Şimdi Ara

BUNLAR NASIL 30 LVL OLUYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşte son oyunum allahın sevgili kuluyumki böyle bir takımı bana verdi
    Unutmadan söyleyeyim midde caite karşı oynadım botta annieyi topta jarvan ve panthı feedlediler ve sonuç isteyene replayını verebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etyen81 -- 5 Ocak 2012; 0:32:18 >

• ben 2. botu daha hızlı giderim diye yaptım ama sanırım ikiside aynı olmalıymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balistikus8

ben 2. botu daha hızlı giderim diye yaptım ama sanırım ikiside aynı olmalıymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

Alıntıları Göster
    tüh ya heal almışım surge alıcaktım ben o maçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapaksız Logar

tüh ya heal almışım surge alıcaktım ben o maçta

Alıntıları Göster
    arasan bu kadarını bulamazsın efsaneler

• quote:

Orijinalden alıntı: BadRetro

arasan bu kadarını bulamazsın efsaneler

Alıntıları Göster
    4'ünün birden tek oyunda gelmesi, 4'ünün de tek tek 4 farklı oyunda gelmesinden iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: neuro

4'ünün birden tek oyunda gelmesi, 4'ünün de tek tek 4 farklı oyunda gelmesinden iyidir.

Çin atasözlerine benzemiş dediğin ama haklısın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aristona_

quote:

Orijinalden alıntı: neuro

Çin atasözlerine benzemiş dediğin ama haklısın.

Alıntıları Göster
    bu feederların amacı nedir? ölünce küfür yiyince çokmu zevk alıyorlar yoksa oynamayımı bilmiolar :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Lephantis

bu feederların amacı nedir? ölünce küfür yiyince çokmu zevk alıyorlar yoksa oynamayımı bilmiolar :/

Alıntıları Göster
    oyunu milleti sinir etmek için oynuyorlar :D küfür yemek hoşlarına gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mAycn

oyunu milleti sinir etmek için oynuyorlar :D küfür yemek hoşlarına gidiyor

Alıntıları Göster
    Oyunun sonunda akalinin zaten report xerath for fun demesine bittim
  • quote:

Orijinalden alıntı: etyen81

Oyunun sonunda akalinin zaten report xerath for fun demesine bittim

Alıntıları Göster
    yeni 30 olunca olabilen şeyler bunlar. takma kafana o kadar 250+ win olur da lose sayın çok abartılı sayılara ulaşmazsa rahat rahat oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

yeni 30 olunca olabilen şeyler bunlar. takma kafana o kadar 250+ win olur da lose sayın çok abartılı sayılara ulaşmazsa rahat rahat oynarsın

Alıntıları Göster
    30 levela kadar co-op oynayıp direk ranked dalan adam var .
  • 185 wonun var ne bekliyon
  • Fena trollemişler işsiz adamlar.
  • quote:

İşte son oyunum allahın sevgili kuluyumki böyle bir takımı bana verdi
    Unutmadan söyleyeyim midde caite karşı oynadım botta annieyi topta jarvan ve panthı feedlediler ve sonuç isteyene replayını verebilirim

dostum cık ordan weste gel işte ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: yufoman

quote:

İşte son oyunum allahın sevgili kuluyumki böyle bir takımı bana verdi

dostum cık ordan weste gel işte ya
    Feederlarda garip bir şey yok her maç karşımıza çıkabilen tipler bunlar ama maçın 29 dakika sürmesi gerçekten ilginç

• quote:

Orijinalden alıntı: ekimtan

Feederlarda garip bir şey yok her maç karşımıza çıkabilen tipler bunlar ama maçın 29 dakika sürmesi gerçekten ilginç

Alıntıları Göster
    olum adamlar 2-3 sene oynuo anca 30 oluo ama hala noob

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GnyMade -- 5 Ocak 2012; 16:42:41 >
  • Ya bunlar neyse de birde bunları yapıp sana kızanlar var :D Normal gamede first time Maokai oynuyorum. Bizim takım Maokai, Shaco(jungle), Kassadin, Cait, Graves(2 tane ranged ad carrynin bota gitmesi ayrı bir mallık zaten). Rakip takım Gp, Noc(jungle), Malzahar, Ahri, Wukong. Topda Gp'ye karşı fb aldım. Sonrasında Noc bayağı bi gank attı topdan ayrılmadı adam. 2 kere öldüm bu gankler sonucunda(bizim Shaco hala yok tabi). Bu en sonunda geldi ganke başarısız olduk. Nocturne'un 556995426952. gankinde yine öleceğimi bildiğim içim daldım bunlara 2v1(Noc fed bu arada bot laneden de bayağı kill aldı çünkü) Shaco'da en sonunda yardıma geldi bu ikisini kestik. Ulti+Q ile last hit attım Shaco ks attın diye ağlamaya başladı. Sonra maç boyunca sadece jungle takılmaya başladı. Arada bazen 4v5 yaptığımız teamfightlardan az canla kaçanları gelip kesiyordu. Bizim takım maç boyunca dağınık gezdi ve ''bizi koruyamadın'' diyerek noob damgası yedim. Ahri millete tek atarken Wukong'a snare atmamı istediler. Ben Snare atınca ultisini atamayacak sanki. Bütün bunlar sonucunda oyunu 9/7/11 falan mı ne bitirdim ve defeat tabiki. Oyun sonunda ''noobtank'' damgası yedik milletten. Niye? Teamfightta en son kalan ben oluyormuşum. Hiç düşünmüyorlarki teamfightta en son kime dalındığını. Tabi onlar Wukong'a focusluyorlar. En önemli hedef tank zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: SilentDoom

Ya bunlar neyse de birde bunları yapıp sana kızanlar var :D Normal gamede first time Maokai oynuyorum. Bizim takım Maokai, Shaco(jungle), Kassadin, Cait, Graves(2 tane ranged ad carrynin bota gitmesi ayrı bir mallık zaten). Rakip takım Gp, Noc(jungle), Malzahar, Ahri, Wukong. Topda Gp'ye karşı fb aldım. Sonrasında Noc bayağı bi gank attı topdan ayrılmadı adam. 2 kere öldüm bu gankler sonucunda(bizim Shaco hala yok tabi). Bu en sonunda geldi ganke başarısız olduk. Nocturne'un 556995426952. gankinde yine öleceğimi bildiğim içim daldım bunlara 2v1(Noc fed bu arada bot laneden de bayağı kill aldı çünkü) Shaco'da en sonunda yardıma geldi bu ikisini kestik. Ulti+Q ile last hit attım Shaco ks attın diye ağlamaya başladı. Sonra maç boyunca sadece jungle takılmaya başladı. Arada bazen 4v5 yaptığımız teamfightlardan az canla kaçanları gelip kesiyordu. Bizim takım maç boyunca dağınık gezdi ve ''bizi koruyamadın'' diyerek noob damgası yedim. Ahri millete tek atarken Wukong'a snare atmamı istediler. Ben Snare atınca ultisini atamayacak sanki. Bütün bunlar sonucunda oyunu 9/7/11 falan mı ne bitirdim ve defeat tabiki. Oyun sonunda ''noobtank'' damgası yedik milletten. Niye? Teamfightta en son kalan ben oluyormuşum. Hiç düşünmüyorlarki teamfightta en son kime dalındığını. Tabi onlar Wukong'a focusluyorlar. En önemli hedef tank zaten.
    O nasıl bir nocturne ya

• quote:

Orijinalden alıntı: OlorinKing

O nasıl bir nocturne ya

Alıntıları Göster
    Replay nerde hacı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.