Domuz eti olmazsa yemem ben. |
Burger Kıng'de çalışmak ( DETAYLARIYLA ) (3. sayfa)
-
-
Maalesef, Türkiye şubeleri etleri Türkiye içinden helal temin ediyor. ABD veyahut Avrupa şubelerine uğramalısınız.
-
Eyvallah güzel bakış açılı kardeşim benim. Bu sadece hizmet sektörü değil, işini sevmeyerek yaparsan kazandığın para sana helal olmaz. Ben işimi severek yapıyorum buda beni diğer personellerden özel yapıyor ve kariyerimi büyütme imkanı sağlıyor.
-
Dediğim gibi Kar-Maliyet ilişkisi kurulur ürünler üzerinde. Getirdiği kar maliyeti karşılamıyorsa ürün kaldırılır veya fiyatı azaltılır satılmaya çalışılır. Demekki seveni azdı, şuan kova ranch çıksa kapış kapış satılır benim tahminimce mesela.
-
MC Donalds'ın çalışma stili bambaşka. Kariyer olarak BK daha iyi seçim, çünkü burada iyi çalışırsan çok hızlı rütbe alırsın. ( İYİ ÇALIŞIRSAN )
-
Reis çok isterdim fakat paylaşmam uygun olmaz prosüdürlerimiz gereği... Müslümanım Elhamdülillah. Görüşlerin için teşekkürler
-
reis nasil ise giriyoruz -
Baştan sona okudum çok detaylı ve güzel anlatmışsın umarım 2 ay sonraki sınavında başarılı olur mağaza müdürlüğüne kadar yükselirsin hakediyorsun.
-
Peki burada en fazla kaç TL maaş alırsınız sonuçta yüksele yüksele? -
Hocam sbarro ile burger king çalışma sistemi benzer mi? Sbarro da çalışma şartları yoğunluk daha az olduğu için daha kolaydır diye düşünüyorum -
yer edüşenin atık olma mevzuna katı bir şekilde uyuluyorsa çok iyi . ben pek inanmıyorum ama sokak arası dırıvırı burgerde yiyeceğime b.k da yerim . yıllardır da öyle yaptım. en azından domuz eti yemem diye düşünüyorum.
-
Fiyatlar niye artti bu kadar
-
üni mezunu zorunluluğu yoksa iyi ama birçok işletme sanki çok gerekliymiş gibi müdür yapmak için kalifiye yetenek ve tecrübeye değil diplomaya bakıyor. arkadaşım yaklaşık 7 yıldır defactoda çalışıyor. mağzaya yeni gelen müdüre iş öğretiyor ama işte diploması yok diye müdür olamıyor. öbür tarafta mağazacılık sektörüyle uzaktan yakından alakası olmayan birisi sırf diploması var diye müdür oluyor. ülkede diplomanın değil yetkinliğin değer gördüğü işletmeler varsa pek tabi üni okumanın bu devirde zerre kıymeti yok
-
KFC'de backup olarak çalıştım. Burger King kadar hiçbiri olamaz zaten ama KFC de oldukça yoğun geçer. Tabi bu dediğim İstanbul için geçerli, diğer şehirlerde biraz daha rahattır.
-
Böyle bir zorunluluk olması çok yazık. Firmanın aşağılık kompleksi olduğunu gösteriyor bence. -
Öncelikle merhaba yazını okudum, saçma gelen tarafları var kebapçılara giydirip çalıştığın kurumu övmen gibi.
1- Marullara skt atıyorsunuz anladığım kadarıyla 24 saatte bir değişmesi için
kebapçılar da galiba deneyimin olduğu için orada günlerce kullanıldığını düşünüyorsun.
2- bütün ürünlerin günlük taze olduğunu söyledin.
ama sevkiyat günleri salı ve cuma günleri dedin.
anlamadığım tavugu pazar günleri marketten mi alıyorsunuz -18 den mi çıkarıyorsunuz günlük ve tazeyse.
anlıyorum bir yerde birşeyler başarıyor olman çok güzel.
3- Biraz gastronomi bilen insan Burgerking'in bizim yöresel sokak lezzeti dediğimiz kebapçılarımızdan kaliteli iyi ve güzel olmadığını anlarlar.
Ha evet Burgerking'in soslarının kalitesi ve lezzeti de belki de bu kebapçılarda yok.
sebebi örtmek istedikleri bir kusur yok .
kuru et tatsız tavuk gibi.
Burada bunu yazarak bütün kebapçıların iyi lezzetli kaliteli ürün çıkardıklarını iddaa etmiyorum, bu insanlar bireyseller ve keşif edilmeye açıklar belkide güzel yanı budur.
her biri farklı bir tat sunabiliyorlar.
-
Sağlıksız mideyide bozan yiyeceklere dünya para veriyorlar yazık
-
Yemek yiyordum neredeyse kusacaktım onlar ne öyle ya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X