Şimdi Ara

BurganBank'ta hesap açanlara Trendyol 25 lira altlimitsiz kupon hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
4
Favori
5.046
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kampanya Burgan Bank A.Ş.(Burgan Bank) ve DSM Grup Danışmanlık İletişim ve Satış Ticaret A.Ş. (Trendyol) iş birliği ile düzenlenmektedir. 

Kampanya 30 Aralık 2020 - 30 Ocak 2021 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanyadan kampanya tarihleri boyunca yeni Burgan Dijital müşterisi olan kişiler faydalanabilir.

Kampanyaya başvuru için, kampanya tarihleri arasında www.burgan.com.tr ana sayfasında yer alan ilgili kampanyadaki “BURGAN DİJİTALE KATIL” butonuna tıklanarak, müşteri olma sürecinin tamamlanması gerekmektedir.

Müşteri olma işlemlerini tamamlayan müşterilere, kişiye özel oluşturulan indirim kodu 30 Ocak 2021 tarihine kadar başvuru anında verilen iletişim numarasına SMS olarak iletilir.

Kazanılan 25 TL değerindeki indirim kodu 30 Nisan 2021 tarihine kadar Trendyol.com ve Trendyol mobil uygulamasından yapılan alışverişlerde geçerlidir.

İndirim kodu 30 Nisan 2021 tarihine kadar kullanılmadığı durumda kullanıma kapatılacaktır.

Kampanyadan ilk 200 başvuru yararlanabilir. Belirlenen işlem adedine ulaşıldığında kampanya durdurma yetkisi Burgan Bank’a aittir.

Bu kampanyadan her bir katılımcı, bir kez yararlanabilir.

İndirim kodu altın ve cep telefonu butiklerinde geçerli değildir.

Bu kampanya, Trendyol.com'da yapılan diğer kampanya ve indirim kodları ile birleştirilemez.

Özel kampanyalı (2. ürün 1 TL, sepette ek %30 indirim vb.) butiklerde kampanya ve indirim kodu birlikte kullanılamaz.

İndirim kodu parçalanamaz, tekrarlı kullanım yapılamaz.

Alışveriş tutarının kargo ücreti ve vade farkı hariç kısmı indirime tabii tutulur.

Siparişin iptal veya iade edilmesi durumunda indirim kodu iadesi yapılmaz veya yeniden kullanım hakkı verilmez.

Hizmetin verilmesi sırasında yaşanabilecek teknik ya da lojistik sorun ve aksaklıklardan Burgan Bank sorumlu değildir.

Katılım koşullarını www.burgan.com.tr internet sitesinden takip etmek kullanıcının sorumluluğundadır, kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.

Burgan Bank ve Trendyol, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne kadar boş insan var burda ya banka zaten piyasada ki en yüksek faiz veren bankalardan şart falan da koşmuyor şu kadar harcama yap şu kadar para vadesiz de beklesin yok şu kadar para üstüne bu faiz hoşgeldin beşgittin gibi istekleri yok EFT ücreti yok herkese eşit faiz oranı üstüne Birde 25 TL kupon veriyorlar işte
    Burganbank Kuveyt emiri ailesinin sahip olduğu Kipco holdingin iştiraki konumunda. Burgan ismi Kuveyt te ilk petrol çıkarılan bölgenin adı. Türkiyede sermaye yeterliliği %20 nin üzerinde bir banka. (Sektör ortalamasının üstünde)
    Bilinmemesinin sebebi 1. Ticari tarafta sadece kurumsal ve büyük müşteriler ile çalışması kobiye hitap etmemesi (pos makinesi, kredi kartı vs. Yok, ) 2.si ise bireysel tarafta da hedef müşterisi büyük yatırım müşterileri ve mevduat müşterileri.. Türkiyede bir bankanın dolandırıcı olma ihtimalini tabi aklınıza getirebiliyorsanız birşey diyemiyorum
  • Hesap açarım,

ama 250TL elden birde Holosko 2+1 yıl opsiyonlu isterim.

Ağa 25TL ne?

Çikolata vereyim hesap aç demek gibi birşey. Birde Zibil gibi çeki dolaşan trendyol hani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 30 Aralık 2020; 21:30:23 >
  • Trendyol hiç bi şey yapmasam da ayda 5-6 tane yüklüyor zaten sağolsun. Bi bankada da bilgilerimiz olmayı versin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

Hesap açarım,

ama 250TL elden birde Holosko 2+1 yıl opsiyonlu isterim.

Ağa 25TL ne?

Çikolata vereyim hesap aç demek gibi birşey. Birde Zibil gibi çeki dolaşan trendyol hani.

mevduatı olan için oranları iyi zaten. 25tl de üstüne hediye

• Front-Back kullanıcısına yanıt

nerden alıyorsunuz o indirimleri

• pascalizma P kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç bi fikrim yok. Genel olarak kampanyalar gereği cüzdana para yüklüyorum. Genelde cüzdanda 1-2k ve üzeri para oluyor. Sanırım onu harcamam için sürekli kupon tanımlıyorlar. Şimdi tekrar baktım yine 2 günlük kupon tanımlanmış. Fake hesap değil tek hesabım var ve aktif olarak kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Front-Back -- 30 Aralık 2020; 21:43:8 >
  • 25 tl için bütün hususi bilgilerimi vermeye niyetli değilim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Morhipo 150/30 Hediye Çeki 4TL
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • diğer kampanyaları da trendyol 25 lira kuponu gibi olacaksa gölge etmesin başka ihsan istemez

• quote:

Orijinalden alıntı: Front-Back

Hocam hiç bi fikrim yok. Genel olarak kampanyalar gereği cüzdana para yüklüyorum. Genelde cüzdanda 1-2k ve üzeri para oluyor. Sanırım onu harcamam için sürekli kupon tanımlıyorlar. Şimdi tekrar baktım yine 2 günlük kupon tanımlanmış. Fake hesap değil tek hesabım var ve aktif olarak kullanıyorum.

Hocam bana da tam tersi. Bu nasıl olsa cüzdandaki parayı bir şekilde harcayacak deyip kupon tanımlamıyorlar 

• hesap işlem ücretiyle zaten mislini alır senden. Üstüne de kullanmayacağın kredi kartları....vs

• zero01 kullanıcısına yanıt
    Ya bir boş yapmadan önce araştır yemin ediyorum bu millet kadar boş bir millet yok.Ne meraklısınız bilmeden boş boş sallamaya.Bankanın kredi kartı yok,hesap işletim ücreti de yok artı piyasada hoş geldin muhabbeti yapmadan en sağlam faizi de veren banka.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendinigelistirentasrali

Ya bir boş yapmadan önce araştır yemin ediyorum bu millet kadar boş bir millet yok.Ne meraklısınız bilmeden boş boş sallamaya.Bankanın kredi kartı yok,hesap işletim ücreti de yok artı piyasada hoş geldin muhabbeti yapmadan en sağlam faizi de veren banka.

benimle düzgün konuş.

Bir bilgin varsa adam gibi paylaş.

Banka süs bitkisi olarak mı bilgilerini alacak?

• Benim 3 aylık hesabım var. Gayet memnunum. Hesap işletim ücreti eft masrafı vs yok. Faiz oranları piyasadaki en iyi 3-4 bankadan biri. Daha bugün yüzde 18 e güncellendi. Trendyol işi biraz bahane olmuş çek tutarının çok düşük olduğunu düşünüyorum. Banka çok tanınır değil çoğu insan biliyordur ülkemizde yasal olarak faaliyet gösteren tüm bankaların 150.000 kişisel mevduattaki tlye kadar kısmı devlet garantisinde. Önceden ing deydim malesef 1 yıl sonra hoşgeldin faizini düşürdü. Burgan bank’ta şuan için harcama şartı vs. yok. Ancak 150.000 tl üstü bir param olsa bunun tamamını bu bankada değerlendirir miydim bilemiyorum.

Bu arada bursa için başvurudan 3 gün sonra kurye geldi, ancak bildiğimiz kuryelerden değil. Bildiğiniz banka personelini yönlendiriyorlar. İşlemler 15 dakika sürdü. Zaten tablet bilgisayar ile geldi ve bilgiler dolduruldu. Yalnızca fiziki sözleşmeye imza attım. Pandemi süreci nedeniyle dikkat edenler değerlendirebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkin_park20 -- 31 Aralık 2020; 18:21:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kendinigelistirentasrali

Bu mesaj silindi.

Oğlum bak git!

• quote:

Orijinalden alıntı: zero01

Oğlum bak git!

Alıntıları Göster
    boş yapma birader, hiçbir banka, banka kartı ve hesabından ücret kesemez, bunu bilmiyorsan bankacılıkla ne işin var, yastıkaltında sakla parani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üşenmedim, burgan ne demek diye sözlüğe baktım. Mengene sapiymiş. yaw hiç mi bı banka ismine benzer bişey bulamadıniz. Dolandırıcı zannediyor insan. Bu Güldür yada çgh de bazı skeclerdeki sallamasyon banka ismine benzemiş.

• Jumaruu kullanıcısına yanıt
    Burganbank Kuveyt emiri ailesinin sahip olduğu Kipco holdingin iştiraki konumunda. Burgan ismi Kuveyt te ilk petrol çıkarılan bölgenin adı. Türkiyede sermaye yeterliliği %20 nin üzerinde bir banka. (Sektör ortalamasının üstünde)
    Bilinmemesinin sebebi 1. Ticari tarafta sadece kurumsal ve büyük müşteriler ile çalışması kobiye hitap etmemesi (pos makinesi, kredi kartı vs. Yok, ) 2.si ise bireysel tarafta da hedef müşterisi büyük yatırım müşterileri ve mevduat müşterileri.. Türkiyede bir bankanın dolandırıcı olma ihtimalini tabi aklınıza getirebiliyorsanız birşey diyemiyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.