Şimdi Ara

Burger'da ilk patatesi bitirerek menüye başlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk patatesi bitiriyorum sonra hamburgere başlıyorum,sorun bende mi yoksa benden başka böyle başlayanlarda var mı?

• Ben hepsini aynı anda yemeğe başlarım ama ilk biten hamburger olur tabii
  • o zaman ne anlamı kalıyor. ilk önce hamburgeri ye sonra yavaş yavaş patatesi ye. tadına var
  • ben de öyle yapıyorum. hatta en sona içeceği bırakıyorum. benim daha sıralı gidiyor...
  • Ben de öyle yaparım eskiden beri. Önce patates biter, sonra hamburger.
  • patatesin de menüde olduğunu düşünürsek söylediğin en az 2 menü veya menü harici patates gerektiyor. aksi taktirde teknik olarak imkansız.
  • Bende ilk patatese başlıyorum ama herzaman patatesin bitmesini beklemem hamburger için.
  • Ben de öyle yapıyorum ve o şekilde doyabiliyorum ancak
  • Patates soğuyunca güzel olmuyor. O yüzden önceliği var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

ben de öyle yapıyorum. hatta en sona içeceği bırakıyorum. benim daha sıralı gidiyor...

ya öyle dıkınınca içecek neyse ağzımda patlıyo içemiyom be anca yanımda gezdiriyom sokak sokak
  • patatesi nasıl okuyosun?
  • Big King XXL ya da Triple Whooper yiyen var mı ?
  • patates soğumasın diye öyle yapar genelde insanlar, bir gariplik yok.

quote:

Orijinalden alıntı: Pentacle*

Big King XXL ya da Triple Whooper yiyen var mı ?

big king xxl yiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkmm -- 22 Ağustos 2011; 21:43:03 >
  • 2 adet king chicken menü alırım her seferinde, önce patatesler, ardından king chickenler ile ice tealar. :D
  • Msn konuşması:

quote:

XXX:
    *kardeşini buldum
    *http://forum.donanimhaber.com/m_51972154/tm.htm

Aynen bende böyle başlıyorum ya, soğuyunca plastik gibi oluyorlar üzülüyorum, ama neyseki elma dilim patetes geldi de rahatladık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuY -- 22 Ağustos 2011; 21:48:28 >
  • İlk önce patatesten başlıyorum sonra dengeli gidiyorum,ama en sona yine patatesten bırakıyorum.Patatesi çok güzel,on numara
  • Hamburger arada patates arada kola yudumluyorum süper oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.