Şimdi Ara

Burak YİLMAZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ridvaninda dedigi gibi gercekten bir numara. Tum turkler arasinda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kazma dün atamadığı golü almeida veya elmander atamasa 1 hafta tv de konuşulurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder1911

kazma dün atamadığı golü almeida veya elmander atamasa 1 hafta tv de konuşulurdu

ardından Hattrick yapmassanız konuşulur elbet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loko

quote:

kazma dün atamadığı golü almeida veya elmander atamasa 1 hafta tv de konuşulurdu

3 golü de gördüm eğer 3 ünden birini atamasa zaten futbolcuyum diye gezmesin 3 gol attı diye iyi olacak diye bişey yok zaten 2 tanesi bomboş kaleye birinde ise kaleciyle karşı karşıya kalıyor
    dün messi de 3 gol attı ronaldo da ama messinin attıklarına bak birde ronaldonun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: loko

quote:

3 golü de gördüm eğer 3 ünden birini atamasa zaten futbolcuyum diye gezmesin 3 gol attı diye iyi olacak diye bişey yok zaten 2 tanesi bomboş kaleye birinde ise kaleciyle karşı karşıya kalıyor
    dün messi de 3 gol attı ronaldo da ama messinin attıklarına bak birde ronaldonun

MESSİ NİN RONALDO nun konumuzla oyuncu kalitemizle uzaktan yakında alakası yok.
    Türkiyede o kadar gol kaçırılıyorki basit pozisyonları bile degerlendiremeyenler var.Bu maçta 2 tane kaçırdı fakat 3 tane attı.Türkiye standartının üstünde bu degerlendirme oranı.Daha ne olsun.

• Bu adamın en çok sevdiğim yanı, mükemmel fiziği ve bitmek bilmeyen enerjisi. Son vuruşlarda zaman zaman hata yapıyor ama gün geçtikçe üzerine koyuyor. burak'ı farklı kılan bence, yaptığı koşular attığı deparlardır. Futbol zekası da fiziği ve sürati gibi olsa, hemen kaparlar zaten Türkiye'de durmaz.

Bu arada unutmayalım ki futbol cidden takım oyunudur. Messi Barcelona'da harakilar yaratırken arjantin milli takımında pek bir varlık gösteremiyor.
  • Bence attığı son gol o kadar kolay bir gol değildi.

Burak çok önemli bir oyuncu haline geldi. Öyle medya şişirmesi taraflı medya hep eleştiriliyoruz diyenlere inat, o kadar eleştirilirken çalıştı kulak asmadı. Bu işin sözle değil çalışmayla olduğunu gösterdi herkese.

Kadı kızının da kusuru olur derler ya, penaltı alma çabaları falan olmasa harika olacak ama bırakacaktır yakında. Umarım biran önce bırakır takımını eksik bırakmadan.
  • Adam geçen sene alexden sonra en fazla gol atan oyuncuydu yani ligin yerli gol kralıydı.
    Attığı goller de öyle 2. golden sonra farka götüren goller değil direk maç alan goller, bu çok önemli.
    Yani rakibi baskı altına aldığın gol atmanın zor olduğu maçlarda da bir sürü golü var.

Rıdvanın dediğine katılıyorum alexle burak ligin son zamanlarındaki en formda oyuncuları.
    Yeterki uygun pozisyonda oynasınlar.
  • yeteneklerine laf edemem ama göğüs kontrolü çok zayıf geçen türkiye maçında her göğüsüne aldığı topu defasın önüne attı
  • trabzon karabük maçında 3 gol atıyor ve çok iyi futbolcu oluyor bizimde bi karabükümüz olsa bizde her maç 3-4 atsak,aziz baba bizim niye kara beyaz turuncu bi bükümüz yok
  • Karabük Trabzon'a oynadığı gibi Fenerbahçe, Galatasaray veya Beşiktaş'a da oynuyor mu acaba. O nasıl bir ofsayt taktiğidir, dünden beri düşünüyorum bir anlam veremiyorum. Atılan goller ve kaçan pozisyonların hepsi savunma arkadasına atılan toplardan geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mjollnir

Karabük Trabzon'a oynadığı gibi Fenerbahçe, Galatasaray veya Beşiktaş'a da oynuyor mu acaba. O nasıl bir ofsayt taktiğidir, dünden beri düşünüyorum bir anlam veremiyorum. Atılan goller ve kaçan pozisyonların hepsi savunma arkadasına atılan toplardan geldi.

bak sen şunların yapdıklarına kendi bildiklerini kendi düşüncelerini sahaya yansıttıkları için çok ama çok ayıp ettiler insan bi fener abisine sorar dimi
  • tüm türk futbolcular arasında 1 numara hee?yarın okul var ii uykular
  • bu kazma adam şimdi en iyisi mi oldu
  • Emre,Selçuk İ.,Arda,Nuri,Hamit;bunlar çöp zaten..

Geçiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

quote:

Orijinalden alıntı: Mjollnir

Karabük Trabzon'a oynadığı gibi Fenerbahçe, Galatasaray veya Beşiktaş'a da oynuyor mu acaba. O nasıl bir ofsayt taktiğidir, dünden beri düşünüyorum bir anlam veremiyorum. Atılan goller ve kaçan pozisyonların hepsi savunma arkadasına atılan toplardan geldi.

bak sen şunların yapdıklarına kendi bildiklerini kendi düşüncelerini sahaya yansıttıkları için çok ama çok ayıp ettiler insan bi fener abisine sorar dimi

Sen kimsin? Şu forumda yazdıklarını önemseyeceğim son adam sensin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • bugünkü karabük maçı Şampiyonlugun son haftasında olsa Şike yağıldı,karabük Ts ye yattı derlerdi.Öyle bir izlenim vardı maçta.Karabükün hocası Burak gibi futbolcuyu ofsayt taktigi ile durduracagınımı düşündü acaba?Kimse bu maçtaki strajediden anlamadı.Bu strajiyi hazır bir Trabzonspora karşı yapsalar tarihi fark olabilirdi.
  • Bu adam ne bjkde ne fbdeyken böyleydi pabucun pahalı olduğunu anladı kendini futbola verdi, ikili mücadelelerde kendini yere atmak yerine güçlü olması gerektiğini anladı. Defans arkası koşuları çok iyi attığı 3. gol çok kaliteli. Onun tarzında başka Türk forvet yok sprinter özelliği olan güçlü çabuk nitekim iyi bitiriciliği olan. Bu şekilde devam ederse çok daha iyi yerlere gelir.
  • Defans ortasaha çizgisine okadar yakındıki 4 atması gerekiyordu dün
  • farklı oyuncu burak. diğer türk futbolcular gibi durarak oynamıyor. özellikle canlı izlendiğinde(stadyumda) sahadaki diğer 21 futbolcudan farkı olduğu bariz bir şekilde ortaya çıkıyor. mesela benfica maçında luisaoyla olan ikili mücadeleleri bence efsane kategorisindedir. biri hücum işini diğeride savunma yönünü o kadar iyi yapıyorlardı ki tadından yenmiyordu.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.