Şimdi Ara

BUNU ÇÖZECEK KİŞİ YOK MUUUUUU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc yeni aldım.Geldiginde internete baglattım kendi kendine sitelere giriyordu ve reset tuşu düzgün çalışmıyor ve yeniden başlat da bi çalışıyor bi çalışmıyor sonra çareyi format atmakta buldum formattan sonra pc yavaşladı ve mavi ekranlar çıkmaya başladı ve daha sonra yine format attım sorun yine devam etti sonra bilgisayarcıya götürdüm oda çekti format ve yine aynı kafayı bozacağım lütfen yardım edin

sistem ŞU
    Pentium 3.4 İŞLEMCİ
    Asus P5 MX ANAKART
    1 ADET 512 RAM
    512 ASUS EAX1600PRO
    SKYSTAR EKRANKARTI VAR

[code][/code]

• arkadaşım format atarken herhanngi bir hata mesajı alıyormusun ilk aklıma gelen işletim sistem cd in sorunlu olabilir
  • format sonrası böyle hatalar almanın tek nedeni formatın düzgün atılmamasıdır. sakın yanlış anlama eminim bir çok kez format atmış olabilirsin ama daha öncesinde sorun yoksa ve format sonrası sorun yaşıyorsan formatı tekrarla. hızlı falan biçimlendirme disklerini. kurulum sonrasında tüm donanımın düzgün ve güncel driverını yükle
  • RAM testi de yapmanı öneririm,
    ama format olayına katılmıyorum, normal bir format atıldıysa bir daha bir daha tekrarlamaya bence gerek yok, ben HDD 1 kere formatlarım ve eğer bölüm bozmadıysam asla normal format atmam, HDD de bad sector olduğunu düşünüyorsan normal format atarsın ve kontrollerini yaparsın eğer sorun yoksa tekrarlamaya gerek yok, diğer parçalara yönelmek gerekir, öncelikle RAM, sistem ısısı, PSU?
  • quote:

Orjinalden alıntı: komando66_1

.... ve reset tuşu düzgün çalışmıyor ...

Eğer resete basınca bilgisayarın arada birde olsa yeniden başlamadığı söylemek istiyorsanız anakartınız arıza olma ihtimalini göz önünde bulundurmanızda büyük fayda var.
    Bazen bilgisayar firmaları kısmen bozuk olan ürünleri tekrar tekrar satabiliyorlar (Senelerdir tanıdığım bilgisayar satan bir abim vardır o söyledi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sse -- 2 Mayıs 2007; 16:32:06 >
  • PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA hatalı ram dahil sistem genel bir uyarıdır.PFN_LIST_CORRUPT. hatalı ram demektir.MACHINE_CHECK_EXCEPTION işlemci aşırı overlok ve hatalı power anlamına gelir.BAD_POOL_CALLER. hatalı veya uyumlu olmayan donanım sürücüleri anlamına gelir.VİDEO_DRIVER_INIT_FAILURE.ekrankartına yanlış sürücü kurulduguna işaret eder.INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE pata hdd de hatalı jumper ayarı yada boot sector vürüsünden veya yanlış ıde sürücüsü yanlış cipset kurulumu.DATA _BUS_EROR(0X0000002E) iyi çipler kötüye gittigi anlama gelir.IROL_NOT_LESS_OR_EQUAL(0X0000000A)hatalı bir sürücü anlamına gelir......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.