Şimdi Ara

Burdaki hep derecelik insanlar galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şaşırıyorum gerçekten ya herkes 3 ve 5 k arası bekliyor en kötüsü 50 k falan hiç bir şeyi beğenmiyor aynı zamanda birşey soruyorum insanlar o bölüm nasıl şu bölüm nasıl diye işsiz kalırsın yok ODTÜ Hacettepe ankara üniversitesinspde de okumazsan olmaz bu ne ya biraz gerçekçi olun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2008 den beri forumdayım.Diğer hesaplarım siyaset yüzünden ban yedi.Bu bölümde 10-20. olanlar bile vardı dostum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrekaragol6 kullanıcısına yanıt
    Ne kadar gerçekçiler acaba

• Panpa bu forumda herkes 1.85 mavi gözlü şarışın kaslı vr zeki.yeni mi anladın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam gerçekten başarılıysa ve kendini başarısız gösterirse bu da gerçek dışı olur. Bil istedim.

• Up

• sıradan bir samsunlu S kullanıcısına yanıt
    Şimdi arkadaşım dereceye girecek insanların peşinde zaten dershane dolayı dam buraya gelip bizlere soru sormaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • %70 troll diyebilirm sana
  • Gelip burda lys açıklandı demiyorum ösym de dayım çalışıyo demiyorum ben burda sadece gözlemleri bir şeyi yazıyorum ve bu Troll mu oluyo

• hayallerhukuk5555 H kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ygs de aksilik yaşamasaydım 5k bekleyen bir insandım ama aksilik oldu 10 k oldum, bu dereceyi yapan adamlar insanüstü kişiler değil ve burada kendi yaşıtlarıyla ve kendilerinden birkaç yaş büyük daha tecrübeli insanlarla dertleşmek isteyebiliyor. Sonuç olarak biz de insanız ve muhabbet etme gereği duyuyoruz, dershanede yatıp kalkmıyoruz ve biz de çoğu insan gibi internette zaman geçiriyoruz.

• Buradaki söylenenler gerçek olsa o bölümlere forumdan başka kimse gidemez maşallah forumdaki lys fen netleri ders olarak yirminin altında değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mat +45 fkb +25 olmayanları almıyolar bu foruma

• sıradan bir samsunlu S kullanıcısına yanıt
    Bende samsunluyum acaba okulunu öğrenebilir miyim ?
    hemde arkadaşım burdaki herkez mi 3 k ile 10 k arasında ben burda bir tane 200 binde insan görmedim herkes iyi yapıyorsa bi kötü yapan benim demekki sonuncu benim

• mat2: 45+, geo: 28+ değilse çok zor. Seneye bir daha gir. Biz hep böyle yapıyoruz. İlk 100 olmadı mı bir daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dipolar -- 29 Haziran 2015; 1:56:47 >
  • hayallerhukuk5555 H kullanıcısına yanıt
    Samsunda yaşamıyorum hocam antalyada yaşıyorum.

• Olur dostum gerçekten bu sene 12 k dayım 1 yıllık çalışmayla.1 yıl daha hazırlanmayı düşünüyorum hedef ilk 5 k
  • barajı geçebilir miyim diye açılan konu da çok ama siz hasetinizden sadece dereceleri görüyorsunuz.
  • Yz_Hakan Y kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin o zaman hocam valla herkes böyle diyo ben şok

• Haha bende bunun için konu açıcaktım benden önce davranmışsın herkes mi başarılı herkes mi iyi Üniye gidiyo da biz Kötüye gidicez

• Hasetlik bi durum yok kardeş ama burdaki kişilerin yüzde doksan besi derecede biraz foruma gez kaç kişi barajı geçebilir miyim demiş ve kaç kişi 3 k ve 10 k arası bekliyor bi bak istersen o zaman ne demek istediğimizi belki anlarsın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.