Şimdi Ara

BurgerKing açmayı düşünüyoruz firma ile ön görüşme yapıldı(açıldı şuan 2. Si için finans hazırlığındayım) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
22
Favori
22.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DH li olanlara bedava bir menü falan verin bari
  • O kadar sermayem olsa hazır gıdayla milleti zehirlemezdim, yinede hayırlısı olsun siz çoktan kararınızı vermişsiniz.
  • biz türkler para kazanmayı bilmiyoruz cidden. 600 bin $ ( yaklaşık 1.3milyon TL) gömceksin 5 yıldamı amorti eder 8 yıldamı eder diye hesap kitap yapcaksın olcak iş değil.. taksi plakası almak, halk otobüsü plakası almak, ev alıp kiraya vermek, yada mc bk gibi yerler açmak risksiz işler para kazanmak isteyen insan risk almak zorunda. 21 yaşımdayım belki yaşımın getirdiği delidolulukla böyle konuşuyorum ama o para benim elimde olsa babamında desteğiyle 2 yılda sermayeyi 2 ye katlarım çok rahat( giderlerim kendi harcamalarımı düştükten sonra). belkide o kadar para beni bozar yada yaptığımız işte hayatımıza mâl olabilir ondan o kadar paramız yoktur :) sana başarılar cihan umarım yaptığın işte başarılı olursun bol kazançlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: erotikkedi

herhangi bir ilde yoksa oraya açmak daha mantıklı değilmi

dedemizin uşakta cadde üstünde altta dükkan üstünde 2 kat 4 daire şeklinde apartmanı var. gelişen uşak üniversitesi ile şehir çok büyüdü her mağaza her marka var ama bir tek cadde üstünde burger yada mc yok. Bende sizin gibi düşünüyorum, dedemi ikna edip açabilsek büyükşehirdeki bir burger den çok daha fazla kazanılacağını düşünüyorum.
  • bankaya koy faizini ye :)
  • Hocam kesinlikle yemelisiniz et yediğinizi hissedeceksiniz sabri hosta isimli menüsü müthiş pişman olmıyacaksınız. Ayran yada ıcetea alın yanında farkı hissedeceksiniz.
  • Kentsel dönüşümden apartman yapmaya kalkanlar hele bir de Caddebostan'da falan. Büyük şirketler size bırakır mı o işleri? Şu an caddeyle sahil yolunun arası şantiyeye dönmüş durumda ama yapan şirketlere bakın 3-4 tane çok sağlam şirket. Onlarca büyük sayılabilicek proje teslim etmişler. Siz ev sahiplerini nasıl ikna edeceksiniz? Hocam biz yeni giriyoz bu işe siz de bir destek olursanız hadi bakalım inşallah diyerek mi Karlılık oranı çok yüksek ben de katılıyorum buna ama. İnşaat izni, ruhsat alırken bile siz aylarca uğraşırsınız, o adamlar 10 günde hallederler. Küçükden başlayın yapacaksanız Bağcılar, Fatih, Okmeydanı, Kağıthane. Paranıza da güvenmeniz lazım ayrıca. Krediyle falan patlarsınız. Neyse inşaat işini bir kenera bırakalım bu konuda arkadaşın yatırımı gayet mantıklı. En fazla 5-6 senede amorti eder parasını. Çok çalışan bir yer olduktan sonra da devir işleri konuşulmaya başlanır. O zaman görürsünüz siz dönen paraları. Adam sanki 600 bin doları çöpe atıyor da başka iş yap diye konuşmuşsunuz. Ankara'da güzel bir avmde şartlarına göre iyi çalışan bir kebap dükkanı için 2.5 milyon devir paraları konuşuluyordu benim bildiğim. Hadi onları geçtim Aslı Börek'e falan verilen devir paralarını duysanız aklınız uçar. Frenchise'de mantıklı yapılan yatırımlar ülke krize girmedikçe getirisi gayet güzel işlerdir ve dönüşü kısa olur. Batık iş olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: samwithwiki

Hocam kentsel dönüşüm görebileceğiniz en karlı işlerden biri 5 kuruş para vermeden daire sahiplerinin %100'ü ile anlaşma sağlayıp evi dikebiliyorsunuz ve şuan 5 katlı olan yerlere devlet 12 kata kadar izin veriyor yani geride kalan sizin karınız bunu Cadde Bostanda yaptığınız düşünün. 1 Tane ev dikseniz Yıktığınız evler 120 metre kare ve her katta 4 daire olan evler olsa sizde izinler çerçevesinde 12 katlı her katta 6 daire olan 100 metrekarelik bir bina dikseniz.Her dairenin maliyeti maksimum maliyeti 70 bin lira olur. Ve siz 5.040.00 liraya mal edersiniz her şey dahil tüm binayı. Eski binadan olan kişilerden 50 bin lira para almış olun 1 milyon lira alırsınız. Cadde bostanda olan o evi en az 500 bin liraya satsanız tanesini 26 milyon lira yapar.Ee 1 milyonda eski daire sahiplerinden geldi 27 milyon,5 milyon lirayada mal ettiniz. Elinize kaldı mı 22 milyon lira karı düşünebiliyor musunuz?

Hocam hayal kuruyosunuz.
    Ben hiç şehir içinde 5 katlı binanın yıkılıp 12 katlı bina yapıldığını görmedim.
    İst.bahçelievler -zeytinburmnu alanında yıkımları görüyorum.Yıkılan kadar yapılıyor.Anlaştığın ev sahiplerine bide kira ödüyosun.Kazanç tabiki var ama öyle dediğiniz gibi değil.

• tam yerine açmışsın konuyu
  • Ne yar verdin, ne mal dünya; adaletin bu mu dünya .
  • Şimdiden hayırlı olsun. Lokasyon değişmekle beraber ortalama 2 senede kendi parasını amorti edeceğini düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    Hocam Mezitli falan demişsiniz de mersinde misiniz ?

• Araştırma yapmışsınızdır büyük ihtimal, elinize aylık tahmini ne kadar bir para geçeceğini düşünüyorsunuz ?
  • Hocam ben eskişehir'de gördüm 3 katlı binayı yıkıp 12 katlı bina diktiler şehir içinde. Ayrıca istanbulda da durum aynı yıkılacak binanın zemininin durumuna göre imar izni veriyorlar. Başka bir örnek Bursa'da tophanenin karşısına yapılan 21'er katlı kentsel dönüşüm konutlarını örnek verebilirim. Kentsel dönüşümde şehrin yapısına önem vermiyorlar ne yazık ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

1.2 trilyonla gayrimenkul alsan 5 bin civari kira alirsin ayda. Burgerde elinize net gececek para 8-10 binin ustundeyse dusunmeyin cok iyi yapmissiniz.

Bu hesap komik olmuş, gayrimenkulde 1.2 trilon en az enflasyon oranında artarken burger için 1.2 milyon tl 10 yılın sonunda sıfırlanıyor.
    yani aylık 5bin ile 8bini karsılastırıyor isek gayrimenkulde 10 yılın sonunda ele gecen hep 5,000den hesapladıgımızda 600,000 TL ve gayrimenkul degeri hiç artmadığını bile varsaysak toplam 1,800,000 tl eder. Burger 8 kar bırakırsa yıllık 96 bin 10 yılda ise 960 bin eder.

Sonuc olarak Burger 20bin tl net kardan asagı getirirse zarardır ben aylık 40,000den aşağı kar getirmez diyorum şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bereket tanrısı

quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Yok ne yazikki öyle değil

Örnek günde kazandın 10 tl yatırıyorsun ana merkeze havuza

Onlar senin hesaba 4 tl veriyor

Keşke bütün para bana kalsa nerdeee

işte kapitalizmin özeti en baştaki adam hiçbir şey yapmadan %60 ı alıyor

birde dükkanı açmak için para veriyorsun,bastaki adam güzel para kazanıyor.Kim bunlar aceb

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

600 bin tl yi 2-3 yılda çıkarırsınız sanıyorum, mevcut burger king mağazalarındaki talebe bakarak. Hele AVM lerde belki daha kısa sürede de çıkartılabilir. Hayırlı olur umarım, kurulabilecek en iyi işlerden biri olmuş.

Hocam çok iyi yerde açanlar 6 ayda verdikleri parayı çıkarıyorlar. Burger avm'de açınca yanına sbarra ile popeyes kitliyor diye biliyordum. AVM için tek burger king veriyorlar mı artık ?

* TAD gıda elinde Arby's gibi bir marka daha var. Şuan belki BurgerKing kadar gitmiyor fakat Lüks bir semte açarsanız bu Burger'dan daha çok getirisi olur. Bu tarz mekanlar son zamanlarda çoğaldı. Mcdonalds,Burger gibi yerler alt sınıfa hitap ediyor artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

Paranızı bu işe yatırmayın. Diğer işlerinizin kalitesini ve çalışanlarınızın yaşam standartlarını artırmaya harcayın büyük bölümünü. Bir kısmını da hayal ettiğiniz o yatı alıp (40bin dolar civarına güzel bir tekne alabilirsiniz iç kabinli dayalı döşeli) hafta sonları gezin tozun.

Sizinle aynı yaştayım. Ama sanırım hayatı sizden çok daha zengin bir şekilde yaşıyorum (yanlış anlamayın , böbürlenmek için değil, hayallerimi ertelemediğim için o şekilde söyledim) .Kaldı ki ailem emekli insanlar Türkiye'de. Ben bambaşka bir ülkede kendi yaşam mücadelemi veriyorum.

İki dakika sonra toprak altına girmeyeceğimizin garantisi yok. Hali hazırda işleriniz var zaten. O halde bakın sizin de söylediğiniz gibi neden daha fazla riske giresiniz ki?!

Hayallerinizin peşine gitseniz şu konumda kimse size birşey söyleyemez.

Keşke dediğin kadar kolay olsa dostum

Bende çok istiyorum

Kaç git deniz büyük bol bol gez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• baban sana özel iş mi kuruyor hali hazırda yaptığınız işleri bilmiyor musun onlardan devam etsen yada acun ılıcalı alex de souza gibi profosyonel yatırımcılara ver onlar paranı çoğaltsın :) ki 1.2 milyon 5 yılda güzel seçilmiş bi hissede çok daha kazandıracaktır...
  • burger yanlış seçim bence.kahve dünyası kahve ateşi vs daha az yatırımla daha çok kar edilecek şirketler.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.