Şimdi Ara

bunalımdayım ders çalışma moduna giremiyorum??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs modundan çıkamadım ders calisamiyorum napıcagımı bilmiyorum çok üzülüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ygs lys arası elenen öğrencilerdensin..
  • Bu yaşadığın bunalımı bi daha yaşamak istemiyosan oturup caliscan yani baska care oldugunu sanmiyorum varsa da biliyosaniz ayip ediyosunuz yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurtul su dusuncelerdn..calis..kendi kndini eleyenlerdn olma

• astepsiyon A kullanıcısına yanıt
    Ygs istedigim gibi gelmedigi için böyle oldum sanırım aslında sınav şimdi başlıyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki de asil sinav simdi basliyo cunku ygsnin amaci milleti depresyona sokarak elemek herkes depresyona giriyo uzuluyo bu durumdan erken kurtulan ve gercekten calismasi gerektigini düşünen ikinci sinavin tozunu attiriyo ve kazaniyo yani bana da nasip olmadi daha kazanmak ama olucak insallah bu sene istedigim yer

• Selam ayşe hanım çalıştırabilirim

• Ayssecan A kullanıcısına yanıt
    YGS önemsiz.Asıl lys de daha çok şans var.neden?
    Çünkü YGS de başarısız olanlar veya istediğini yapamayanlar pes edip birdahaki seneye kalıyorlar.
    YGS de batırıpta LYS de düzeltmek çok olağan birşey.Şöyle düşün, YGS kötü geçti ama pes etmedin LYS ye çalıştın.Ama diğer kişiler ygs kötü olduğundan pes edip bıraktılar.Kim bilir kaç bin kişi pes edip bırakıyor? Ya onların arasında olursun ve pes edip kaybedenlerden olursun, Ya da YGS nin eleme sınavı olduğunu ve hiçbir işe yaramadığını, anca moral bozduğunu anlayıp LYS ye çalışırsın ve İyi bir çalışmadan sonra çok iyi bir puan yaparsın ve istediğin yere gidersin.
    Lys ye çalışıp girersen en azından denemiş olursun.Başaramasan bile birdahaki seneye hem hazırlık olur hemde pes edenler arasında olmamış olursun.Şimdiden pes edipte seneye bırakırsan, her zaman kaybedenlerden olursun.
    İnş. bu yazıyı okuyupta gaza gelir ve moralini düzeltir, sonrada çalışmaya başlarsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.