Şimdi Ara

Burak YILMAZ Galatasaray'da (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
2
Favori
7.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine her gün birilerini getirmeye başladık.. yarın kim gelecek bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

o kazmaya 5 milyonun 2,5-3 katı para verecekler ?

shakiriye 12 13m vermeyen takım, burak'a mı verecek o parayı ?

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurna

inşallah alırsınız burak'ı.

nick mesaj avatar iletişim bilgileri %100 uyumluluğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz c

quote:

Orijinalden alıntı: Nohgye

Merhabalar arkadaşlar her transfer döneminde böyle sansasyonel transfer haberleri çıkar ama bunların en fazla %30u tutar. Fakat bu haberi %90 gerçektir. ,
    Sen nerden öğrendin diyeceksiniz ? Bunun hakkında herhangi birşey söyleyemem fakat sadece çok net bir kaynaktan öğrenmesem paylaşmazdım.
    Biliyorum TS taraftarları için oldukça zor olacak bu transfer fakat gerçekliğini bildiğim için öncelikle forumdaki arkadaşlarla paylaşmak istedim..
    Bildiğiniz gibi burak'ın sadece yurtdışındaki kulüpler için 5milyon euroya serbest kalma maddesi vardır.
    Zaten Gs transferindeki bedelde bu rakamın hemen hemen 2,5 - 3 katı gibi bir ücretle gerçekleşecek.
    GS camiasına hayırlı olsun.

Not:Forumun altına saçma sapan geyik mesajlar atanlar, play offtan sonrada burada olursa çok sevinirim.
    Çünkü 19 Ekim 2007 bu tarihten beri buradayım. Transfr dönemindede burada olacağım.

Biri bu adamı banlasın.

Çoban hafiften haberler gelmeye başladı işallah attığın mesajı değiştirip, fare gibi inine saklanmazsın.
    Bekle az daha kulup açıklayacak ehehe liseli

• quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

Burak=Balon

Ah benim çoban 2'im az kaldı transferi açıklamalarına buralarda ol kaçar gidersin öpü veririm
  • elmanderin yanına guzel bir şekilde monte edilebilir ama 5 6 dan fazla degmez
  • Hocam bilidiklerini anlatsana 2. Transfer diyorsun 1. Burak kesin yani 2. Kesin mi?
  • Düzgünce duyumunu yazarsın,eğer gerçek çıkarsa takdiri alırsın.Kaç tane duyumcu gördü millet herkesin sana şıp diye inanmasını mı bekliyordun?Ona buna laf yetiştirerek baştan kaybettin.Duyumlarını yazsan ve gerçek olsa gereken cevabı vermiş olucaktın zaten
  • 5 Milyon sadece yurt dışı için geçerli değil miydi?
  • bu adamın önüne kartondan adam koysan çalım atıp gol atamaz bunlamı şampiyonlar liginde başarılı olucaz
  • Burak gelmesin abi attıgının 10 katı kaçırıyor cok pata küte oynuyor bence teknik bi adam değil barosu satıp üzerine ilave iyi bir golcü alinabilinir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sercan burak takası dışında bedava gelse istememsercan gitse bari denedik olmadı
  • Millete bak burak balon , burak para etmez deyip durmuşlar..Tamam o zaman takımda onca yabancı oyunca var..Forvete yabancı alalım , kanatlara yabancı istiyorsunuz..Her yerde yabancı olacak..
    Farkındamısınız bu ülkede yabancı sınırlaması diye birşey var..Yerli ve kaliteli oyuncular az iken tabiki bu oyunculara çok para verilecek..Ha bire berbatov , drogba , şakiri , taiwo falan yazcağınıza hamit , gökhan töre , burak gibi adamları almaya bakın ki yabancı sınırlamasına takılmayalım..Merak etmeyin yabancı almak kolay , basarsın parayı getirirsin..Şakiriye verseydik 12 m euro şimdi bizdeydi..
  • Burak şahane bir transfer olur bence. Elmander zaten ilerde basabilen müthiş savaşçı bir forvet, bir de yanına Burak geldimi Fatih hocanın hayal ettiği sürekli önde basan takım oluşmuş olur.
  • Burak Trabzon'da 4-2-3-1 lik sistemde genelde tek forvet oynadı.Bu halde gol kralı olmayı başardı.Çok koşan,mücadeleci bir oyuncu.Yerli statütüsünde alabileceğimiz iyi bir oyuncu.Arkadaşlarımızın söylediği gibi çift forvetli sistemde,ilerde baskı kuran bir takıma yakışır.Elmander'le anlaşacaklarını düşünüyorum.5M euro bonservis çiçek gibi bir ücret Burak için.Fakat geleceğini sanmıyorum.
  • ali dürüst yalanladı?
  • ünal başkan habertürk te yalanladı gerginlik yaratıcak oyuncu almayız dedi

bknz : ali turan
  • Burak eğer bütçeyi çok yağmalamassa mutlaka gelmesi gereken bir futbolcu.Bir kere türk ve başarılı kalıplı süratli bir forvet ve dahada önemlisi selçuk inanla çok yakın arkadaşlar.Trabzonda oynarken selçuk beraber yaşarlarmış.Selçuk takımdan ayrıldıgından beri burak o eve bir daha gitmemiş.Selçuk gibi bir dostu oldugundan mütevelit buragı takımda görmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boolboxer

ali dürüst yalanladı?

Resmi açıklamada gelmiş. Burak hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

quote:

Orijinalden alıntı: boolboxer

ali dürüst yalanladı?

Resmi açıklamada gelmiş. Burak hayırlı olsun.

Kaynak ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.