Şimdi Ara

Cem Yılmaz'a Bir Tek Ben mi Gülmüyorum ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
175
Cevap
1
Favori
4.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • komik esprileri olan abartılan bir insan. Türkiye şartlarında iyi diye en iyi stand up'çı demek komik olur. bir george carlin olamayacak asla.
  • beyler yaşlar kaç? ergenlik döneminde bizde cem yılmaz komik değil triplerindeydik.

http://www.youtube.com/watch?v=JSVfLljV5aM
  • sizin gülmenize gerek yok biz gülüyoz
  • Yok illa guleceksin olmazz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dentinho

Cem Yılmaz esprileri zeka işidir herkes anlamaz anlamayan gülmez

o mantıktan ilerlersek Türkiye'nin %80 inin süper zeka olması lazım????
  • esprilerinden zeka falan fışkırmıyo , herkes anlamaz falan diye bişe yok saçma saçma yorumlar yapmayın farklı görünebilmek için , esprilerinin yada anlatıklarının diyelim , %90-95i son derece basit son derece anlaşılabilir , çünkü herkesin yaşadığı yada gözlemlediği olayları dile getiriyo hepsi bu , şu lafını çok severim ve yaptığı işide özetler zaten , "olayın kendisi şakasından komik" , yaptığı şey komik olaylar silsilesini dile getirmek , onlarla ilgili über zekalı çok derin şakalar yapmak değil

30. saniyeden sonrasını bi dinlemek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 16 Mart 2013; 17:04:30 >

• Bende çok zor gülüyorum. Cem Yılmaz izlemedim hiç ama dediğin gibi son 1 senedir milletin ağzına sakız olmuş bir Cem Yılmaz sevdasıdır gidiyor bende açtım baktım youtubeden ama gülmedim. Sadece bu adama değil hiçbirşeye gülmüyorum. Milletin kahkahalar atarak izlediği filmlerin en fazla 2-3 yerine gülüyorum.
  • Stand up tarzın olmayabilir hakkını yeme cem yılmazın.
  • Herkesin hayatında bi cem yılmaz'a gülmeme safhası olur büyütmeye gerek yok geçer gider
  • filmlerine laf yok yalnız stand up bana samimi gelmiyor
  • Ben de aynı durumdayım.Hiç gülemedim şu adama.

Tolga Çevik'e çok gülüyorum ama
  • Ben gülüyorum çok hoşuma gidiyor.
  • biz gülüyoz koyunuz siz gülmüyorsunuz coolsunuz tamam nasıl bi zihniyet gülenler koyun oluyo
  • Faruk eczanesine gulmeyen bu ülkede hiç yaşamamış ya da halkın icinde hiç bulunmamış demektir muhtemelen 10-12 yaslarında hayatı yeni anlamaya çalışıyordur ondan gülmüyordur diye düşünüyorum... Veya graham esprisine... Simdi sunu da unutmamak lazım sürekli bir farklılık arayışında olan Cool takılmaya çalışan ergenlerde var bizim etrafımızda fa vardı gencken sırf birileri ile aynı şeyi yapmamak için aykırı düşünmeler felan...

Sadet: hayır senin gibi farklı olma cabasindaki diğer ergen yaşıtlarında gülmüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ScuttleButtin

beyler yaşlar kaç? ergenlik döneminde bizde cem yılmaz komik değil triplerindeydik.

http://www.youtube.com/watch?v=JSVfLljV5aM

bu adam biliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Anor~

Faruk eczanesine gulmeyen bu ülkede hiç yaşamamış ya da halkın icinde hiç bulunmamış demektir muhtemelen 10-12 yaslarında hayatı yeni anlamaya çalışıyordur ondan gülmüyordur diye düşünüyorum... Veya graham esprisine... Simdi sunu da unutmamak lazım sürekli bir farklılık arayışında olan Cool takılmaya çalışan ergenlerde var bizim etrafımızda fa vardı gencken sırf birileri ile aynı şeyi yapmamak için aykırı düşünmeler felan...

Sadet: hayır senin gibi farklı olma cabasindaki diğer ergen yaşıtlarında gülmüyor

ban a göre çok komik değil. yani gülebileceğin iki üç espri var gerisi boş hikaye.

ayrıca küfür etmesini ben de uygun bulmuyorum ve bunu kendine iletip küfürsüz olmaz demesine de kızıyorum. son olarak halkımız gülme psikolojisiyle gittiği için(para verdiği için) gülecek mecbur. cem yılmaz da diyor bunu zaten.

resmen siz sazansınız diyor adam gösteri yapıyor bunu da sinemaya aktarıyor üstüne üstlük dvd sini bastırıyor bir de korsan kullanma diyor

kısacası çok abartılan biri hepsi bu. komik ama o kadar da komik değil inan bu adamdan daha zeki ve komikleri vardır da şansları ya da sahne eğitimi yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Bizim millet koyun oldugundan para verip kendini şartlandirip gidiyo, gülerek geri donüyor. Olay bu.
    Bence de komik değil, güzel tespitleri var ama standuplar benim tarzım değil. Metin olduğunu bildiğimden komik gelmiyor. Ama bizim milletimiz koyun. Bu kesin.

Stand-up hayranıyım, sevdiğin stand-upçıları yazarsan memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atalay` -- 16 Mart 2013; 17:56:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

Bende çok zor gülüyorum. Cem Yılmaz izlemedim hiç ama dediğin gibi son 1 senedir milletin ağzına sakız olmuş bir Cem Yılmaz sevdasıdır gidiyor bende açtım baktım youtubeden ama gülmedim. Sadece bu adama değil hiçbirşeye gülmüyorum. Milletin kahkahalar atarak izlediği filmlerin en fazla 2-3 yerine gülüyorum.

sen içten ölmüşsün, hayat sevincimi çektin oradan ne karamsar adamsındır sen be
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

Ben gülüyorum çok hoşuma gidiyor.

Ulan ayak nasıl post kasıyorsun sen öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: LimonluMadenSuyu

Youtubeda videolarını izliyorum ama hiç gülmüyorum bazen sırıtacak gibi oluyor ama yok o da olmuyor. espiri zeka işidir anlamadığından gülmüyosundur falan diyecekler gelmesin anlıyorum ama komik gelmiyor

Hayatta hiç basına gelmemiş evden çıkmamışsin kesın

Adres sorma esprisi gercek hayatta basımıza geldigi icin cogu o espriye çoğuda kendi anısına gülüyor .

Kısacası gercekten güldüğün bir şeyi yaz bizde ona bakalım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.