quote:Orijinalden alıntı: teknologfeyk feyk feykNe farkeder ki? Ben 40 yıllık dostmuş gibi dalıyorum muhabbetin içine...
quote:Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGerNe farkeder ki? Ben 40 yıllık dostmuş gibi dalıyorum muhabbetin içine...Alıntıları Göster bi kaç kişiyle yüzyüze görüşüyoruz. ilerde binbine görüşcez
quote:Orijinalden alıntı: Dantebi kaç kişiyle yüzyüze görüşüyoruz. ilerde binbine görüşcez Alıntıları Göster Tugay Allahtan bana uzaksın
quote:Orijinalden alıntı: Dantebi kaç kişiyle yüzyüze görüşüyoruz. ilerde binbine görüşcez Alıntıları Göster Yüzyüze görüştüğüm kişi sayısı 15 i geçmez.Aslında küçümsenecek bir rakam değil.
quote:Orijinalden alıntı: beckhirYüzyüze görüştüğüm kişi sayısı 15 i geçmez.Aslında küçümsenecek bir rakam değil.Alıntıları Göster Sanal alemde herşey elektrik hızıyla gider Bu kanunu ben buldum yakında kamuya sunacağım
quote:Orijinalden alıntı: X-GeNTugay Allahtan bana uzaksın Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: X-GeN Tugay Allahtan bana uzaksın kimbilir belkide uzak değilimdir
quote:Orijinalden alıntı: Dantequote:Orjinalden alıntı: X-GeN Tugay Allahtan bana uzaksın kimbilir belkide uzak değilimdir Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: TuGy18 quote:Orjinalden alıntı: X-GeN Tugay Allahtan bana uzaksın kimbilir belkide uzak değilimdir öss'ye girip kocaeli falan gelmessin dimi
quote:Orijinalden alıntı: X-GeNquote:Orjinalden alıntı: TuGy18 quote:Orjinalden alıntı: X-GeN Tugay Allahtan bana uzaksın kimbilir belkide uzak değilimdir öss'ye girip kocaeli falan gelmessin dimi Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: TuGy18 quote:Orjinalden alıntı: X-GeN Tugay Allahtan bana uzaksın kimbilir belkide uzak değilimdir öss'ye girip kocaeli falan gelmessin dimi hiç belli olmaz dua et bu sene lise 3 teyim bi sene kalmasaydım giriodum sınava. bilerekte kocaelini tutturcaktım bak sen şu işe
quote:Orijinalden alıntı: Dantequote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: TuGy18 quote:Orjinalden alıntı: X-GeN Tugay Allahtan bana uzaksın kimbilir belkide uzak değilimdir öss'ye girip kocaeli falan gelmessin dimi hiç belli olmaz dua et bu sene lise 3 teyim bi sene kalmasaydım giriodum sınava. bilerekte kocaelini tutturcaktım bak sen şu işe Alıntıları Göster muhabbet iyidir burda,cabuk ısınırsın etrafındakilere pehh masal gibi oldu
quote:Orijinalden alıntı: Dantequote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: TuGy18 quote:Orjinalden alıntı: X-GeN Tugay Allahtan bana uzaksın kimbilir belkide uzak değilimdir öss'ye girip kocaeli falan gelmessin dimi hiç belli olmaz dua et bu sene lise 3 teyim bi sene kalmasaydım giriodum sınava. bilerekte kocaelini tutturcaktım bak sen şu işe Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: TuGy18 quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: TuGy18 quote:Orjinalden alıntı: X-GeN Tugay Allahtan bana uzaksın kimbilir belkide uzak değilimdir öss'ye girip kocaeli falan gelmessin dimi hiç belli olmaz dua et bu sene lise 3 teyim bi sene kalmasaydım giriodum sınava. bilerekte kocaelini tutturcaktım bak sen şu işe ana :S ula bilseydim derslere asılırdım gelecek sene bitirirdim okulu. uzattık ta iyi iş becerdik şimdi
quote:Orijinalden alıntı: X-GeNquote:Orjinalden alıntı: TuGy18 quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: TuGy18 quote:Orjinalden alıntı: X-GeN Tugay Allahtan bana uzaksın kimbilir belkide uzak değilimdir öss'ye girip kocaeli falan gelmessin dimi hiç belli olmaz dua et bu sene lise 3 teyim bi sene kalmasaydım giriodum sınava. bilerekte kocaelini tutturcaktım bak sen şu işe ana :S ula bilseydim derslere asılırdım gelecek sene bitirirdim okulu. uzattık ta iyi iş becerdik şimdi Alıntıları Göster adı üstünde dh burası çok sıcak ve çoookkk samimi bir ortam burası burayı hiçbir yerde bulamazsın
quote:Orijinalden alıntı: X-GeNquote:Orjinalden alıntı: TuGy18 quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: TuGy18 quote:Orjinalden alıntı: X-GeN Tugay Allahtan bana uzaksın kimbilir belkide uzak değilimdir öss'ye girip kocaeli falan gelmessin dimi hiç belli olmaz dua et bu sene lise 3 teyim bi sene kalmasaydım giriodum sınava. bilerekte kocaelini tutturcaktım bak sen şu işe ana :S ula bilseydim derslere asılırdım gelecek sene bitirirdim okulu. uzattık ta iyi iş becerdik şimdi Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: TuGy18 quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: TuGy18 quote:Orjinalden alıntı: X-GeN Tugay Allahtan bana uzaksın kimbilir belkide uzak değilimdir öss'ye girip kocaeli falan gelmessin dimi hiç belli olmaz dua et bu sene lise 3 teyim bi sene kalmasaydım giriodum sınava. bilerekte kocaelini tutturcaktım bak sen şu işe ana :S ula bilseydim derslere asılırdım gelecek sene bitirirdim okulu. uzattık ta iyi iş becerdik şimdi aha olm bittin geliom seneye bitirmeye bak bitirdin bitirdin bitiremedin sizin örenci evine gelip evin duvarlarını falan delcem ev sahibine attırcam sizi evden
quote:Orijinalden alıntı: volkanSanal alemde herşey elektrik hızıyla gider Bu kanunu ben buldum yakında kamuya sunacağım Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: volkan Sanal alemde herşey elektrik hızıyla gider işte buna çok katılıyorum her şey çabuk unutuluyor... zaman çok hızlı akıyor DHde
quote:Orijinalden alıntı: Dantequote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: TuGy18 quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: TuGy18 quote:Orjinalden alıntı: X-GeN Tugay Allahtan bana uzaksın kimbilir belkide uzak değilimdir öss'ye girip kocaeli falan gelmessin dimi hiç belli olmaz dua et bu sene lise 3 teyim bi sene kalmasaydım giriodum sınava. bilerekte kocaelini tutturcaktım bak sen şu işe ana :S ula bilseydim derslere asılırdım gelecek sene bitirirdim okulu. uzattık ta iyi iş becerdik şimdi aha olm bittin geliom seneye bitirmeye bak bitirdin bitirdin bitiremedin sizin örenci evine gelip evin duvarlarını falan delcem ev sahibine attırcam sizi evden Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: TuGy18 quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: TuGy18 quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: TuGy18 quote:Orjinalden alıntı: X-GeN Tugay Allahtan bana uzaksın kimbilir belkide uzak değilimdir öss'ye girip kocaeli falan gelmessin dimi hiç belli olmaz dua et bu sene lise 3 teyim bi sene kalmasaydım giriodum sınava. bilerekte kocaelini tutturcaktım bak sen şu işe ana :S ula bilseydim derslere asılırdım gelecek sene bitirirdim okulu. uzattık ta iyi iş becerdik şimdi aha olm bittin geliom seneye bitirmeye bak bitirdin bitirdin bitiremedin sizin örenci evine gelip evin duvarlarını falan delcem ev sahibine attırcam sizi evden hade nam seni eve alır mıyım ben, korumam gereken bir kuzenim var benim
quote:Orijinalden alıntı: X-GeNquote:Orjinalden alıntı: TuGy18 quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: TuGy18 quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: TuGy18 quote:Orjinalden alıntı: X-GeN Tugay Allahtan bana uzaksın kimbilir belkide uzak değilimdir öss'ye girip kocaeli falan gelmessin dimi hiç belli olmaz dua et bu sene lise 3 teyim bi sene kalmasaydım giriodum sınava. bilerekte kocaelini tutturcaktım bak sen şu işe ana :S ula bilseydim derslere asılırdım gelecek sene bitirirdim okulu. uzattık ta iyi iş becerdik şimdi aha olm bittin geliom seneye bitirmeye bak bitirdin bitirdin bitiremedin sizin örenci evine gelip evin duvarlarını falan delcem ev sahibine attırcam sizi evden hade nam seni eve alır mıyım ben, korumam gereken bir kuzenim var benim Alıntıları Göster Beni Tanıyan Yoktur Kimse Pek Sevmez Beni Zaten
quote:Orijinalden alıntı: X-GeNquote:Orjinalden alıntı: TuGy18 quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: TuGy18 quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: TuGy18 quote:Orjinalden alıntı: X-GeN Tugay Allahtan bana uzaksın kimbilir belkide uzak değilimdir öss'ye girip kocaeli falan gelmessin dimi hiç belli olmaz dua et bu sene lise 3 teyim bi sene kalmasaydım giriodum sınava. bilerekte kocaelini tutturcaktım bak sen şu işe ana :S ula bilseydim derslere asılırdım gelecek sene bitirirdim okulu. uzattık ta iyi iş becerdik şimdi aha olm bittin geliom seneye bitirmeye bak bitirdin bitirdin bitiremedin sizin örenci evine gelip evin duvarlarını falan delcem ev sahibine attırcam sizi evden hade nam seni eve alır mıyım ben, korumam gereken bir kuzenim var benim Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: TuGy18 quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: TuGy18 quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: TuGy18 quote:Orjinalden alıntı: X-GeN Tugay Allahtan bana uzaksın kimbilir belkide uzak değilimdir öss'ye girip kocaeli falan gelmessin dimi hiç belli olmaz dua et bu sene lise 3 teyim bi sene kalmasaydım giriodum sınava. bilerekte kocaelini tutturcaktım bak sen şu işe ana :S ula bilseydim derslere asılırdım gelecek sene bitirirdim okulu. uzattık ta iyi iş becerdik şimdi aha olm bittin geliom seneye bitirmeye bak bitirdin bitirdin bitiremedin sizin örenci evine gelip evin duvarlarını falan delcem ev sahibine attırcam sizi evden hade nam seni eve alır mıyım ben, korumam gereken bir kuzenim var benim tam teçhizatlı gelcem içerik bol olcak yannız sölümde la dergiden tut videoya kadar diim la
quote:Orijinalden alıntı: Dantequote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: TuGy18 quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: TuGy18 quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: TuGy18 quote:Orjinalden alıntı: X-GeN Tugay Allahtan bana uzaksın kimbilir belkide uzak değilimdir öss'ye girip kocaeli falan gelmessin dimi hiç belli olmaz dua et bu sene lise 3 teyim bi sene kalmasaydım giriodum sınava. bilerekte kocaelini tutturcaktım bak sen şu işe ana :S ula bilseydim derslere asılırdım gelecek sene bitirirdim okulu. uzattık ta iyi iş becerdik şimdi aha olm bittin geliom seneye bitirmeye bak bitirdin bitirdin bitiremedin sizin örenci evine gelip evin duvarlarını falan delcem ev sahibine attırcam sizi evden hade nam seni eve alır mıyım ben, korumam gereken bir kuzenim var benim tam teçhizatlı gelcem içerik bol olcak yannız sölümde la dergiden tut videoya kadar diim la Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: TuGy18 quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: TuGy18 quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: TuGy18 quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: TuGy18 quote:Orjinalden alıntı: X-GeN Tugay Allahtan bana uzaksın kimbilir belkide uzak değilimdir öss'ye girip kocaeli falan gelmessin dimi hiç belli olmaz dua et bu sene lise 3 teyim bi sene kalmasaydım giriodum sınava. bilerekte kocaelini tutturcaktım bak sen şu işe ana :S ula bilseydim derslere asılırdım gelecek sene bitirirdim okulu. uzattık ta iyi iş becerdik şimdi aha olm bittin geliom seneye bitirmeye bak bitirdin bitirdin bitiremedin sizin örenci evine gelip evin duvarlarını falan delcem ev sahibine attırcam sizi evden hade nam seni eve alır mıyım ben, korumam gereken bir kuzenim var benim tam teçhizatlı gelcem içerik bol olcak yannız sölümde la dergiden tut videoya kadar diim la seni ben 2 üstümüzde ki kızlara yollayam kendini bir sevdirirsen tamamdır amma bize gelme .gro
quote:Orijinalden alıntı: X-GeNquote:Orjinalden alıntı: TuGy18 quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: TuGy18 quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: TuGy18 quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: TuGy18 quote:Orjinalden alıntı: X-GeN Tugay Allahtan bana uzaksın kimbilir belkide uzak değilimdir öss'ye girip kocaeli falan gelmessin dimi hiç belli olmaz dua et bu sene lise 3 teyim bi sene kalmasaydım giriodum sınava. bilerekte kocaelini tutturcaktım bak sen şu işe ana :S ula bilseydim derslere asılırdım gelecek sene bitirirdim okulu. uzattık ta iyi iş becerdik şimdi aha olm bittin geliom seneye bitirmeye bak bitirdin bitirdin bitiremedin sizin örenci evine gelip evin duvarlarını falan delcem ev sahibine attırcam sizi evden hade nam seni eve alır mıyım ben, korumam gereken bir kuzenim var benim tam teçhizatlı gelcem içerik bol olcak yannız sölümde la dergiden tut videoya kadar diim la seni ben 2 üstümüzde ki kızlara yollayam kendini bir sevdirirsen tamamdır amma bize gelme .groAlıntıları Göster Yüzyüze görüştüğüm bir arkadaşım vardı, ona fake muamelesi yapılınca dayanamadı bir daha girmiyor Forumda artiz olmasın herkesle aram iyidir