Bildirim
Bunlar Sanat Mıdır Şimdi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Az daha oku,az daha düşün...
Biraz daha oku,biraz daha düşün...
Daha da oku,daha da düşün... -
Müzik güzelmiş listeme ekledim. -
Sanat dediğimiz şey ortaçağ dan beri soylular için gelistirilmiş.
Bu günde aynı sancıyı avam olarak çekiyoruz.
İbrahim tatlı sese sanatçı diyen halktan bir şey beklenmez.
Tüm toplumlar aynı kendi kültür seviyelerine göre.
İbrahim zeneatkar bile değildir. Zeneatkar dediğimiz kişilerde bir ayakkabıcı dahi ibodan daha fazla sanatçıdır.
Adam ayakkabısını dikerken sanatını konuşturuyorsa ellerini öperim. -
Değildir.
Yaratıcılık olmadan yetenek zanaattir ve bize bir cok yararlı eşya kazandırır, hasır piknik sepeti gibi. Yetenek olmadan yaratıcılık ise modern sanatı verir. -Tom Stoppard
Çağdaş sanat, estetik yargıları temellendirmenin imkansızlığından yararlanır ve onu anlamayanların ya da orada anlaşılacak bir şey olmadığını idrak edemeyenlerin suçluluk duyguları üzerinden spekülasyon yapar." - Jean Baudrillard
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bak bak bak ne kadar muhalif -
san-at insanın kendini ve düşüncelerini resim, müzik, heykel gibi çeşitli enstrümanlarla dile getirmesidir. dolayısıyla san-at'dır.
bu arada DJ Fakültesi ne tarafta? -
Alttakini ben yapsam küfür yerim
Ünlü bir ressam (!) paint'te yapsa sanat oluyor ama
Klipte ise anlayabilenler için derin anlamlar var ben sanat görüyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şarkı cidden çok iyi olmuş ama diğerleri çok çok kötü.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-368EFBB24
Alttakini ben yapsam küfür yerim
Ünlü bir ressam (!) paint'te yapsa sanat oluyor ama
Klipte ise anlayabilenler için derin anlamlar var ben sanat görüyorum -
Bazen sessizlik en güzel müziktir
Şarkıyı açtım o sıra cam açıktı kuş sesleri, yağmur sesleri falan vardı dedim adamlar ne güzel ambient iş yapmış, sonra farkettimquote:
Bazen sessizlik en güzel müziktir -
Her ortama uyumlu bir parça olmuş
Bir yerde anti sanat aslındaquote:
Her ortama uyumlu bir parça olmuş -
Kardeşim beni niye etiketledin ben felsefe yapmam beni buraya çağırma bir daha
Her anlama gelebilir kişiye bağlı
Pardon adam sandık, şaka bir yana seni ne diye etiketledim bilmiyorum. Futboldan kafanı kaldır istedim galiba.quote:
Orijinalden alıntı: Noel Gallagher
Kardeşim beni niye etiketledin ben felsefe yapmam beni buraya çağırma bir daha -
Guzel sanatlar okudum.O alttaki tabloyu anlamak icin once senin bauhaus akiminin ne oldugunu ogrenmem lazim.Ilk bauhausun ne oldugunu ve nasil bir sanat akimi oldugunu ogren sonra o tabloy yorumla ve bauhausu bilen birisinin gozuyle bak.
Ve ilk bastaki tablonunda hikayesini vs bir arastir bakayim sonra gor sanatmi yoksa degilmi.
Burayi cahiller sarmis.1. Ve 3. Tablolar sanattir ve bu konuda cokta basarilidir.Cahillerin yorumlari onemsiz.
Ikincisine bende katiliyorum.Sanat falan degil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BBCblacked -- 4 Aralık 2019; 17:21:4 >
hemen kapmışsın nicki -
Üçü de aynı, onun hikayesini öğren bunun hikayesini öğren belki şarkının da hikayesi var. Hiçbir fark yok.quote:
Orijinalden alıntı: BBCblacked
Guzel sanatlar okudum.O alttaki tabloyu anlamak icin once senin bauhaus akiminin ne oldugunu ogrenmem lazim.Ilk bauhausun ne oldugunu ve nasil bir sanat akimi oldugunu ogren sonra o tabloy yorumla ve bauhausu bilen birisinin gozuyle bak.
Ve ilk bastaki tablonunda hikayesini vs bir arastir bakayim sonra gor sanatmi yoksa degilmi.
Burayi cahiller sarmis.1. Ve 3. Tablolar sanattir ve bu konuda cokta basarilidir.Cahillerin yorumlari onemsiz.
Ikincisine bende katiliyorum.Sanat falan degil.
Benzer içerikler
- en açıklayıcı kur"an tefsiri
- para karşılığı seks
- atatürk iq
- cevabı olmayan dini sorular
- pompei kur"an ayetleri
- mars"ta yaşam var mı
- türk bilim insanları
- dünyada en çok konuşulan diller
- google maps toplu taşıma renkleri
- paralel evren nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X