Şimdi Ara

Bunu yapan insan evladı olamaz!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
2
Favori
13.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracımın daha önce defalarca çizilmesine rağmen bulamamıştım kimin yaptığını,ancak yapan kişi dün gece başındaydı ve artık kimin yaptığını biliyorum.Önerileriniz nedir? Ne yapabilirim?Kamera kaydı yok polisle görüştüm alsak birşey olmaz dedi kamera olsa evden izlesem dedim oda kişiyi habersiz kayıt altına aldığım için geçersiz sayılırmış ne yapabilirim?Yardım edin!!!
    Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEHMETXXXX -- 2 Aralık 2012; 21:47:13 >

• Yakınımın basına gelmişti kamera kaydı vardı mahkeme hiçbir sonuc getiremedi yuzu tam belli degil dedi gecti. Sakın mahkemeye girmeyın hocam o sahsın basına baska bişey gelir sizden bilirler. Bunu en guzel bi yerde sıkıştırıp kolunu bacagını kırın aklı basına gelir.
  • Senin ilacın 3 tane balici ve 3 torba hediye paketine sarı bali gerisi onların işi
  • Siz de o kişinin aracını çizin.
  • cebine esrar koy polise ihbar et
  • Öncelikle geçmiş olsun. Bir insan neden defalarca bir aracı çizer, neden böyle birşey yaptığını biliyor musunuz? Dayak çözüm olmayabilir sebebini öğrenin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respect_vti

Senin ilacın 3 tane balici ve 3 torba hediye paketine sarı bali gerisi onların işi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 örgütçü bul arabasını yaksınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: flov9090

Yakınımın basına gelmişti kamera kaydı vardı mahkeme hiçbir sonuc getiremedi yuzu tam belli degil dedi gecti. Sakın mahkemeye girmeyın hocam o sahsın basına baska bişey gelir sizden bilirler. Bunu en guzel bi yerde sıkıştırıp kolunu bacagını kırın aklı basına gelir.

"Sakın mahkemeye girmeyın hocam o sahsın basına baska bişey gelir sizden bilirler." Bu cümlede ne demek istediniz anlayamadım burası muz cumhuriyeti değil.

Konudaki arabayı çizen mağluk kaç yaşlarında? Bence bir daha çizeceğinizden eminseniz net bir görüntü ile bu işi yaparken yakalayabilirseniz verin mahkemeye gitsin. Ben olsam mahkemeye vermez bir temiz döverdim orası ayrı konu

• yada kamera kaydına al gizli, yüzü deşifre olcak bir şekilde, youtube a koy, mahallede poster bas reklamını yap, bidaha insan içine çıkamaz, aracı çizilen ondan bilir.
  • araç içi kamera sistemi
    kişiyi tespit edip polise verme ama
  • Ağzına geçir iki tane cesaretin yoksa gene ağzına geçir en fazla dayak yersin arabanıda çizmez bundan sonra, hayat böyle win win olmaz herzaman birazda lost olmasın, denemeye değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: angel_f!re

2 örgütçü bul arabasını yaksınlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• git iki üç tane serseriye 100 er lira ver adamı göster... seninle alakası olmayan bir yerde ağzını burnunu kırsınlar.
    azıcıkta kolunu çizsinler bıçakla... araba öyle çizilmez böyle çizilir desinler
  • İlk önce neden böyle birşey yaptığı sorun konuşmaya çalışın direk gidipte sen benim arabamı niye çizdin diye kavga çıkartmayın sonradan üzülmeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: angel_f!re

2 örgütçü bul arabasını yaksınlar

• ziya paşa boşuna söylememiş

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir
  • sokakta kalan 2-3 adamın yanına git ceplerine marlboro sıkıştır adamı göster onlar benzetsin. zaten suç işleyimde içeride beleş yemek yiyim diye can atıyolar.
  • Böylelerine önerilerden başka yapacak bir şey yok gibi ama hiç bir sorununuz yok mu bunu yapanla,ya da durduk yere geldi keyif için mi yapıyor?
  • Sözde gelişmiş muz cumhuriyetimiz artık bu tür kiytiriktan tayyare sorunlarla ilgilenmiyor malesef...

Ya gidip konuşarak halledeceksiniz ya gidip ağzını burnunu dagitacaksiniz yada sineye çekeceksiniz...

Karar sizin.. Ben olsam herhalde mahallenin tam ortasında herkesin gorebilecegi bi yerde eşşek sudan gelene kadar döverdim ki hem suçlu olduğu Tüm mahalle tarafından öğrenilsin hemde sinirim geçsin..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.