Şimdi Ara

Bunu yapan insan evladı olamaz!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
13.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

sokakta kalan 2-3 adamın yanına git ceplerine marlboro sıkıştır adamı göster onlar benzetsin. zaten suç işleyimde içeride beleş yemek yiyim diye can atıyolar.

Haklı gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamsClient

cebine esrar koy polise ihbar et

• Kamere kaydına al veya fotoğrafını çek iş üstünde yakalayacağına eminsen sonra git resmini afiş şeklinde bastır mahllenin orta yerine astır.

Rezil et...
  • hayal gücünün sınırlarını zorla . misal rezil etmek
    önce bunu yapan kişi 2-3 kişi ile yakalanır (tek başına zaptedebilirsen o da olur) sonra arabanın lastiklerini yalarken, egzozunu yalarken videosu ve fotografı çekir sonra fotograf ve video internete yüklenir özellikle faceye ortak tanıdıklara paylaşılır. fotograflardan 50-100 tane printerden renkli çıktı alınır bu çıktılar bu kişinin yaşadıgı mekanlara duvarlara direklere yapıştırılır. ama altına yaptıgı suçu yazılarak. aynı şekilde videoda da itiraf ettirilerek başlanır....
  • eleman iş basındayken neden bagırıp cagırmadın?Madem kim oldugunu biliyorsun neden hesap soramıyorsun?
  • Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim gece yaptığı için camdan bakıyordum gördüm inene kadar kaçmış elbet görüşücez onunla
  • Benzeri başıma gelse terör olaylarında karşıdakinin aracını molotoflarlardı... Takdiri ilahi olarak tabii yoksa benim azmettirmemle olacak iş değil...

Küçükçekmece tarafındaysanız görüşelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekici

quote:

Orijinalden alıntı: angel_f!re

2 örgütçü bul arabasını yaksınlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşım ...
    avukatım..

Yukarıda bilmem kimlere bilmem ne yaptır yorumlarından öte...
    Seni ciddiye alıyorum ve soruyorum:
    -Madem biliyorsun kimin yaptığını...
    Neden yaptığını da söyle..

Hukuken yardımcı olalım..

Başına bir iş gelmeden mala zarar verme suçundan şahsın yargılanmasını sağlayalım..
  • Off bi de akrabaymış, en pis durumlardan biri..

Benim de 20 yıllık arkadaşımın babası arabayı aldığım ilk günden beri musallat oldu.. (2010)
    Arkadaş hatırına sabrettim ama sonunda patladım.. Geçen gece epey bağrıştık, neredeyse sopayla inecektim artık..

Yabancı olsa her şey daha kolay olur, inip Allah ne verdiyse girişirsin.. Ama tanıdık olunca insanın eli kolu bağlanıyor..

• Ruh hastası çok piyasada. Ben olsam sağlam bir arkadaşımla evine gidip annesinin yanında ağzı burnu kırılana kadar döverdim.

• Yakala evine getir ağzını burnunu kır kafasını duvara sürt kıvılcım çıkart sonra geç duvara 2 kere duvara karşı şöyle yap polisi ara evime girdi de cebinede eroini yada esrarı paketsiz dök zaten o cebini temizleyene kadar polis gelir gerisi onlara kalmış
  • pislik pislikle temizlenmez, şikayetçi olabilirsin. onun dışına vur kır haklıyken haksız duruma düşermişsin gibime geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun!

Ben size yapılacak olanı söyleyeyim:

Seçenek 1)_ Bir kaç komşunuza veya sizin yanınız da duracak bir arkadaşınıza rica edeceksiniz. Ara sıra aracınızı gözlemliyecekler. Yapan kişinin gerçekten o olduğunu gördüğünüz de, şahitlerle beraber önce polise, daha sonra olayı araç değer kaybı bahanesi ile mahkemeye taşıyacaksınız. Bunun için biraz uğraşırsınız fakat bence uğraşmaya değer!

Seçenek 2)_ Tekrar çizme işine kalkıştığın da siz hazırlıklı olacak ve onu o an da kıstıracaksınız. Bunun için yolunu gözleyeceksiniz. Bir güzel sopayla dövdükten sonra şunu soracaksınız: Why?

Fakat madde 2 de ki dövdükten sonra sorgulama işi çok önemli! Lütfen dövmeden önce değil, dövtükten sonra sorunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonpoL -- 1 Aralık 2012; 17:45:45 >
  • Piskopata dikkat edin döveyim derken sizide kaporta gibi çizmesin hocam. Kameraya kaydedin ve adalete teslim edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metintekin -- 1 Aralık 2012; 17:51:49 >
  • İşte şu anda ülkemizde olan akıl tutulmasının bir öneği yıllardır üye olduğum ve kenardan köşeden sakin sakin takip ettiğim forumumda da mevcut.
    Nedir bu akıl tutulmas: Demokratik olucaz derken suçluyu tutar olmaktır, tamam yıllardır insanı döven polise , senelerce suçsuz olan kişiye ceza vermiş adelete lanet ettik düzelsin dedik ama düzelmesi demek kimsenin yaptığı yanına kar kalsın demek değildi.
    Bugün sokakta yürürken üstünüze saldırsalar şikayetçi olsanız adam serbest dövseniz suçlusunuz .Adam savcının arabasını soyuyor yakalanıyor serbest.Malıma zarar veriyor serbest.Belediye durağı yakıyor yıkıyor molotof atıyor insan öldürüyor.Paşalar gibi içerde kral az ceza.Aynı adam yemek yemiyorum diyor aman neden diyorlar.Yok daha neler yaaaa....
    Sakın mahkemeye başvurma bişey çıkmaz diyen arkadaşlara, psikopatlara para ver onlar halleder diyenlere kızmak isterdim ama işte onları bu hale getiren yönetim ne yazıkki ... saygılarrrr

• arabanın içinde bekleyin, korkunç maskelerden takın arabayı çizmeye başlayınca yüzünüzü birden çamın dibine getirin sonra kovalayın sonrası sizin kişisel dayak zevklerineze kalmış.
  • Birgün ashab Peygamberimiz (s.a.v)'den
    Hz. Ali' (r.a)yi niçin çok sevdigini sordu.
    Hz Peygamber o anda mecliste bulunmayan
    Hz. Ali'yi çagirmaya adam gönderdi ve orada bulananlara sordu:

- Birisine iyilik etseniz, o da size kötülük etse ne yapardiniz?
    Cevap verdiler:

- Yine iyilik ederiz.

- Yine kötülük yapsa?

- Biz yine iyilik ederiz?

- Yine kötülük yapsa?

Ashab cevab vermedi, baslarini öne egdiler.
    Bunun anlami kötülüge kötülükle mukabele etmesek
    bile iyilik yapmaya devam etmeyiz, demekti.

Bu sirada Hz. Ali (r.a) o meclise geldi. Rasulullah Hz. Ali'ye sordu:

- Ya Ali, iyilik ettigin biri sana kötülük etse ne yapardin?

- Yine iyilik ederdim.

- Yine kötülük yapsa?

- Yine iyilik yapardim.

Hz. Peygamber soruyu tam yedi defa tekrarladi.
    Hz. Ali (r.a)yedi defasinda da "yine iyilik ederdim" diye cevap verdi.
    Ashab,

- Ya RasulALLAH (c.c.), Ali'yi çok sevmenizin sebebini simdi anladik, dediler.

mahkeme veya farklı türde şeyler ise olan düşmanlığını artırmaya devam etme olasılığı yüksek. Siz ona bu yaptığına karşı iyilik yapmayı deneyin belki bundan sonra size zarar vermek yerine dost olmaya başlar.

• Bu gibi durumlarda fantazi çok tabiki ama şu da yapılabilir belki, sağlam bir dostunuz ile arabada pusuda bekleyin eleman gelince yakalayın karakola siz teslim edin arkadaşınızda şahit olsun ayrıca iş resmiyete binince parmak izi vs. ile sanırım bir yaptırımı olur.

Olmaz ise iş haydara kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzaffersan

arabanın içinde bekleyin, korkunç maskelerden takın arabayı çizmeye başlayınca yüzünüzü birden çamın dibine getirin sonra kovalayın sonrası sizin kişisel dayak zevklerineze kalmış.

Bu Güzeldi. Gulyabani gibi kovalayacaksın bunu donunu doldursun bakim bi ne yapacak o zaman

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.