Şimdi Ara

Cem Yılmaz'a Bir Tek Ben mi Gülmüyorum ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
1
Favori
4.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gülmüyorum diyenlere inanmamak ve aldırmamak lazım.
  • herkes bir laf sokma çabasında herkes espriyi anladı diye kendini zeki sanıyor. biz sanki espiriyi anlamıyoruz.biz malız zaten siz zekisiniz ülkenin %90 ı bu adama gülüyor sizin dediğinize göre ülkenin %90'ı zeki bu yüzden harika bir ülkeyiz bütün ülkeler bizi örnek alıyor değil mi ? (!)
  • sağda solda gördüğüm fundamentals videolarına ben hiç gülemedim, şu youtube kanalında bazı videolar var adamı inletiyor. Sanki son şov beni pek güldürmeyecek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 16 Mart 2013; 20:12:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LimonluMadenSuyu

herkes bir laf sokma çabasında herkes espriyi anladı diye kendini zeki sanıyor. biz sanki espiriyi anlamıyoruz.biz malız zaten siz zekisiniz ülkenin %90 ı bu adama gülüyor sizin dediğinize göre ülkenin %90'ı zeki bu yüzden harika bir ülkeyiz bütün ülkeler bizi örnek alıyor değil mi ? (!)

aynen, sanki gülenler zeki, gülmeyenler aptal, tam tersi gülmeyenler daha seçici ki gülmüyorlar demek oluyor bu....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu adamın zeki olduğu hipotezine bir yerde katılıyorum.adam benim espirilerim zeka ürünüdür,gülmüyorsan sende sorun vardır savını öyle bir kakaladı ki yazılanlardan da gördüğünüz gibi artık esprilerine gülmek zeka göstergesi oldu!zerre gülmüyorum.farklı olma çabası içerisinde değilim.ben gülmüyorum diye kesinlikle komik değildir demiyorum.bu yazdıklarım kendimi bağlar.gülme kaslarım çalışıyor.siz de ne olur gülmeyenlerin zekasını sorgulamayın.zeka göstergesi ne zamandır cem yılmaz ersprilerine gülmek oldu?komik gelmiyor bu kadar basit.peşinen söyleyeyim ince! esprileri anlamıyorsundur diyenlere.gösterilerinde de anlamadım en ufak bir nokta yok.esprileri çok basit geliyor kısacası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC07A6798 -- 16 Mart 2013; 21:02:24 >
  • sen şimdi şuna gülmüyormusun ?http://www.youtube.com/watch?v=BNTaJu2CVBg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TickTok -- 16 Mart 2013; 21:02:04 >
  • İstemsiz gülüyorum
  • Gora, Arog, Recep İvedik serisi, dünyayı kurtaran adamın oğlu vs. vs. Türklüğümden utanmama sebebiyet verecek derecede aptal filmler.. Özellikle Recep İvedik filminin neresi komik anlamıyorum. Alt tarafı kaba bi insanın rutin hayatı!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Later

komik esprileri olan abartılan bir insan. Türkiye şartlarında iyi diye en iyi stand up'çı demek komik olur. bir george carlin olamayacak asla.

George Carlin'i tanımama vesile oldun, teşekkür ederim.

Ekleme: Ama Cem Yılmaz'da Türkiye'de en iyidir benim gözümde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live Free or Die -- 16 Mart 2013; 21:49:56 >
  • Bende ilk kez gittigimde sartlanmistim. Gulmemek icin 15 dk dayanabildim. Sonra zort dene gulme kivamina geliyorsun :) daha sonra tekrar gosterisine gittim fakat belli bir orani ayni oldugundan ayni tadi vermedi. Ama he zaman yeri ayri. Ayrica atayida sevmem sahanida.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

herkes bir laf sokma çabasında herkes espriyi anladı diye kendini zeki sanıyor. biz sanki espiriyi anlamıyoruz.biz malız zaten siz zekisiniz ülkenin %90 ı bu adama gülüyor sizin dediğinize göre ülkenin %90'ı zeki bu yüzden harika bir ülkeyiz bütün ülkeler bizi örnek alıyor değil mi ? (!)

tamam sen %10 dasın çok marjinalsin.
  • bende gülmüyorum abartılıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

cem yılmaz'a gülmeyen adam mizahtan zerre anlamıyordur. net.

bir şeyi genellemezseniz olmaz, com.

%99 u diyelim o zaman, tr.gg
  • tamam kuul sensin. açıklama istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dentinho

Cem Yılmaz esprileri zeka işidir herkes anlamaz anlamayan gülmez

+1000
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Bizim millet koyun oldugundan para verip kendini şartlandirip gidiyo, gülerek geri donüyor. Olay bu.
    Bence de komik değil, güzel tespitleri var ama standuplar benim tarzım değil. Metin olduğunu bildiğimden komik gelmiyor. Ama bizim milletimiz koyun. Bu kesin.

Buna göre sende koyunsun kendini gülmemeye şartlandırmışsın.Gülenler koyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

filmlerine laf yok yalnız stand up bana samimi gelmiyor

katılıyorum. Tespitleri çok doğru normal olarak severim ama stand upları olmuyor bana göre.

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi breakingcat -- 16 Mart 2013; 23:59:20 >

• quote:

komik esprileri olan abartılan bir insan. Türkiye şartlarında iyi diye en iyi stand up'çı demek komik olur. bir george carlin olamayacak asla.

George carlinin de küfürsüz bişeyi yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Mafia|

quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Bizim millet koyun oldugundan para verip kendini şartlandirip gidiyo, gülerek geri donüyor. Olay bu.
    Bence de komik değil, güzel tespitleri var ama standuplar benim tarzım değil. Metin olduğunu bildiğimden komik gelmiyor. Ama bizim milletimiz koyun. Bu kesin.

Buna göre sende koyunsun kendini gülmemeye şartlandırmışsın.Gülenler koyun.

Hayır canım kardeşim. Ben cok gülerim filmlerde falan. Mesela kapıcılar Kralı'na veya çiçek Abbas'a halen daha gülerim.
    Bilmem anlatabildim mi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yakup13

esprilerinden zeka falan fışkırmıyo , herkes anlamaz falan diye bişe yok saçma saçma yorumlar yapmayın farklı görünebilmek için , esprilerinin yada anlatıklarının diyelim , %90-95i son derece basit son derece anlaşılabilir , çünkü herkesin yaşadığı yada gözlemlediği olayları dile getiriyo hepsi bu , şu lafını çok severim ve yaptığı işide özetler zaten , "olayın kendisi şakasından komik" , yaptığı şey komik olaylar silsilesini dile getirmek , onlarla ilgili über zekalı çok derin şakalar yapmak değil

30. saniyeden sonrasını bi dinlemek lazım

bu gösterilerin full videolarına pm den atabilirsen svinirim.

konuya gelecek olursak. Senin düşüncen

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.