quote:Orjinalden alıntı: HIZLI GONZALES Ben mıhrarın kızına bakiyem, burda mi?, yoksam samanlıktemi. Yoksam girmem fallahıma girmeyin deniyosa girmeyin kardeşim boşuna mı kimse girmesin yazıyo
quote:Orjinalden alıntı: bozz pardon yanlışlıkla girdim Bİ DAHA OLMASIN BÖÖLE ŞEYLERE BEN SİNİR OLURUM GİRME YAZMIŞIZ KARDEŞİM ALLA ALLA
quote:Orjinalden alıntı: bozz işim var bu topic te Çık diyorum başka bişiy demiyorum Girmeyin yahuu ben sizin topicinize giriyomuyum hiç
quote:Orjinalden alıntı: the jackall birine bakmıştım Yaaaww ilerleyin yaw şu at gözlüklerinizi çıkarın artık. okuyun biraz başlıkları
quote:Orjinalden alıntı: harami78 quote:Orjinalden alıntı: the jackall birine bakmıştım Yaaaww ilerleyin yaw şu at gözlüklerinizi çıkarın artık. okuyun biraz başlıkları ne yazıyoki orda, du bakayım
quote:Orjinalden alıntı: Basar quote:Orjinalden alıntı: harami78 quote:Orjinalden alıntı: the jackall birine bakmıştım Yaaaww ilerleyin yaw şu at gözlüklerinizi çıkarın artık. okuyun biraz başlıkları ne yazıyoki orda, du bakayım YAW BİNBAŞILAR DA GİREMEZ KARDEŞİM ALLA ALLAA.GİRMEYİN YAZIYO GİRMEYİN İŞTE. ÖLÜRSÜNÜZ YARALANIRSINIZ SORUMLULUK KABUL ETMEM ONA GÖRE
quote:Orjinalden alıntı: 2189 peki. Siz benim kim olduumu biliyo musunuz be. Oyaarım valla adamı Çık dışarı çıııııııııııııııııık. Nolur git yaa