Şimdi Ara

Bunu yapan insan evladı olamaz!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
13.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kurkcu32

Arkadaşım ...
    avukatım..

Yukarıda bilmem kimlere bilmem ne yaptır yorumlarından öte...
    Seni ciddiye alıyorum ve soruyorum:
    -Madem biliyorsun kimin yaptığını...
    Neden yaptığını da söyle..

Hukuken yardımcı olalım..

Başına bir iş gelmeden mala zarar verme suçundan şahsın yargılanmasını sağlayalım..

hocam madem avukatsınız bu gibi durumlarda mahkemeden hiçbir sonuc cıkmadıgını gayet iyi biliyorsunuzdur. Neden hala para kazanmak için burda insanları aldatma amacındasınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

quote:

sokakta kalan 2-3 adamın yanına git ceplerine marlboro sıkıştır adamı göster onlar benzetsin. zaten suç işleyimde içeride beleş yemek yiyim diye can atıyolar.

Sen burayı Amerika sandın herhalde.

Bedeva yemek, body building, basketbol falan.

Cezaevlerinde yemek paralıdır ama bedava yatak ve dam bile bir evsiz için önemlidir, dolayısı ile dediğini doğru hale getirebilir.

yani sen simdi diyosunki kimsesi olmayan hic bi geliri olmayan adam mapusta millet hapur hupur yerken o uzaktan bakiyor. bu dedigine sacmalik bile demek sacma kelimesine kufurdur.

Dışarı çıkınca ödemek zorunda.Müebbet falan yiyenlerde durum ne bilmiyorum.Uzaktan bir tanıdık 3 ay kalmıştı çıkınca 200 lira civarı yemek borcu çıkmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Respect_vti

Senin ilacın 3 tane balici ve 3 torba hediye paketine sarı bali gerisi onların işi

tavsiye 10 numara yalnız .
  • resim nerede?

birde ekteki dosyan ne işe yarar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 2 Aralık 2012; 3:46:08 >
  • Habersiz çekilen video - ses kaydı neden delil olarak kullanılamıyor bunu gerçekten çok merak ediyorum bilen biri cevaplayabilirmi ?

Onun dışında hocam internet delikanlılığı gibi olmasın ama şimdi ben 35 bin tl bütçe ile megane 3 coupe almak için bi taraflarımı yırtıyorum şuan.Daha önceden 0 km Astra j alıyordum kredi çıkmadı maalesef.

Şimdi bütün bu zorluklara rağmen aldığım arabaya birinin bunu yaptığını görsem camdan yemin ediyorum onu paramparça ederim.Klavyeden yazmak kolaydır ama adamın yerine kendinizi koyun aynı şeyleri düşüneceksiniz.Köpek gibi çalışıp araba alayım, gözüm gibi baktığım arabaya biriböyle biey yapacak kendimi kaybederim vallahi.
  • çok zor bir durum ve moral bozucu....
    Allah sabır versin..
  • Kimin yaptığını bilmiyordunuz ve sonunda öğrendiniz. Hani öyle bir yazıyorsunuz ki, artık bir daha yaparsa pusup hesabını sorarım diye. Ama avukat bir arkadaş, size yardımcı olayım dediğinde, o kişi uzaktan akrabam diyorsunuz. Bir daha yapmasını bekleyene kadar neden gidip konuşmuyorsunuz?

İspatlamanız lazım, ispat edemezseniz iftiraya girer. Gidin yanına konuşun, "Bak buraya kamera kurdum artık, bir daha yaparsan bu kayıtları avukata veririm" deyin. Ama gerçektende çekmeniz lazım. İyi bir kamera, balkondan kayıt yapacak bir şekilde olabilir vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 2 Aralık 2012; 4:59:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX

Aracımın daha önce defalarca çizilmesine rağmen bulamamıştım kimin yaptığını,ancak yapan kişi dün gece iş başındaydı ve artık kimin yaptığını biliyorum.Önerileriniz nedir? Ne yapabilirim?Kamera kaydı yok polisle görüştüm alsak birşey olmaz dedi kamera olsa evden izlesem dedim oda kişiyi habersiz kayıt altına aldığım için geçersiz sayılırmış ne yapabilirim?Yardım edin!!!
    Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler
    EDİT=resim ekledim

hocam araç ne

• quote:

Orijinalden alıntı: safkanhyundaıcı

quote:

Aracımın daha önce defalarca çizilmesine rağmen bulamamıştım kimin yaptığını,ancak yapan kişi dün gece iş başındaydı ve artık kimin yaptığını biliyorum.Önerileriniz nedir? Ne yapabilirim?Kamera kaydı yok polisle görüştüm alsak birşey olmaz dedi kamera olsa evden izlesem dedim oda kişiyi habersiz kayıt altına aldığım için geçersiz sayılırmış ne yapabilirim?Yardım edin!!!
    Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler
    EDİT=resim ekledim

hocam araç ne

Vectra c 2008

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

resim nerede?

O dosyaya girince göremiyomusun?

• quote:

quote:

resim nerede?

http://forum.donanimhaber.com/m_68652538/mpage_1/key_/tm.htm#

link bu.
  • quote:

quote:

quote:

resim nerede?

link bu.

Dün çalışıyordu ama pc'den girdiğimde bakıyım şuan mobildeyim

• quote:

quote:

quote:

quote:

resim nerede?

link bu.

Dün çalışıyordu ama pc'den girdiğimde bakıyım şuan mobildeyim

sinirliyken olabilir öyle şeyler geçmiş olsun. Ben olsam kendimi tutamaz dışarı çıkıp tekme tokat girişirdim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kurkcu32

Arkadaşım ...
    avukatım..

Yukarıda bilmem kimlere bilmem ne yaptır yorumlarından öte...
    Seni ciddiye alıyorum ve soruyorum:
    -Madem biliyorsun kimin yaptığını...
    Neden yaptığını da söyle..

Hukuken yardımcı olalım..

Başına bir iş gelmeden mala zarar verme suçundan şahsın yargılanmasını sağlayalım..

teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
    evet bu kişi terbiyesiz insan benim uzaktan akrabam sayılır ve nedenini bilmediğim şekilde 2 aracımızıda mahvetti anne baba ayrı annesiyle geçen sene görüşülmüştü öyle bişey yapmaz vs. vs. demiş bu kişide 20 yaşında
    bana yardımcı olabilirseniz sevinirim

Bu vatandaş demek ki bu suçu işlemeyi alışkanlık haline getirmiş..
    Muhtemelen aynı suçu yine işlemek isteyecek..

Şu andan itibaren yapmanız gereken kişiyi meşhud yani suç üstü yakalamak..
    mümkünse olayı şahitlendirmek..

hatta şunu söyleyeyim mümkünse aracınızı güvenlik kamerası olan bir market vs varsa onun önüne park edin..

araç içi kamera sistemleri de mevcut illa ceza alsın istiyorsanız yapılması gerekenler bunlar..

Yani bu "mala zarar verme" suçunun o kişiden kaynaklandığını ;
    tanık,güvenlik kamerası görüntüleri,araç içi kamera görüntüleri yahut kendi çekeceğiniz fotoğrafla dahi ispatlayabilir,kişinin bu suçtan ceza almasını sağlayabilirsiniz..

Bu arada flov9090 nickli kullanıcı;

"hocam madem avukatsınız bu gibi durumlarda mahkemeden hiçbir sonuc cıkmadıgını gayet iyi biliyorsunuzdur. Neden hala para kazanmak için burda insanları aldatma amacındasınız?"

neden böyle yazdınız bilmem ama bildiğim tek şey :

ben arkadaştan ne para istedim ne başka ..
    ayrıca doğrudur patagonya'da mala zarar verme suçu cezalandırılmamaktadır.
    Siz daha iyi biliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: muzaffersan

arabanın içinde bekleyin, korkunç maskelerden takın arabayı çizmeye başlayınca yüzünüzü birden çamın dibine getirin sonra kovalayın sonrası sizin kişisel dayak zevklerineze kalmış.

• quote:

sokakta kalan 2-3 adamın yanına git ceplerine marlboro sıkıştır adamı göster onlar benzetsin. zaten suç işleyimde içeride beleş yemek yiyim diye can atıyolar.

aynen öyle, çekicekler kenara 1 kaval, 2 kaburga tamamdır
  • çizerlerken yakalayacan,tırnaklarını kerpetenle sökecen,ondan sonra parmaklarını tek tek kıracan bunların
  • Şimdi size örnek teşkil etmesin de. Bizim bi vaneo vardı bi sene kadar öncesinde bi sabah kalktım sağ taraf komple çizilmiş anahtar ile de benim adımın baş harfini yazmışlar. Tabii o zaman bana kafayı takan elemandan şüphelendim nitekim o çıktı suçlu. Pişman edene kadar dövdürmüştüm mahalle serserilerine. Elimi bile atmadım bi daha da arabaya yaklaşamadılar yaşları 18-19 civarı idi.
  • Şerefsizlikten başka birşey değil
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.