Şimdi Ara

Bundan Kelli Elektrik ile Çalışmayan Araçlardan Gayrısı ÇÖP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 21.ci yüzyılın en önemli konusu bence budur. Herkez taktir edmeye başlatı ardık bu elektirikli aracların piyeseya yayılmasını zira tek şarzla 500 km gidebilen araclar bunlar.

Bundan kelli elektirikli araç almayan kişi gözümde cahil ve züppedir bunun başka açıklaması yok. hatta katil bile diyebilriz benzinli araç sahiblerine

amerikancı ve israyilci çakallar gelmiş bunndan sonra benzin yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosnali23h -- 3 Eylül 2016; 19:41:41 >

• benzin mazot kullanan araçların sahiplerini idam etmeli.otomobil fabrikaları da yakılmalı.hatta bence uçan elektrikli araba almayan tecavüzcüdür artık gözümde bundan kelli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: comanchee

benzin mazot kullanan araçların sahiplerini idam etmeli.otomobil fabrikaları da yakılmalı.hatta bence uçan elektrikli araba almayan tecavüzcüdür artık gözümde bundan kelli.
    tmm
  • Banada elektrikli araç alırsan seninle aynı şeyleri düşünürüm
  • "piyese" onemli hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hep 50 liralık alıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi sakin ol ve elindeki klavyeyi yavaşça yere bırak..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başlıkta tam tersini söylemişsin.

• Tesla arabalar vardıda elimizde ittik mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Tesla arabalar vardıda elimizde ittik mi?
    biz son şanslı nesil olarak içten yanmalı motorlara binmeye ve zevkini sürmeye devam edeceğiz.

Sanırım bi 25-30 sene daha benzin ve türevleri ile çalışan araçlar piyasadan çekilmez (en azından bizim gibi ülkelerde)

bizden sonra gelecek olan nesile üzülüyorum, bu müthiş zevkten mahrum kalacak ve güvenlik donanımı ile dolu, çabuk hızlanan ama zevk vermeyen sinek vızıltısı gibi ses çıkartan ve bu sese katlanmamak için hoparlorden spor araba sesi çıkartan ne olduğu belirsiz araçlara binecekler. Hatta otonom sürüşe geçilip belki araba kullanma zevkleri bile ellerinden alınacak
  • Öncelikle sakin ol klavyeyi rahat bırak ve daha sonra özel türkçe dersi al eğer kurtarmazsa yeni bir beyin seni paklar.

• Daha dur biz atmosferik motoru bırakamadık ne elektriği ne ceyranı :D

• Daha dur biz atmosferik motoru bırakamadık, küçük hacim turboya alışamadık, ne elektriği ne ceyranı :D

Elektrikli araba ülkeye gelsin forumda açılacak ilk konular;

Yokuşta çeker mi ? LPG'ye uyar mı ? Kısa devre yapar mı ? Amcam gil aldı içinde elektrik çarpmış ne dersiniz ? Buzdolabı bağlasak çalıştırır mı ? Bakımını yetkili serviste değil elektrikçide yaptırsak bi şey olur mu ?

Yazarken yeniden anladım ki güzel ülkemizin işi çok zor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

Daha dur biz atmosferik motoru bırakamadık, küçük hacim turboya alışamadık, ne elektriği ne ceyranı :D

Elektrikli araba ülkeye gelsin forumda açılacak ilk konular;

Yokuşta çeker mi ? LPG'ye uyar mı ? Kısa devre yapar mı ? Amcam gil aldı içinde elektrik çarpmış ne dersiniz ? Buzdolabı bağlasak çalıştırır mı ? Bakımını yetkili serviste değil elektrikçide yaptırsak bi şey olur mu ?

Yazarken yeniden anladım ki güzel ülkemizin işi çok zor :)
    Kaç tane elektrikli araba modeli var mi böyle düşünüyosun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subsie

Kaç tane elektrikli araba modeli var mi böyle düşünüyosun ?

Alıntıları Göster
    benzine sıra gelmeden noxlilerin toz olması lazım
  • Kimsenin senin gözüne girmek için çaba harcayacağını sanmıyorum. İyi şarjlar

• Yeni troller gelmiş, boş gelmiş.

• Hele bir otur da soluklan yeğenim, bir ayranimizi iç.

• Benzin iyi yine LPG de öyle fakat bir dizel kullanıcısı olarak dizel cidden kirli bi yakıt. Fakat güzel ülkemde senede 15 20 bin km yapınca benzinli araca binmek yürek istiyor. Elektrikli araçlar da şuan için yaygınlaşmaktan çok uzak.

• quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

"piyese" onemli hocam

HerkeZ gibi ben de öyle düşünüyorum. Kelli derken ne demiş onu da anlamadım.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.