Şimdi Ara

Cem Yılmaz'a Bir Tek Ben mi Gülmüyorum ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
1
Favori
4.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Telefon Değil iPhone

Buna gülünmez mi be abi!

4. dk da koptum

• Algıların açık ve cahil değilsen çoğu gözleminin farkadasın dır zaten bilinç altında onlarca kez dalga geçiyosundur anlattığı konulara
  • sana katııyorum arkadasım bende gulemıyorum
  • "Sırıksız sırıkla atlayan gördüm"

bu bölüme de mi gülmedin Allah aşkına
  • eski skeçleri güzeldi ama fundementalsa hiç gülmedim
  • Günlük hayatı kendi becerisiyle yorumlayıp millete aktarıyor.Açıkcası bende hiç gülmüyorum.
    Mesela 2 kişi Cem yılmaz süperdi ya yine falan diyor.Onu duyan 2 kişide hemen Cem yılmazcı oluyor.Cem yılmaz izliyorlar gülmemelerine rağmen sonuçta popi ya Cem yılmaz süperdi diyip aynı kafadanız demeye çalışıyorlar.
    KOYUN MİSALİ.
  • farklı olma çabaları vol.3141415354745
  • recep ivediğe git bağırıp çağırmasına gül milleti kocaklayıp böğürmesine gül sen cem yılmaza gülersen bizde sorun var demektir cünkü senle aynı olamayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shoot'Em Up

quote:

Orijinalden alıntı: Dentinho

Cem Yılmaz esprileri zeka işidir herkes anlamaz anlamayan gülmez

+1000

+1

ya inanılmaz önyargılı gitsen gülmeyeceğm diye kendini tutsan olmuyor abi adam yarıyor yaw tabi bazı yerler ince oraya kapasite lazım az. adam mesela ingilizce konuşuyor bön bön bakanlar var sinemada gördüm bilen kırılıyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Kimsenin zevkine karışmak istemem ama üstte de dediğin gibi koyun bir milletiz ve popüler olan bir öge ne derse komiğimize gidiyor. Ben de pek gülmüyorum. Güldüğüm esprileri olmuyor değil. Ama fun sarmadı beni mesela. Birazdan cem yılmaz fanları basar konuyu zeka yoksa zorlama vs. tarzda headshot yapma çabalarına girerler. İşte burada kimin zekasız olduğunu konuyu okuyanlara bırakmak istiyorum ben.

ADAM HAKLI
    ADAM BİRŞEY DİYOR MİLLET MAL GİBİ HEMEN GÜLMEYE BAŞLIYOR
    HATTA BİR KERESİNDE CEM YILMAZ BİRŞEY DİYOR SALON GÜLMEYE BAŞLIYOR CEM DE BURADA GÜLMEYEBİLİRSİNİZ DİYOR.
  • basit ve sıradan buluyorsan çık sen yap güzel kardeşim...ya da sana çok zor bi çözüm; izleme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Bizim millet koyun oldugundan para verip kendini şartlandirip gidiyo, gülerek geri donüyor. Olay bu.
    Bence de komik değil, güzel tespitleri var ama standuplar benim tarzım değil. Metin olduğunu bildiğimden komik gelmiyor. Ama bizim milletimiz koyun. Bu kesin.

Bu kafayla zaten hiç bişeyden zevk alamazsın ki dostum.O izlediğimiz filmler,oyunlar hep senaryo yav izlenirmi hiç demi?

Koyun diye hitap etmek çok saçma.Sevmiyosan,komik gelmiyosa gülmüyorum,hoşuma gitmiyor dersin olur biter. Ama gidipte bu adamın şovlarına gülenlere koyun demek?

Bence gayet güzel espirileri var.Bizim ülkeyi komik bi dilden ele alıyor.Türkiye'de bulabileceğin en iyi stand up'cı.Hoşuna gider veya gitmez.Ama kimseye koyun diyemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüzbaşı price -- 17 Mart 2013; 3:31:38 >

• "Neyine gülüyorlar bu pez....in ben anlamıyorum"
    "İşte sen anlamıyorsun lan git tedavi ol ne bilim ben"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güldürürken düşündürmesin yeter... gülmek için de zahmete girmeyelim zaten hayatımızın her anı düşünmekle geçiyo... komik adam bu gerçek.... ama anıra anıra gülüp gülmediğin önemli...
  • Böyle diyip recep ivedik izliyosunuz ordada iki kufur duyunca sahan komik oluyo (!)

• Her popülerden nefret etmeyin arkadaş.
  • yerinde ve zamanında gülmek(espri)zeka işidir ve insan hayatının kalitesini arttır... bunun üstüne ne deseniz boştur...
  • Cem Yılmaz'ı severim ama ben de gülmüyorum.

Zekiler güler diyenler; kendinizin zeki olduğunu kendiniz mi buldunuz? Harbi zekiymişsiniz.

• bakın ben gülüyorum cem yılmaz'a, gülmeyi severim çünkü ama gülmeyenleri yaftalamak salakça. hangi esprisinden zeka fışkırıyor? ben hiç gülerken düşündüğümü hatırlamıyorum cem yılmaz'da. zaten o yüzden hiçbir zaman giyinişi andırsa da bir george carlin olamayacak dedim.
  • Bikere paraya kiyip gosterisine git gulersin. Eglenmeyi seven biriysen gulmemen icin sebep yok osuruga gulen bir millettin standupcilara laf sokup cikarmasida ilginc. Eglenmeyi bilene tolga cevikte komik ata demirerde alpay erdemde cem yilmazda.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.