Şimdi Ara

bunu yapsalar ne yaparsınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • simdi zorla calış cabala warrıorumu 50 ye getırdım ama uyelıgı bana burhan dıye bır arkadasım vermıstı onun verdıgı uyelık de sadece 30 luk mage vardı ve ben bı warrıor actım bıde rogue actım warrıoru 50 ye rogu e yı de 35 de bırakdım ve tam pelerınlı clan a gırerken burhan telefon acıyor bana benım knıght uyelıgını sattım 50 mılyona senın adamın varmıydı ben ama oyle kufurler saydımkı ona senın adamın varmıydı dıyınce sankı kasten yapıyor gıbı sız bu durumda ne yapardınız

• quote:

Orjinalden alıntı: magician_66

simdi zorla calış cabala warrıorumu 50 ye getırdım ama uyelıgı bana burhan dıye bır arkadasım vermıstı onun verdıgı uyelık de sadece 30 luk mage vardı ve ben bı warrıor actım bıde rogue actım warrıoru 50 ye rogu e yı de 35 de bırakdım ve tam pelerınlı clan a gırerken burhan telefon acıyor bana benım knıght uyelıgını sattım 50 mılyona senın adamın varmıydı ben ama oyle kufurler saydımkı ona senın adamın varmıydı dıyınce sankı kasten yapıyor gıbı sız bu durumda ne yapardınız

yeni üyelik verilmediğinden ben de bi arkdan almıştım hesabı ama ilk işim şifreyi değiştirmek olmuştu

• o arkadaşının telefonu varsa ver bana yada nrede oturuyor ben hllederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ANAHTAR GÖREVİ

o arkadaşının telefonu varsa ver bana yada nrede oturuyor ben hllederim

• Oyuna alıştığın zaman o charı bırakıp yeni acc açsaydın daha iyi olurdu emeğine yazık olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 23 Şubat 2006 17:22:08 >
  • Yeni acc acardım Başka bişi yapılmaz

Ama üzüldğm emeklerine yazık olmuş bide pelerin takamamışın

• neyse lwl in fazla diilmiiş işe iyi tarafından bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Korsan Olayı ne olur sizce?
    21 yıl önce açıldı
    Bu Sosun Sizce ne kadar yapar?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.