evet arkadaşlar youtubeye seviglimin ismini yani GÖZDE die arattırdım :D sonra bu ses geldi harika bişi bence... http://www.youtube.com/watch?v=YG3_Q8ouo-o
quote:Orijinalden alıntı: Onyxloghangi devirde yaşıyosun bilmiyorum ama bu şarkı çıkalı 3 sene oluyor.. klibi de geçen yaz oynuyordu sen heralde yaşadığın devri yansıttın? yavrum bu şarkıya değil ben kızın sesine hayranım quote:Orjinalden alıntı: blackMASKe hangi devirde yaşıyosun bilmiyorum ama bu şarkı çıkalı 3 sene oluyor.. klibi de geçen yaz oynuyordu
quote:Orijinalden alıntı: Onyxloghangi devirde yaşıyosun bilmiyorum ama bu şarkı çıkalı 3 sene oluyor.. klibi de geçen yaz oynuyordu öle laf edip kaçmak İNSANlığa sığmaz. quote:Orjinalden alıntı: blackMASKe hangi devirde yaşıyosun bilmiyorum ama bu şarkı çıkalı 3 sene oluyor.. klibi de geçen yaz oynuyordu
quote:Orijinalden alıntı: rocktrsen heralde yaşadığın devri yansıttın? yavrum bu şarkıya değil ben kızın sesine hayranım quote:Orjinalden alıntı: blackMASKe hangi devirde yaşıyosun bilmiyorum ama bu şarkı çıkalı 3 sene oluyor.. klibi de geçen yaz oynuyordu Alıntıları Göster çevir kazı yanmasın.. Neyi Keşfettin Sen Kızın Sesini mi?
quote:Orijinalden alıntı: Onyxlogçevir kazı yanmasın.. Neyi Keşfettin Sen Kızın Sesini mi?Alıntıları Göster senin gibi ŞEY lerde var ya ...... yavrum anlamak istemiosn sen gel buraya anlatiim? quote:Orjinalden alıntı: blackMASKe çevir kazı yanmasın.. Neyi Keşfettin Sen Kızın Sesini mi?
quote:Orijinalden alıntı: rocktrsenin gibi ŞEY lerde var ya ...... yavrum anlamak istemiosn sen gel buraya anlatiim? quote:Orjinalden alıntı: blackMASKe çevir kazı yanmasın.. Neyi Keşfettin Sen Kızın Sesini mi? Alıntıları Göster hadi hadi.. gafını yakaladım kabul et
quote:Orijinalden alıntı: Onyxloghadi hadi.. gafını yakaladım kabul et Alıntıları Göster ne oluyor burada
quote:Orijinalden alıntı: Çağdaşne oluyor buradaAlıntıları Göster bi topiğin adına bi de videoya bakın sizce kim haklı?
quote:Orijinalden alıntı: *Sponge Bob*sen her sevgilini youtube da ararsanquote:Orjinalden alıntı: *Sponge Bob* sen her sevgilini youtube da ararsan Gözümden yaş geldi valla.Ne laf dedin öyle
quote:Orijinalden alıntı: TimeBoyquote:Orjinalden alıntı: *Sponge Bob* sen her sevgilini youtube da ararsan Gözümden yaş geldi valla.Ne laf dedin öyleAlıntıları Göster ne dedimki başka sefere Allah bilir neyi keşfetcen kardeş quote:Orjinalden alıntı: TimeBoy quote:Orjinalden alıntı: *Sponge Bob* sen her sevgilini youtube da ararsan Gözümden yaş geldi valla.Ne laf dedin öyle
quote:Orijinalden alıntı: *Sponge Bob*ne dedimki başka sefere Allah bilir neyi keşfetcen kardeş quote:Orjinalden alıntı: TimeBoy quote:Orjinalden alıntı: *Sponge Bob* sen her sevgilini youtube da ararsan Gözümden yaş geldi valla.Ne laf dedin öyle Alıntıları Göster ne oluyo leyn burda o şarkıyı ilk çıktığı hafta tüm türkiye dinledi sen 1 sene geçmi dinliyosun
quote:Orijinalden alıntı: Ghost RideRne oluyo leyn burda o şarkıyı ilk çıktığı hafta tüm türkiye dinledi sen 1 sene geçmi dinliyosunAlıntıları Göster ne bi senesi.. şarkı internete yayılalı 3 sene oluyo.. geçen sene klibi çekildi zuaha
quote:Orijinalden alıntı: Onyxlogne bi senesi.. şarkı internete yayılalı 3 sene oluyo.. geçen sene klibi çekildi zuahaAlıntıları Göster ßen Olsam Daha İyi söylerim
quote:Orijinalden alıntı: Onyxlogne bi senesi.. şarkı internete yayılalı 3 sene oluyo.. geçen sene klibi çekildi zuahaAlıntıları Göster çocuk mudur nedir ya garip bi insan
quote:Orijinalden alıntı: THRçocuk mudur nedir ya garip bi insanAlıntıları Göster irem die bi kiz solemiyo muydu bunu
quote:Orijinalden alıntı: bahadr35irem die bi kiz solemiyo muydu bunuAlıntıları Göster alın bu daha komik ortamı şenlendiriyimhttp://www.youtube.com/watch?v=FA0Nn7o5siE&mode=related&search= :D
quote:Orijinalden alıntı: venom returnalın bu daha komik ortamı şenlendiriyimhttp://www.youtube.com/watch?v=FA0Nn7o5siE&mode=related&search= :DAlıntıları Göster bu topiğe up çekmek laızm
quote:Orijinalden alıntı: aKaSabu topiğe up çekmek laızm Alıntıları Göster Bende dotum Yosma yı aradım bu çıktı: http://youtube.com/watch?v=8yfgbnJduKg