10 milyona kadar ederi var. Burak Elmanderle beraber korkunç bir ikili olurlar. Bence alınmalı. Yerli forvete ihtiyacımız var. Yerli forveti en düşük 5 milyondan aşağı alamıyorsun zaten bu ülkede. Burak 10 eder bence.
Nick-mesaj uyumu. Burak tam bir balon ne top hakimiyeti var ne defansa yardımı var nede uzaktan etkili vuruşları. Kontra atak golcüsü. Galatasarayda 10 kişi sadece Burak'a çalışmaz böyle olunca da bir sezonda attığı gol 5i geçmez. Kontra ataktan golleri Sabri de atıyor yeter ki top ceza sahası içinde önüne düşsün
inşallah alırsınız burak'ı.
quote:
Orijinalden alıntı: Nohgye
Merhabalar arkadaşlar her transfer döneminde böyle sansasyonel transfer haberleri çıkar ama bunların en fazla %30u tutar. Fakat bu haberi %90 gerçektir. , Sen nerden öğrendin diyeceksiniz ? Bunun hakkında herhangi birşey söyleyemem fakat sadece çok net bir kaynaktan öğrenmesem paylaşmazdım. Biliyorum TS taraftarları için oldukça zor olacak bu transfer fakat gerçekliğini bildiğim için öncelikle forumdaki arkadaşlarla paylaşmak istedim.. Bildiğiniz gibi burak'ın sadece yurtdışındaki kulüpler için 5milyon euroya serbest kalma maddesi vardır. Zaten Gs transferindeki bedelde bu rakamın hemen hemen 2,5 - 3 katı gibi bir ücretle gerçekleşecek. GS camiasına hayırlı olsun.
Not:Forumun altına saçma sapan geyik mesajlar atanlar, play offtan sonrada burada olursa çok sevinirim. Çünkü 19 Ekim 2007 bu tarihten beri buradayım. Transfr dönemindede burada olacağım.
Transfer belki gerçekleşirde 2-3 katı parayı asla vermezler. Zaten sevmediğim bir adam.
okadar para vermezler ancak su olur oyuncu + para ile belki.burak 10 dersin karşılığında sercan + para verip alsana 10 :) yoksa 10-15 vermez yönetim sırf bonservis icin.
5 milyon etmeyecek adama 10-15 mi vericez.Ya bit git işine:S
burak anca sercan in yedegi olur
gelmesin kanser eder bizi bu sistemde
Sercan + 5 milyon avroya bile olabilir
Şu duyumcuların istatistiklerine de bayılıyorum he.
Antu'da da var.
''Lass Diarra %90 bizde!'' diyor adam. İstatistiği nereden çıkardın be. %90 ı nasıl buluyorlar duymak isterim.
quote:
Orijinalden alıntı: Tarîhçî
Şu duyumcuların istatistiklerine de bayılıyorum he.
Antu'da da var.
''Lass Diarra %90 bizde!'' diyor adam. İstatistiği nereden çıkardın be. %90 ı nasıl buluyorlar duymak isterim.
İsviçreli bilim adamları hesaplıyormuş o oranları hocam
sevmediğim bi oyuncu
isabet olur.Trabzonspor için çok olumlu bir gelişme olur bana göre.Tüm takımdan zorla Pas istiyor.Gs ye gitsinde görsün arada bir Pas atılınca kaç gol atılıyormuş.Ayrıca bahsettiginiz Rakam dogruysa sezonun Flaş Alışverişini yapmış oluruz.
Balon Yilmaz icin 15 m euro kimse vermez
Ben bugün bir haber aldım Bilmiyorum %99 doğru deniliyo Dün de yazdı gerçi Burak Trabzon'dan Arkadaşımla konuştum Burak bitmiş Bitmiş Bitmiş...
o adama o para cook
boyle saçma bir transfer gercekleşmez umarım
Galatasaray'da iş yapamaz.Galatasaray takım oyunu oynuyor,Trabzonspor ise sadece Burak'ın üstüne oynuyor.Bu kadar çok gol atması bu yüzden.Elmander'in yedeği olur anca.Ya da sağ açıkta kullanılır.
Ayrıca o parayı buna verene kadar,gidin adam gibi forvet alın.
quote:
Orijinalden alıntı: Ribonucleic Acid
Balon Yilmaz icin 15 m euro kimse vermez
Ayıp oluyor. :(
böyle bir saçma konu nasıl açabiliyorsunuz? nerden aklınıza geliyor?