Şimdi Ara

BURGER KING'DEN BELEŞE PATATES KIZARTMASI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Metal Milita

quote:

Orijinalden alıntı: Strength of the Bear

quote:

Orijinalden alıntı: 3DG

quote:

Lan bulundugum sehirde Burger yok KFC yok pizzahut yok sezar yok McDonald's yok. Kiymetini bilin :(

Karaman mı

Iğdır hocam. Yukarida acikladim.

Memleketime gitmissin bosver pizzayi hamburgeri. Hemen merkeze inip bozbas istiyorsun

Eşkili falan var genelde yaptigi annemin disarinin bilmedigi. Bozbas duydum ama yemedim hic. Nohutlu falanmis sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geç kalırda 50 dk ya falan gelirse yanında soğan halka veriyorlar. 2 defa başıma geldi ilk başta baya şaşırmıştım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Metal Milita

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 3DG

quote:

Lan bulundugum sehirde Burger yok KFC yok pizzahut yok sezar yok McDonald's yok. Kiymetini bilin :(

Karaman mı

Iğdır hocam. Yukarida acikladim.

Memleketime gitmissin bosver pizzayi hamburgeri. Hemen merkeze inip bozbas istiyorsun

Eşkili falan var genelde yaptigi annemin disarinin bilmedigi. Bozbas duydum ama yemedim hic. Nohutlu falanmis sanirim.

Eşkiliyi de ben duymadım daha önce :) Ama hazır oradayken yemeni tavsiye ederim pişman olmazsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Burger king ne la fakirler. Gidin carl's junior a gerçek burger yiyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RowTzNox

quote:

Orijinalden alıntı: OcerSox

20 dakka önce Burger Kingden big king xxl menü söyledim. Geldi kapıya adam 37 lira demez mi bana? beynime kan fışkırdı. Pakete bi baktım adam 2 tane getirmiş.

Adam la bi 5 dakka tartıştık sonunda ben müşteri hizm. arıyorum diyince adam pes etti sonra adam hamburger ve kolayı aldı ve diğer patates bana kaldı

BURGER KİNGDEN patates kızartması mı O.O Allahın nimeti ama hayatımda gordugum en ozensız 300kere aynı yağı kullanıyorlar bizzat yakınım calıstı.

Sonra niye kanser vakaları artıyor, niye çeşit çeşit hastalık çıkıyor deniyor. Bu gibi yerlerden yiyenler oldukça obezitede, kanserde ve türevleri hastalıklarda artış göstermeye devam eder. Bu tür yerlerde yapılan hiç bir yiyeceği yemiyorum, yemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

quote:

Orijinalden alıntı: RowTzNox

quote:

20 dakka önce Burger Kingden big king xxl menü söyledim. Geldi kapıya adam 37 lira demez mi bana? beynime kan fışkırdı. Pakete bi baktım adam 2 tane getirmiş.

Adam la bi 5 dakka tartıştık sonunda ben müşteri hizm. arıyorum diyince adam pes etti sonra adam hamburger ve kolayı aldı ve diğer patates bana kaldı

BURGER KİNGDEN patates kızartması mı O.O Allahın nimeti ama hayatımda gordugum en ozensız 300kere aynı yağı kullanıyorlar bizzat yakınım calıstı.

Sonra niye kanser vakaları artıyor, niye çeşit çeşit hastalık çıkıyor deniyor. Bu gibi yerlerden yiyenler oldukça obezitede, kanserde ve türevleri hastalıklarda artış göstermeye devam eder. Bu tür yerlerde yapılan hiç bir yiyeceği yemiyorum, yemem.

Hocam obez falan değilim gayette sporla iç içeyim ama arada kaçamak yapıyorum ne diyim

• yiyin yiyin afiyet olsun.nasılsa yağlanıp eninde sonunda kilo vermeye salona gidip bi tarafınızı yırtacaksınız ve bende sizi zevkle izleyecem
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Crown`Clown

quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Hacı deme, bana Burger King deme. Nasıl canım çekti şimdi var ya. Şöyle 2 tane Whopper Menü olsa da yesem

böyle bir tane double whopper, mayonez ve turşu olmayacak.
    whopperdan ince 2 tane hardalsız turşusuz sadece domates, göbek salata ve ketcaplı hamburgerler.
    sonra o double whopper bi gömüleceksin nöööm nömmm nöööömm

Hocam sen kaç tane hamburger yiyosun double whooperin yanında ben big king i zar zor bitirdim şu an da sanki 50 kilo yük var üzerimde

şimdi tek double whopper ve 3liralık hamburger alıyorum küçük whopperlar onlar tadları aynı whopper ile
    yani 1 double whop ve 1 hamburger
    eskiden 4 tane hamburger 1 tane double whopper kola ile beraber patates le beraber sonrasında milkshake ile
    sonluyordum tabi öyle öyle toto göbek büyüdü 95 kilo olmuştum 6-7 aydır yemiyorum arada canım cekmiyor değil hani ama
    yemiyorum 95 ten 85 kiloya düştüm tabi en son tartıldığımda yani ekim kasım ayında falandı şimdi 80 yada 75 olmuşumdur
    bu arada boy 1.77 falan
    quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Eeehh yeter! Sipariş veriyorum

affiyet olsun hocam

• Gecen burgerking ten bi menu aldim kola ile patetesi buyutturdum. Extra 1 tl miydi neydi tamam kola buyukte kardesim patatese uc kagit yapiyorlar. Kutusunu katlama yerinden katlamiyorlar. Kutuda ezik gibi durunca almasi gereken patetesin yarisini aliyor. Cok kizdim bidaki sefere hesap soracam patatesi kim verirse yandi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Burger'dan nasıl yiyorsunuz et bir tuhaf patatesler bimin patatesi gibi. Kola zaten çamur.

Mc öyle mi patates müthiş barbekü ve sarımsaklı ile birlikte. Immms dersten sonra gideyim bari.

Hem de soslar beleş. sarımsaklı alırım bir dal.
    Hijyenik ve daha sağlıklı.
     BURGER KING'DEN BELEŞE PATATES KIZARTMASI
  • Yiyin yiyin kıçınız büyüsün. Sonra kiloluyum asosyalim diye ağlarsınız.
  • quote:

intihar icin guzel bir sebep

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.