Arkadaşlar bugün gazetede okudum. Bundan sonra telif hakları olayı yüzünden çok sert cezalar gelecekmiş. İnternetten divx, mp3 .. vs.. gibi dosyaları indirenlere önce uyarı sonra hapis cezası verilecekmiş. Yahu herkes indiriyor bunları.. Herkesi içeriye mi alacaklar? İndiren vatandaşları IP'lerinden tespit edeceklermiş. Çok abartı geldi bana.. Yorumlarınız???
Hiçbirşey olmaz ttnettin teknolojisi yetmez bunun için
FBI çağırırlar takip için artık
mp3 hadi neyse de divx olayi kotu olmus
Sınırsız internet kullanıcılarını kendi elleriyle kotalı yapamazlar..
TUTUKLAYIN BENİ BEN SUÇLUYUMMM !!!
Düşünsenize hepimizi içeri alıyolar sen neden girdin?Tecavüz.Sen?Anamı kestim.Sen?Mp3 indirdim
O zaman o "Biz emek yapıyoruz. Korsana hayır" diyeceklerine, biraz bu tip şeyleri makul yapsınlar. Alan var alamayan var. Bir ps2 oyunu 100 milyon. bir bilgisayar oyunu taş çatlasın 40-50 küsür. (Yeni çıkanları söylemiyorum bile) kim verebilir bu kadar para? üstelik sürekli birşey de değil.
yavaş atsınlar hapise. imkansız bişey hadi oldu diyelim. telekom aç kalır kime satacak interneti.
quote:
Orjinalden alıntı: .Zlatan.
Düşünsenize hepimizi içeri alıyolar sen neden girdin?Tecavüz.Sen?Anamı kestim.Sen?Mp3 indirdim
quote:
Orjinalden alıntı: .Zlatan.