Şimdi Ara

Burger King'in kazancı %41 arttı ! (xbox 360)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ''Sneak King'' isimli xbox 360 oyunu ve 1 adet menüyü 4 dolarlık kampanyadan satan Burger King 'in kazancı %41 artmış durumda.
    3.2 milyondan fazla satan Burger King sponsorlu Sneak King oyunu,firmanın yılın ikinci yarısına büyük beklentilere girmesine sebep oldu.Şimdilik firma %9 bir artış daha bekliyor.

kaynak :merlininkazani.com
    http://news.teamxbox.com/xbox/12683/Burger-King-Earnings-Rise-40-Helped-By-Xbox-Promotion/

evet arkadaşlar bu kampanya başladıkta herkes şuna bak ya böyle şey mi olur dalga geçmişlerdi ama Microsoft zekası reklam gücü yine farkı ortada reklamın kazanmanın iyisi kötüsü olmaz bence çok başarılı bir iş olmuş

• %41'lik bir kazanç artışı mı? Amerikadaki bütün X360 kullanıcıları artık Burger yiyor desenize

Valla bu Xbox 360 bizi sürekli şaşırtmaya devam ediyor.
  • Sevinemedim malesef. Burger King ve Mcdonalds gibi kuruluşların paralarını nelere harcadıklarını bildiğim için üzüldüm bile diyebilirim!
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3fruz

Sevinemedim malesef. Burger King ve Mcdonalds gibi kuruluşların paralarını nelere harcadıklarını bildiğim için üzüldüm bile diyebilirim!

Söyleyeceğim şeyi söylemişsin. Nedense bende sevinemedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3fruz

Sevinemedim malesef. Burger King ve Mcdonalds gibi kuruluşların paralarını nelere harcadıklarını bildiğim için üzüldüm bile diyebilirim!

olayın siyasi boyutuna ve paraların nerelere harcandığıını yazmaya kalkarsak forum patlar bence
    birde macro bence özünü bul dostum bill in gölgesinden sıyrıl artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerr -- 2 Şubat 2007; 14:14:41 >
  • Gereksiz tartışma yaratan ve siyasi içeriğe sahip bazı mesajlar silinmiştir. Lütfen konunun özüne dönelim
  • haber güzel değil ama msin satış kampanyaları ve emperyalizmde sonyden çok daha üstün olduğunun kanıtını artık inkar edemez bazı arkadaşlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu oyun xbox'ın kendisinde de var ve acayip saran bi oyun arkadaşlar. 4$'a oyun alınır ve oynanır yani :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: M@triXbox

bu oyun xbox'ın kendisinde de var ve acayip saran bi oyun arkadaşlar. 4$'a oyun alınır ve oynanır yani :)

Sende var mi?
  • nerden buluruz
  • yollayim sana wnchstr ama menüyü ben yerim haa:)
  • afiyet olsun kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: murathanipod

quote:

Orjinalden alıntı: M@triXbox

bu oyun xbox'ın kendisinde de var ve acayip saran bi oyun arkadaşlar. 4$'a oyun alınır ve oynanır yani :)

Sende var mi?

ya ben bulmuştum menü almadan ama xbox'a, xbox 360'a değil. isteyenler pm atsın hallederiz
  • 360 için bulabilir misin?
  • banada bi whooper menü
  • quote:

Orjinalden alıntı: wnchstr

360 için bulabilir misin?

xbox için olanı göndereyim. sen de dual layer dvd'ye yaz ve xbox 360'ta oyna
  • gerçekten zevkli mi peki dostum,sardığını söylemişin öyle mi?
  • ya böyle kralsın ama ilginç bir kostümün var. amacın aç işçilere falan hamburger satmak. bazıları alıyo bazıları almıyo falan. ilk giriş videosu çok komik yaw . böyle arada gears of war'dan sonra böyle savaş sıkıntısını atmak için edinilebilir bir oyun. yarım saat falan oynadığım yorumumu yazıyorum. ama merak ettiyseniz baştan aşağı inceleyip bi yorum yazabilirim.
  • teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.