Şimdi Ara

Cem Yılmaz'a Bir Tek Ben mi Gülmüyorum ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
1
Favori
4.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay arkadaş yorumlara bak.Eğer onların güldüğü bir şeye gülmezsen kesinlikle sende problem vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Bizim millet koyun oldugundan para verip kendini şartlandirip gidiyo, gülerek geri donüyor. Olay bu.
    Bence de komik değil, güzel tespitleri var ama standuplar benim tarzım değil. Metin olduğunu bildiğimden komik gelmiyor. Ama bizim milletimiz koyun. Bu kesin.

Bu nasil bir kafa yapisidir ? Sen gulmuyorsun diye milleti koyun diye fislemisin

Bunun gibi halkından bihaber adamları koyun yerine keseceksin. Osmanlıyı da içindeki hainler bitirdi. Hain vardı, var ve malesef var olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yıl olmuş 2013 ben daha ne diyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Orijinalden alıntı: LimonluMadenSuyu

Youtubeda videolarını izliyorum ama hiç gülmüyorum bazen sırıtacak gibi oluyor ama yok o da olmuyor. espiri zeka işidir anlamadığından gülmüyosundur falan diyecekler gelmesin anlıyorum ama komik gelmiyor

Hayatta hiç basına gelmemiş evden çıkmamışsin kesın

Adres sorma esprisi gercek hayatta basımıza geldigi icin cogu o espriye çoğuda kendi anısına gülüyor .

Kısacası gercekten güldüğün bir şeyi yaz bizde ona bakalım

ip var videosunda sadece ip var ... kısmına güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

quote:

Orijinalden alıntı: Dentinho

Cem Yılmaz esprileri zeka işidir herkes anlamaz anlamayan gülmez

o mantıktan ilerlersek Türkiye'nin %80 inin süper zeka olması lazım????

fena

gülenler gülmeyenlere niye yükleniyorlar onu anlayamadım.bana göre kocaman bir balon.gülenler memnun ki gülüyorlar.devam da etsinler.kimseden izin alacak halleri yok ya gülmek için.yalnız zeka meka espriyi anlamamak falan böyle saçma sapan şeyleri karıştırmayın.

• cem yılmaz'a gülmeyen adam mizahtan zerre anlamıyordur. net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnruzn

Ben de aynı durumdayım.Hiç gülemedim şu adama.

Tolga Çevik'e çok gülüyorum ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

cem yılmaz'a gülmeyen adam mizahtan zerre anlamıyordur. net.

bir şeyi genellemezseniz olmaz, com.
  • Biz gülüyoruz siz gülmeyin... Hem siz neye bu kadar gülüyorsunuz da Cem Yılmaz'ı beğenmiyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dentinho

Cem Yılmaz esprileri zeka işidir herkes anlamaz anlamayan gülmez

O zaman bizim millet über zeki.
    Bana sorarsanız bu yorum tarzı düşünceye sahip insanlar tamamen "İşte öyle herkes anlayamaz" kafasıyla sırf anlamamış gözükmemek için bile gülüyorlar.
    He yaptığı esprilerin neresini anlayamayız? Belki yabancı dil yoksa İngilizce ile ilgili kısımları anlayamayız.
    Yoksa sanmıyorum ki milletimizin herhangi bir ferdi "Bilezik verin de atalım", "Cenazesi kalkmış" esprilerini anlamasın.
  • neye gülüyorsun merak ettim
  • Arkadaş Cem Yılmaz'a evde oturan asosyal ergenler gülmez. Adam hep hayatın içinden komiklikler yaşanmışlıklar üzerine espri yapıyor eğer hayatının belirli kısmında yaşamışsan o olayları veya benzerlerini gülersin ama sen gülmüyorsun diye adamada b*k atmaya gerek yok gülenlere koyun demeye gerek yok çünkü komik oluyorsunuz. Herkesin mizah anlayışı başkadır ama adama komik değil diyorsan otur evde metin2 oyna
  • adam haklı bende eskiden gülmezdim. 8 e gidiyordum abim bir tat bir doku serisini almış evde herkes izlerken gülüyor. ben hiç gülemiyordum. suan üniversitede 4. yılım bayağı komik. zeka ile alakası var bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumları okudum harbiden şok oldum gayette komik bir stand-upcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EagleEyes37

Arkadaş Cem Yılmaz'a evde oturan asosyal ergenler gülmez. Adam hep hayatın içinden komiklikler yaşanmışlıklar üzerine espri yapıyor eğer hayatının belirli kısmında yaşamışsan o olayları veya benzerlerini gülersin ama sen gülmüyorsun diye adamada b*k atmaya gerek yok gülenlere koyun demeye gerek yok çünkü komik oluyorsunuz. Herkesin mizah anlayışı başkadır ama adama komik değil diyorsan otur evde metin2 oyna

+1

Sanırım fundamentals te kendi demişti . Ben size bilmediklerinizi anlatmıyorum falan tarzı bişiler söylemişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Bizim millet koyun oldugundan para verip kendini şartlandirip gidiyo, gülerek geri donüyor. Olay bu.
    Bence de komik değil, güzel tespitleri var ama standuplar benim tarzım değil. Metin olduğunu bildiğimden komik gelmiyor. Ama bizim milletimiz koyun. Bu kesin.

Yarabbi bu nasıl bir zihniyettir.
  • Cem Yılmaz'a anıra anıra gülüyorum
  • akasya durağı izle o zaman. büyük ihtimalle ona gülüceksin.
  • bikaç gösterisini ve 2-3 filmini izledim. gösterileri okadar sıkıcı değil yoklukta izlenir ama komik bulmuyorum nadirde olsa bazı yerlerine güldüğüm oluyor ama okadarını hatta daha fazlasını arkadaşlarımla olan muhabbetlerde güldürebiliyor bence arada bi fark yok. filmlerinin bazıları çok iğrenç örneğin yahşi batı filmi berbat ötesiydi bence izlerken uyuya kalmamak için kendimi zor tutmuştum.
  • daha önce güldün mü ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.