Şimdi Ara

Bundan sonra sinemaya gitmeyeceğim! Sizde gitmeyin !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Isbankasi maximum seans uygulaması, yeni sinema yasası nedeniyle malesef bitti. Bu yasayı, sinema firmalarını, yapımcıları bu yasanın çıkmasını sağlayarak halkın biraz yaririna olan şeyleri baltalayanlari
    Protesto etmek amacıyla yasa değişene veya iptal edilene kadar bir daha sinemaya girmeyeceğim.
    Sizlerde bu şekilde protesto ederseniz yitirilen kazanimlarimizi geri alacağımıza eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanHunt81 -- 2 Eylül 2019; 0:8:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: classlord

Temmuzdan beri bende gitmiyorum. Misir parasi koymuyor ama dandik bir cizgi filme adam basi 25 tl vermek koyuyor . Cocuklar icin iyiydi. Maximum seans
    harbi ayıptır. üstelik o fiyata rağmen sinemayı bok götürüyordu, koltuklar yırtık pırtıktı. ulan insan otururken tiksiniyor.
  • Temmuzdan beri bende gitmiyorum. Misir parasi koymuyor ama dandik bir cizgi filme adam basi 25 tl vermek koyuyor . Cocuklar icin iyiydi. Maximum seans
  • quote:

Orijinalden alıntı: classlord

Temmuzdan beri bende gitmiyorum. Misir parasi koymuyor ama dandik bir cizgi filme adam basi 25 tl vermek koyuyor . Cocuklar icin iyiydi. Maximum seans
    harbi ayıptır. üstelik o fiyata rağmen sinemayı bok götürüyordu, koltuklar yırtık pırtıktı. ulan insan otururken tiksiniyor.
  • Niye
  • Ne alaka Cinemaximum sinemalarına gitmeyerek tepkini gösterebilirsin hobimizi niye bırakalım
  • Genel konuşmayalım bence. Cinemaximum gidilmeyebilir ama diğer sinema salonlarını da işin içinde dahil etmek bence haksızlık olur.

Cinemaximum dışında ki pek çok sinema da bilet fiyatları gayet uygun.
  • En son Mortal Engines (2018) çöpüne gitmiştim. Zaten gittiğime de pişman olup daha da gitmedim. Çok kaliteli ya da deli gibi beklediğim bir yapım olursa giderim tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 26 Eylül 2019; 20:17:51 >
  • İnternetten izliyorum genelde öyle çok sevdiğim bir şey değilse.
  • Bende artık netten izliyorum. Maximum seans iyiydi. Ayrıca 25 tl verecek kalitede filmde yok zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sp!deR

Ne alaka Cinemaximum sinemalarına gitmeyerek tepkini gösterebilirsin hobimizi niye bırakalım
    Cinemaximumda kötüde olsa bir standart var . Ayrica %90 avm lerde maximum var . Beni direkt etkileri. Başka sinemaya gitmiyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

En son Mortal Engines (2018) çöpüne gitmiştim. Zaten gittiğime de pişman olup daha da gitmedim. Çok kaliteli ya da deli gibi beklediğim bir yapım olursa giderim tabi.
    Büyük beklentiyle gittiğim. Ama büyük hayal kırıklığı yaşamıştım. Halbuki çizgi filmi çok iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Genel konuşmayalım bence. Cinemaximum gidilmeyebilir ama diğer sinema salonlarını da işin içinde dahil etmek bence haksızlık olur.

Cinemaximum dışında ki pek çok sinema da bilet fiyatları gayet uygun.
    Cinemaximumda kötüde olsa bir standart var. Diğerlerinin durumu vahim
  • EthanHunt81 kullanıcısına yanıt
    Çizgi filminden kastın nedir? Yürüyen Şato denen anime ise onunla bunun ilgisi yok. He tabi esinlenme-araklama durumu var ama konusuyla karakterleriyle filan alakası yok. Başka bir yapımdan bahaettiysen bu yazdıklarımı dikkate alma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EthanHunt81

Cinemaximumda kötüde olsa bir standart var. Diğerlerinin durumu vahim

Alıntıları Göster
    Ben aynı grubun işlettiği CinemaTime gidiyorum salonlar güzel ve bilet fiyatları da 16 TL filan. Özdileğe ait bir salon CinemaTime ama işletmesini Cinemaximum'un sahibi olan grup yapıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.