tamam sen %10 dasın çok marjinalsin.

Biz espiriyi anladık diye kendimizi zeki sanmıyoruz sizler bizi öyle görüyorsunuz aslında sıradan insanlarız siz hangi kabiledenseniz. gülmenin zekayla ne alakası var bazı madeler var onları oku yada kullan zekayla alakalı olmadığını anlarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dentinho

Cem Yılmaz esprileri zeka işidir herkes anlamaz anlamayan gülmez

cem yılmaz burada her zamanki gibi sıradan tespitlerinden birini yapıyor.
    iç dış sonra gülmeye başlıyor ama seyirciden bekledigi zaaaa hahah zuhaaa tepkisini alamıyor.
    sonra ulan bunlar nıye gülmedi diye kısaca hemen düşünüyor sonra aklına bir fikir geliyor yapıştırıyor kufuru
    salon yıkılıyor.

gülmeyenlere salak mal beyni yok diyenler şimdi birkez daha düşünün

• http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_xIBW5kMcW0#at=137

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White1nk -- 17 Mart 2013; 6:04:20 >
  • Bir doktora gorunun bence.
  • Bence şovları gayet tatmin edici ve komik olmakla birlikte, mükemmel de bir toplumsal eleştiri yapabiliyor. siz neden sevemediniz bilmiyorum ancak bu adamı seven tam sever sevmeyen hiç sevmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalilPEKER

recep ivediğe git bağırıp çağırmasına gül milleti kocaklayıp böğürmesine gül sen cem yılmaza gülersen bizde sorun var demektir cünkü senle aynı olamayız

recep ivediğe güldüğümü kim söyledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

quote:

iç dış sonra gülmeye başlıyor ama seyirciden bekledigi zaaaa hahah zuhaaa tepkisini alamıyor.
    sonra ulan bunlar nıye gülmedi diye kısaca hemen düşünüyor sonra aklına bir fikir geliyor yapıştırıyor kufuru
    salon yıkılıyor.

+100

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bi bitmediniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Bizim millet koyun oldugundan para verip kendini şartlandirip gidiyo, gülerek geri donüyor. Olay bu.
    Bence de komik değil, güzel tespitleri var ama standuplar benim tarzım değil. Metin olduğunu bildiğimden komik gelmiyor. Ama bizim milletimiz koyun. Bu kesin.

Suan sana cem yilmaz dan daha cok guldum.
  • Arkadaşlar anlatıyor şöyle bir sahne vardı diye gülmeyince ayıp oluyor zorla gülüyorum. Geçen telefona attım 20 dk dayanabildim ve hiç gülmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben o dahil bütün standupçılara gülmüyorum.Yapmacık olduklarını bilince ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Kimsenin zevkine karışmak istemem ama üstte de dediğin gibi koyun bir milletiz ve popüler olan bir öge ne derse komiğimize gidiyor. Ben de pek gülmüyorum. Güldüğüm esprileri olmuyor değil. Ama fun sarmadı beni mesela. Birazdan cem yılmaz fanları basar konuyu zeka yoksa zorlama vs. tarzda headshot yapma çabalarına girerler. İşte burada kimin zekasız olduğunu konuyu okuyanlara bırakmak istiyorum ben.

+1 Kesinlikle katılıyorum, konuyu açan arkadaşa da söylüyorum o bu konuyu açmasaydı ben açacaktım neyseki tek değilmişim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Later

bakın ben gülüyorum cem yılmaz'a, gülmeyi severim çünkü ama gülmeyenleri yaftalamak salakça. hangi esprisinden zeka fışkırıyor? ben hiç gülerken düşündüğümü hatırlamıyorum cem yılmaz'da. zaten o yüzden hiçbir zaman giyinişi andırsa da bir george carlin olamayacak dedim.

George Carlin gibi bir üstadla kıyaslamak hoş olmaz.
    Türkiye şuan için öyle stand-uplara hazır değil. Politik söylemler, başkanı eleştirmek, çevrecileri, ikiyüzlüleri, yalancıları, duyarlı gibi gözüken sahtekarları eleştirmek şuan için uygun değil. Çünkü eğer Carlin gibi halkın kötü yönlerini dile getirirseniz ülkenin tamamını çöpe atmış olursunuz. Önyargıları olan bir millet buna hazır değil.

• cem yılmaz hayranları yine konuyu baltalamış. İşte o küfürleri bu yüzden ediyor cem yılmaz sizlere

o adamı hiç sevmiyorum çok istisna bir ya da iki esprisine gülmüşümdür. Kadınlar konusunda sadece haklı buldum. Yoksa sevilecek bir yanı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

quote:

salon yıkılıyor.

zaten doğaçlama bu adam her an iyi espiri yapacak diye bişey yok. bende gülmedim . ama gösterileri komik adamın. rakipsiz adam. gülmeyenler neye gülüyor bi yazsın

• gora filmini cok begeniyorum türklüğü en iyi anlatan film yabancılara türk belgeseli olarak gösterseler
  • Nasil gulmuyorsunuz beyler ya , ben az daha hastanelik oldum. Yemek yerken cem yilmaz izliyordum gulerken yemek bogazimda kalmisti. Boguluyordum ama hala guluyordum Sagolsun arkadasim vardi yanimda vurdu sirtima.
  • Zeki olan kişi biz değiliz,Cem Yılmaz'ın ta kendisi. Etrafından duyduğu gördüğü şeyleri o kadar iyi analiz ediyor ki biz de anlattığı şeylerden kendimizde parça bulunca gülüyoruz. Bu yani olay. Kendinizde bir parçasını göremiyorsanız gülemezsiniz zaten.
  • Küfürle herkes gülüyor sizde ettigi küfürlere gülüyosunuz yazık lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Zeki olan kişi biz değiliz,Cem Yılmaz'ın ta kendisi. Etrafından duyduğu gördüğü şeyleri o kadar iyi analiz ediyor ki biz de anlattığı şeylerden kendimizde parça bulunca gülüyoruz. Bu yani olay. Kendinizde bir parçasını göremiyorsanız gülemezsiniz zaten.

En sonunda benim kafadan biri çıktı, sırf esprileri anlayıp gülüyoruz diye kendimizi zeki görmemiz çok aptalca geliyor bana.
    Ben gülüyorum açıkcası, bana göre bu ülkedeki en iyi komedyen ama yani insanlar gülmüyor diye onlara salak muamelesi yapılması komik geliyor. Yetenek Sizsiniz'in birincisine bu yüzden gıcık olmuştum adam espri yapıyor, bu biraz geç anlaşıldı deyince seyirci hemen gülmeye falan başlıyor aa biz salak değiliz diye, böyle komedyenlik olmaz. Espri yap - Millet gülmesin, seyircinin zekasına ver oh ne ala memleket.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.