Bildirim
BUNLARA EN Yİ HANGİ AMFİ GİDER
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
arkaşaşlar yok mu cevaplayacak kaç günden beri kafamı kurcalıyo bu amfi işi -
şimdi senin elindekileri bağlamak için 4 kanal bir amfi lazım,300-350 ytl ye alacağın 4 kanallı amfi 1202 ye yetmez,sen o fiyata mono bas amfisi alabilirsin hoparlörleri de teypten beslersin ya da spawn arkadaşın sattığı ürünlere bir bak istersen 240.4 ü arabamda kullanıyorum mid.ler için gayet güzel bir amfi,denemek için subwoofer ı da bağlamıştım tatmin edici bir performansı vardı,sana ilk aşamada yeterli gelir. -
PEKİ SADECE WOOFER I BESLEYECEK Bİ AMFİ NE ÖNERİRSİNİZ AYNI FİYATLARA -
YADA JBL GTO75.4 4*104 Watt RMS@4 ohm 570 Watt RMS BUNLARI BESLEMEYE YETMEZMİ
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=251681&productid=otmurgto754 -
bass ve mid ler için ayrı cihaz kullanırsan çok daha iyi perf alırsın. -
75,4 tam olarak yetmez ama işini görür,belki sen anlamazsın bile o farkı ama benim tavsiyem önce mono bas amfisi al jbl 301,1 hoparlörleri teybe bağla,daha sonra mid. için ayrı amfi alırsın. -
SIERRANIN SA 4050 ANFISINI SIDDETLE TAVSIYE EDIYORUM O BASSI GAYET IYI BESLICEKTIR... FIYATIDA:170$ CIVARINDA
WWW.RRSIERRA.COM
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X