Şimdi Ara

bunu bulana dondurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar format atılan diskteki bilgileri nasıl geri getirebilirim.bunu yapanlar var ama kimse hangi prog oldugunu söylemiyor.fikri olan varmı

• bunla ilgili bir sürü recovery programları var
  • ADAPTEC EASY RECOVERY
    TİRAMİSU
  • dondurma sende kalsın,

easy recovery, recovery my files gibi ünlü programlar var bu iş için ama arkadaşın dediği gibi yüzlerce kurtarma programı var..
  • Canın sağolsun dondurma için Recovery My Files... Tek geçerim bu programı.www.crack.cd sitesinden crackini de indir kur pc'ye 10 kere de formatlanmış olsa ne var ne yok geri getiriyor. Üstelik hızlı bir software
  • FDİSK ATILMIŞSA TİRAMİSU DAN BAŞKASI İŞE YARAMIYOR.
  • EWET arkadaşlara katılıyorum ve bende RecoverMyFiles kullanıyorum hem oldukça hızlı hemde başarılı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GET DATA BACK tek gecerim 200 gb hdd yi yanlışlıkla formatladım hepsini geri getirdi. NTFS ve FAT olmak üzeri iki versiyonu var. Uygun olanı cekersin gerekli seyide netten bulursun...
  • ontrack easy recovery. yeterki silinen bilgilerin üzerine yeni dosya yazılmısh olmasın. fdisk le bölüp üstüne linux kurduğum partitiondaki dosyaları bile çıkardı bana
  • UNFORMAT!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: tahrix

UNFORMAT!!!

• easyrecover6 BAŞKASI YALAN YALAN DONDURMAYI HEPİMİZ İÇİN AFİYETLE YE
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankiz

arkadaslar format atılan diskteki bilgileri nasıl geri getirebilirim.bunu yapanlar var ama kimse hangi prog oldugunu söylemiyor.fikri olan varmı

1. ontrack easy recovery (çok iyi her dosya sisteminde kullanılıyor)
    2. file recovery (işe yaramaıyor ama)
    3. recover my files (biraz iyi her dosya sisteminde kullanılıyor)
    4. badcopy pro (tek kelime ile mükemmel her dosya sisteminde kullanılıyor silinmiş cd leri dahi geri getirme şansınız olabiliyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: buun

quote:

Orjinalden alıntı: tahrix

UNFORMAT!!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.