20 dakka önce Burger Kingden big king xxl menü söyledim. Geldi kapıya adam 37 lira demez mi bana? beynime kan fışkırdı. Pakete bi baktım adam 2 tane getirmiş.
Adam la bi 5 dakka tartıştık sonunda ben müşteri hizm. arıyorum diyince adam pes etti sonra adam hamburger ve kolayı aldı ve diğer patates bana kaldı
Hacı deme, bana Burger King deme. Nasıl canım çekti şimdi var ya. Şöyle 2 tane Whopper Menü olsa da yesem
quote:
Orijinalden alıntı: MuratbanK
Hacı deme, bana Burger King deme. Nasıl canım çekti şimdi var ya. Şöyle 2 tane Whopper Menü olsa da yesem
Söyle hocam nolcak bende çok yemem ama arada sırada iyi oluyo bide bufalo sos söyledin mi offf
quote:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 津波 -- 26 Şubat 2014; 15:32:04 >
İnadına mı yapıyorsun?
quote:
Orijinalden alıntı: 津波
quote:
Alıntıları Göster
Canım çekti hemen sipariş geçiyorum
@津波
quote:
Orijinalden alıntı: soultrex
Canım çekti hemen sipariş geçiyorum
@津波
Yalnız benim de canım çekti
quote:
böyle bir tane double whopper, mayonez ve turşu olmayacak. whopperdan ince 2 tane hardalsız turşusuz sadece domates, göbek salata ve ketcaplı hamburgerler. sonra o double whopper bi gömüleceksin nöööm nömmm nöööömm
Lan bulundugum sehirde Burger yok KFC yok pizzahut yok sezar yok McDonald's yok. Kiymetini bilin :(
Nasıl yiyorsunuz anlamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Strength of the Bear
Lan bulundugum sehirde Burger yok KFC yok pizzahut yok sezar yok McDonald's yok. Kiymetini bilin :(
Orasi hangi dağda allasen
quote:
Orijinalden alıntı: Senjeu
Arby's varken
Diyetteyim bir de
quote:
Orijinalden alıntı: Strength of the Bear
mağara?
quote:
Kardeş sen çok yanlış gelmişin
quote:
Orijinalden alıntı: Crown`Clown
böyle bir tane double whopper, mayonez ve turşu olmayacak. whopperdan ince 2 tane hardalsız turşusuz sadece domates, göbek salata ve ketcaplı hamburgerler. sonra o double whopper bi gömüleceksin nöööm nömmm nöööömm
Eeehh yeter! Sipariş veriyorum
quote:
Orijinalden alıntı: OcerSox
quote:
Kardeş sen çok yanlış gelmişin
Alıntıları Göster
Bence hamburger cok yararli, ne de olsa icinde et var.
quote:
Orijinalden alıntı: Crown`Clown
quote:
Hocam sen kaç tane hamburger yiyosun double whooperin yanında ben big king i zar zor bitirdim şu an da sanki 50 kilo yük var üzerimde
Carls jr varken plastik etli burgerlar yenir mi ya
quote:
Orijinalden alıntı: InCroyable
Arby's varken
Diyetteyim bir de
Alıntıları Göster
Burger'dan nasıl yiyorsunuz et bir tuhaf patatesler bimin patatesi gibi. Kola zaten çamur.
Mc öyle mi patates müthiş barbekü ve sarımsaklı ile birlikte. Immms dersten sonra gideyim bari.