Şimdi Ara

Bungie konuştu: Biz oynamak isteyeceğimiz oyunları yaparız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bungie konuştu: Biz oynamak isteyeceğimiz oyunları yaparız

07.06.2009 21:17
    Mehmet Alper Kader
    Kaynak:http://www.n4g.com/News-341690.aspx

Halo'nun yapımcısı ünlü Bungie firması açıklamalarda bulundu. "Biz oynamak isteyeceğimiz oyunu yaparız." diyen firma, kime taş atıyor acaba? Belli belirsiz bu savaşlardan yorulduk açıkçası.

Bir E3'ü daha Halo'suz geçirmeyen Microsoft ise halinden oldukça memnun. Halo serisinin yeni oyunu Halo Reach firmadan yapılan açıklamalara göre 2010 Sonbaharında sevenleri ile birlikte olacak.

Ne diyelim keşke herkes işini yapsa da kimse kimseye taş atmasa. Bol oyunlu günler dileriz.

Kaynak:http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=16120

Al işte az önce verdiğim iyi haberden sonra bir dangalak (anlamayanlar için burada dangalak Bungie oluyor) çıkıyor böyle açıklama yapıyor. Kim oynamak istemediği oyunları yapıyor ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettombak -- 8 Haziran 2009; 16:04:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmettombak

Bungie konuştu: Biz oynamak isteyeceğimiz oyunları yaparız

07.06.2009 21:17
    Mehmet Alper Kader
    Kaynak:http://www.n4g.com/News-341690.aspx

Halo'nun yapımcısı ünlü Bungie firması açıklamalarda bulundu. "Biz oynamak isteyeceğimiz oyunu yaparız." diyen firma, kime taş atıyor acaba? Belli belirsiz bu savaşlardan yorulduk açıkçası.

Bir E3'ü daha Halo'suz geçirmeyen Microsoft ise halinden oldukça memnun. Halo serisinin yeni oyunu Halo Reach firmadan yapılan açıklamalara göre 2010 Sonbaharında sevenleri ile birlikte olacak.

Ne diyelim keşke herkes işini yapsa da kimse kimseye taş atmasa. Bol oyunlu günler dileriz.

Kaynak:http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=16120

Al işte az önce verdiğim iyi haberden sonra bir dangalak çıkıyor böyle açıklama yapıyor. Kim oynamak istemediği oyunları yapıyor ki?

Kardeş sana tavsiyemdir sen direk haberi copy/paste yap, yorumunu haberle aynı satırlara yazma, sonra yaz, çünkü senin verdiğin haber bence değerini senin kişisel yorumların yüzünden yerin dibine sokuyo... daha dakka 1 gol 1 kavga çıkmayacaksa bile senin sayende çıkar...

• Aynen TURK-ŞAD dediğ gibi arkadaşım diğer konuna da baktım onda da aynı durum söz konusu.
  • Haberin içinde de benim yorumlarımla paralel yorumlar yapılmış. Kelimelerle oynamayı biraz severim. Benim anlatmak istediklerimi anlayanlar anlıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FiréLord

Aynen TURK-ŞAD dediğ gibi arkadaşım diğer konuna da baktım onda da aynı durum söz konusu.

Tamam bundan sonra hiçbir söz sanatı kullanamaycağım. Ne tariz, ne Hüsn-i talil, ne Kinaye, ne Mecaz-ı mürsel, ne Teşbih. Foruma ağır kaçıyor.
  • quote:

quote:

Aynen TURK-ŞAD dediğ gibi arkadaşım diğer konuna da baktım onda da aynı durum söz konusu.

Tamam bundan sonra hiçbir söz sanatı kullanamaycağım. Ne tariz, ne Hüsn-i talil, ne Kinaye, ne Mecaz-ı mürsel, ne Teşbih. Foruma ağır kaçıyor.

edebi metinler sınavından çıktın galiba
  • Adam haberi vermiş altına yorumunu yazmış bu forumda ilk değilki bunu yapan birçok kişi gördüm ben.Yanlış olan ne bunda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jamez

quote:

quote:

edebi metinler sınavından çıktın galiba

• Birde TURK-ŞAD beni yanlış anlamış diğer konuda da yazdım. Sadece kaynak yazan yerden sonrası benim yorumum. Bir yanlış anlaşılma var.
  • Ben kimin nasıl anladığını bilmiyorumda konuda doğru şekilde ama bu konuda ;

"dangalak" sözü ne tariz ne Hüsn-i talil ne Kinaye ne Mecaz-ı mürsel nede Teşbih bunların hiç birine uymuyor bence yanlış olan bu , diğer konuda ise tartışma ve kavganın kimseye yararı olmadığı anlatılmış ama arkadaşın yorumu

"Durmak yok kavgaya devam"

Bunlar benim garibime gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 8 Haziran 2009; 15:49:19 >
  • Durmak yok kavgaya devam.
    Uygulama : Tariz
    Açıklaması: Millet birbiri ile bu kadar uyumlu çalışıyor biz ise oyun firması sahiplerinin yapmadığı kavgayı yapıyoruz. Hadi bu haberin üstünede kavga edinde görelim. Birazcık mizahtan anlamak yeterli yorumları anlamak için ama dediğim gibi ağır kalıyor. "Dangalak" argo bir kelime olmakla beraber Bungie nin de durup durduk yerde ortaya kışkırtıcı yorum yapması DANGALAKLIKTIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettombak -- 8 Haziran 2009; 16:04:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: chetaci

Adam haberi vermiş altına yorumunu yazmış bu forumda ilk değilki bunu yapan birçok kişi gördüm ben.Yanlış olan ne bunda?

quote:

Al işte az önce verdiğim iyi haberden sonra bir dangalak çıkıyor böyle açıklama yapıyor.

Bu doğru ise diyecek tek lafım yok....

Diğerinde de yazdım benim kızdığım yorum

DURMAK YOK KAVGAYA DEVAM
    yorumu

Sen haberi al kardeşim gerisi o sitedeki şahsın kişisel görüşleri onu ne buraya taşıyosun ki....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURK-ŞAD -- 8 Haziran 2009; 16:05:13 >
  • Bungie yerden göğe kadar haklı.Bir yanda hour of victory,bionic komanda gibi rezalet oyunlar diğer tarafta halo 3,gears of war gibi yıllardır oynadığımız başyapıtlar.Anlayana sivrisinek saz...
  • Haberin orjinalinde " We make games that we want to play" sloganının Bungie'nin yeni sloganı olduğundan bahsediliyor. Ben burada bir sataşma bir taş göremedim. Her firmanın kendi sloganı vardır EA'in de vardır "challange everything" ya da "if it's in the game it's in the game" vardı bir aralar. Onlar da bu sloganı seçmişler. Gerçekten de Bungie tam bir aile gibi ve biraz internette araştırırsanız çalışanları büyük bir zevkle Halo oynuyorlar kendi aralarında turnuva yapıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.