Şimdi Ara

BURAK YILMAZ: ARDA TURAN YOKSA BEN DE MİLLİ TAKIMI BIRAKIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burak Yılmaz: Arda Turan yoksa ben de milli takımı bırakıyorum
    Makedonya maçının ardından gazeteci Bilal Meşe'ye saldıran ve tepki gösteren Arda Turan, Takım uçağında imza attığı olayın ardından Milli formayı bir daha giymeyeceğini açıklamıştı. Arda Turan'ın ardından şimdi de Burak Yılmaz'dan şoke eden bir karar geldi.
    http://www.cnnturk.com/amp/spor/futbol/burak-yilmaz-arda-turan-yoksa-ben-de-milli-takimi-birakiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilas -- 9 Haziran 2017; 11:2:47 >

• Sen kimsin Burak ?
  • Hadi yallah.
  • iyi oluyor primciler kendi kendilerine bırakıyorlar tek tek ayıklamak zorunda kalmıyoruz.
  • bi dünya kupasına daha elveda Hollanda golcüsüyle hayal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rızası için bırakın. Milli Takımın içine ettiniz. Bu adamların zaten kovulduktan sonra geri çağırılmaması gerekiyordu. Milli maç arefesinde yaptıklarına bakın. Burak, Selçuk, Caner, o bu şu 25 yaş üstü kim varsa kaybolup gitsin takımdan. Sanki dünya kupası almışlarda şu havalara, laflara bak. Gençlerle devam edilir. Şuanki milli takımda milli ruh yok.
  • uza
  • Caner'de gidebilir bunun peşinden. Temizleniyorlar ne güzel işte.

• lan olm haberi niye okumuyosunuz şaka mısınız :D

haberin son cümlesi

Ancak Arda Turan, buna engel olur ve Burak ile konuşur.
  • Adamlar icin demek ki ay yıldız , ülke önemli değil Arda önemliymiş ins geri dönmezsin takıma senin gibi oyuncuların bu takıma ihtiyacı Yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah bırakırsın. Enes'in önü açılır.
  • klasik Türk basını klasik haberi okumayan forum kullanıcıları.
  • Milli takım bağırsaklarını mı temizliyor diyeyim, "çifte Bayram"mı diyeyim sevincimi nasıl idrak edeyim ey ahali?
    darisi diğer çöp "Caner" Ve ekstra ekstra çöp"Xelcuk"a

dipnot:Haberi okudum Bu sçz söylenmiş mi söylenmiş o zaman ortasında "i" olan 3 harflimin de "değil"
    B-I-R-A-K-A-C-A-K-S-I-N-I-Z
    ya zorla yada seve sev
    inşAllah .Selam ve Dua ile Amin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 9 Haziran 2017; 12:9:19 >
  • BURAK YILMAZ: ARDA TURAN YOKSA BEN DE MİLLİ TAKIMI BIRAKIYORUM
  • Haberin sonu mutlu bitiyor, okuyalim lutfen.

• qıRaL umarım kararından dönmez
  • Düsünsene hepsi boyle yapa yapa bütün takım dagiliyo

Lan oldugum yerde yarıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHADOW -- 9 Haziran 2017; 14:26:49 >
  • Öyle birşey diyeceğini sanmıyorum şayet derse Fatih Terimin cevabı: ... git olur zaten.
  • gerçekten şoke etti ama mutluluktan şok olduk Allah'ım o günleri de gösterir mi bize acaba?Hatta o kadar kızsın ki ülkeye bile gelmesin artık lütfen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.