Şimdi Ara

Bunlar iyi mi? Ya da tavsiye lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tanıdık Arçelik bayisi olduğu için ve hiç sorun yaşamadığımız için ürünlere öncelikte Arçelik'te baktım. Özet olarak;

Buzdolabı:
    4263 modeli, no-frost değil ama içi oldukça geniş ve kullanışlı. 1.300 TL.
    5231 modeli, no-frost, içi biraz dar. Fiyat diğeri ile aynı, 1.300 TL.

Sizce illa no-frost mu almak gerekir? Çoğu kişi no-frost için olmasa da olur, pek bir faydasını göremedim diyor. Sizce?

Çamaşır Makinası:

5083 modeli, 5 kg kapasiteli, 750 TL. Ama ben yetersiz olacağını düşünerek sıcak bakmadım.
    8103 modeli, 8 kg kapasiteli, 1.150 TL. 1.000 devir, hoş bir makina.

Sizce bu yazdıklarım alınır mı ? Açıklamarınızda neden de belirtirseniz sevinirim. Tavsiye etmeyen arkadaşlar bu fiyatlarda benzer özelliklere sahip ürünler önerebilirler mi ? Teşekkürler...

• Arçelik'in no frost buzdolaplarını önermem. Yerli firmaların no frostları kısa sürede problem çıkarıyor. Bu yüzden statik buzdolabı işinizi görecektir.

Çamaşır makinesinde iki cihazı da tavsiye etmiyorum. 8kg modelin rulman-amortisör kalitesi piyasadaki en düşük kalite parçalardan yapılıyor ve 2-3 sene içinde büyük bir oranla rulman arızası yapıyor. Artık kazanlar presli üretildiğinden rulman arızası kazanın komple değiştirilmesi demek. Bu da epey masraflı. Bunun yanında 8kg model yük dengelemede oldukça başarısız, yükü dengelemek için dakikalarca uğraşıp programı uzatıyor; dengesiz yükte tıkırdama sesi yapıyor. Yani Arçelik'in kendi ürettiği son serisi alınacak ürünler değiller.

Çamaşır makinesi için tavsiyem biraz daha ekleyerek Bosch-Siemens'in Alman serisini almanızdır. WAS20461TR ve WM10S461TR modellerinin fiyatlarını araştırmanızda fayda var.

Buzdolabında da hem no frost hem de kaliteli ürün istiyorsanız aynı bütçeyle Samsung RT59 serisine bakabilirsiniz.

• Peki bunlar için düşünceleriniz nelerdir?

Bosch WAS20763TR
    Bosch WAS24461TR
    Bosch KDN40A74NE
    Sharp SJ PT69R

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexnumber10 -- 23 Aralık 2010; 10:55:39 >
  • Sayın Candoğan önerilerinizi merak ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şimdi de bunu merak ediyorum
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.