Şimdi Ara

Bunu yapan insan evladı olamaz!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
2
Favori
13.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: of dead

İlk önce neden böyle birşey yaptığı sorun konuşmaya çalışın direk gidipte sen benim arabamı niye çizdin diye kavga çıkartmayın sonradan üzülmeye gerek yok.

+ 1907
  • Üşenmedim saydım 15 kişi dayak tavsiye etmiş. Klavye başında ne kadar kolay değil mi birini dövmek? Ya sonra ne olacak ? Adam dövülünce yola mı gelecek, bilakis hırslanacak, belki arabayı yakacak...Bu işler öyle kolay değil...Bak kardeşim yaşın genç sanırım...Hiç bu tavsiyelere uyma...Madem kim olduğunu biliyorsun, ya polise şikayet et ya da aile büyüklerinden yardım iste...Ateşe elini uzatma maşa kullan
  • dövmek çözüm değil. Eleman piskopat diyorsunuz. Aksine ters teper sabah bi kalkarsınız camlarını bile kırmış olur aracın. Güzellikle konuşmak en iyisi, ailesiyle de konuşmayı deneyin diyeceğima ama ailesi de oğullarıyla aynı tarzda bir kişilikse onlar da pek sorunu çözmez üstelik hayatta asla öyle eşy yapmaz yalın söylüyorsun bile der. Bu yüzden sen eminsen çocukla konuşmayı bir dene hala düzelmiyorsa kamerayla tespit etmekte fayda var. Fakat kamera kaydını bilmesi gerekiyor yoksa delil olarak sayılmaz hatta gizli gizli çektiğin için suçlu durumuna bile düşebilirsin, malesef adalet sistemi böyle. Apartmanca anlaşıp güvenlik kamerası taktırabilirsiniz, o zaman delil olarak kullanılabiliyor kamera kayıtları. Tabi hukukçular daha iyi bilir prosedürleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

sokakta kalan 2-3 adamın yanına git ceplerine marlboro sıkıştır adamı göster onlar benzetsin. zaten suç işleyimde içeride beleş yemek yiyim diye can atıyolar.

Sen burayı Amerika sandın herhalde.

Bedeva yemek, body building, basketbol falan.

Cezaevlerinde yemek paralıdır ama bedava yatak ve dam bile bir evsiz için önemlidir, dolayısı ile dediğini doğru hale getirebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamsClient

cebine esrar koy polise ihbar et

• quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

quote:

sokakta kalan 2-3 adamın yanına git ceplerine marlboro sıkıştır adamı göster onlar benzetsin. zaten suç işleyimde içeride beleş yemek yiyim diye can atıyolar.

Cezaevlerinde yemek paralıdır ama bedava yatak ve dam bile bir evsiz için önemlidir, dolayısı ile dediğini doğru hale getirebilir.

yani sen simdi diyosunki kimsesi olmayan hic bi geliri olmayan adam mapusta millet hapur hupur yerken o uzaktan bakiyor. bu dedigine sacmalik bile demek sacma kelimesine kufurdur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

quote:

yani sen simdi diyosunki kimsesi olmayan hic bi geliri olmayan adam mapusta millet hapur hupur yerken o uzaktan bakiyor. bu dedigine sacmalik bile demek sacma kelimesine kufurdur.

sana göre saçmalık veya vicdansızlık olabilir ama gerçek bu.

neticede adı üstünde ceza evi, tatil köyü değil.

konuya ilişkin bir kaç haber...

www.zaman.com.tr
    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu
    http://www.zaman.com.tr/newsDetail_getNewsById.action?newsId=935621

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 1 Aralık 2012; 21:03:01 >

• Bir levye herzaman is gorur

• Kardeşim öncelikle geçmiş olsn ,Malesef bunlar babadan oğula nesil !! benimde aracımı baştan sonra çizmişler çok dua ettim göreyim yapanı diyee ahhh ahh ,bi bulsam ne polise ne mahkemeye veririm , kafasını o kaputa sürte sürte o çiziği kaybederdim ama işte bilemiyorsun kim olduğunu ,en güzeli kamera kaydedeceksin ,kişiyi görüntüye alma diye bişi değil ben kendi aracımı görüntüye almışım , o zmn bankalara kuyumcularada kamera konmasın onlarda kişiyi görüntüye alıyor.
  • vazelini ben veririm. gerisi sana kalmış.
  • kilotlu corabın ıcıne hacı sakır kalıp sabunları doldurup (birkaç tane corap sağlam olmalı yırtılmasın)
    direk mevzuya girip hazırladıgınız corapla vurun kafasına vs neresını uygun gorursenız.

darp izi yapmaz!
  • bunun kanunu nizamı olmaz.
    3 5 tane adamı ayarlayacaksın,tam arabanın yanına gelince ağzını burnunu dağıtıp bırakacaksın.
    Bak bakalım daha yaklaşıyor mu.
  • Teşekkürler arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: WARNİNG

kilotlu corabın ıcıne hacı sakır kalıp sabunları doldurup (birkaç tane corap sağlam olmalı yırtılmasın)
    direk mevzuya girip hazırladıgınız corapla vurun kafasına vs neresını uygun gorursenız.

darp izi yapmaz!

Bu da iyi bir yöntemmiş

Yıllar önce kendi çapında mafyacık Sedat Peker eroin, hap falan satıyor diye uyardığı Nuri Alço'yu yaptığı pis işe devam ediyor diye vücudunu ıslak havluyla sardırıp kasapların kullandığı et döveceğiyle dövmüştü. Zavallı Nuri'nin kafası uçan balon gibi olmuştu o aklıma geldi birden

• Ağzını kıralım hocam

Ağzını kıralım

Ben gelirim gelen var mı beyler liste yapıyorum

Ağzını yüzünü si...pardon kıralım hocam

Gelenler alıntı yapsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle gecmiş olsun kardeşım
    Benimde bu tarz olaylar başıma geldi ama dövmek yada malına zarar vermek herzaman çözüme gitmiyor aksine o basit insana ugraşabileceği mevzu cıkıyor ve dahada hırsla yapıyor. Basıma gelen durumları genelde korkutarak çözdüm ama döverseniz yada dövdürürseniz bahsettiğimiz insanların ne yapabileceğini kestiremiyorsunuz aradan aylar gecer gelir bu sefer sevdiğiniz insanlara yada size zarar verebilir ve bu bence göz önüne alınması gereken bir durum
    önerilerim
    1-polise suc duyurusunda bulunmak
    2- üşenmeden suc üstü yakalamak ve polise götürmek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahit bul. En az 2 şahit bulursan kamu davası açılır adam için. Sen gitmezsin bile davaya. Tazminat davası açmayı falan deneme avukatları zengin edersin sadece.
  • yaşadığınız talihsizlik için geçmiş olsun.atalarımız "iti öldürme,korkut" demişler.
    a-elemanın yanında x oğlu x aracımı çizmiş,y çocuğunu bulmam an meselesi çizik nasıl atılır göstereceğim,... gibi küfür ve argo içeren tehdit cümleleri kullanabilirsiniz

b-dayak attır yada at diyen çoğunluğa katılıyorum.

c-hızlıca bir kamera edinip,apartmanın güvenlik kamerası olarak insanımsı canlıyı suçüstü yapın.gerekirse yöneticiylede konuşun kameranın ismi " x apartmanı güvenlik kamerası" olsun.görüntüleri kasko firmasına verip aracın onarımını sağlayın.mahkeme,avukat ve tamir masrafları bu insanımsı canlıyı ve doğurup sokağa salanları kendine getirecektir.ben olsam her üçünüde yapardım.
  • Madem akrabanız da olsa hukuki yoldan çözüm arayın.
  • malesef var böyle insanlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.