Şimdi Ara

BurgerKing açmayı düşünüyoruz firma ile ön görüşme yapıldı(açıldı şuan 2. Si için finans hazırlığındayım) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
22
Favori
22.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Extuin E kullanıcısına yanıt
    tamam ozaman 12 bin tl olur getirisi tatmin olmuşşundur umarım
  • Paranızı bu işe yatırmayın. Diğer işlerinizin kalitesini ve çalışanlarınızın yaşam standartlarını artırmaya harcayın büyük bölümünü. Bir kısmını da hayal ettiğiniz o yatı alıp (40bin dolar civarına güzel bir tekne alabilirsiniz iç kabinli dayalı döşeli) hafta sonları gezin tozun.

Sizinle aynı yaştayım. Ama sanırım hayatı sizden çok daha zengin bir şekilde yaşıyorum (yanlış anlamayın , böbürlenmek için değil, hayallerimi ertelemediğim için o şekilde söyledim) .Kaldı ki ailem emekli insanlar Türkiye'de. Ben bambaşka bir ülkede kendi yaşam mücadelemi veriyorum.

İki dakika sonra toprak altına girmeyeceğimizin garantisi yok. Hali hazırda işleriniz var zaten. O halde bakın sizin de söylediğiniz gibi neden daha fazla riske giresiniz ki?!

Hayallerinizin peşine gitseniz şu konumda kimse size birşey söyleyemez.
  • sadece 600bin dollars dan sonrasını okumadım.
  • deli misin abi ? o kadar para bu işe yatırılmaz 600 bin $ para veriyorsun bir de havuzdan %40 gibi komik bir rakam kazanıyorsun... Gayrimenkul al sat işiyle o parayı 1-2 yılda en az 2 ye 3 e katlarsın...
  • İyi güzel diyorsunuz da bu ülkede hayvancılık en riskli iş grubu.
    Yemini bulabiliyorsan ne ala, bulamıyorsan iflastan kurtulamazsın.
    Bir tanıdığım teşvikler, krediler, kendi imkanları vb. 5 trilyon para yatırdılar büyük başa, 2 sene sonra iflas ettiler yem fiyatlarından dolayı. Ellerinde ne var ne yok(20ye yakın daire, son model X6'lar, E kasa mercedesler) hepsi gitti şu an kirada oturuyorlar, akıl sağlıklarını kaybetmek üzereler.

Hayvancılığa büyük paralarla girilmez, ya batarsın ya da parayı kırarsın, hele bizim gibi istikrardan yoksun bir ülkede rus ruleti oyna daha iyi. Hayvancılık yapacak adam, yatırdığı parayı tamamen unutarak işe girerse zarar görmez, aksi taktirde hüsranla sonuçlanma olasılığı yüksek.
  • Keşke bizde zengin olsakta babamla falan burger mı açsak mc donalds mı yoksa dominos mu diye tartışsak
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    Müteahitlik işi öyle değil hocam. Yapmak istiyorsanız paranız da varsa ben işi gayet iyi biliyorum. Yapıyorum da sayılır. Dediğiniz gibi kar bırakmasa da çok tatlı para bırakıyor.

Parayı siz koyun ben yapayın yüzde 25 e yüzde 75 bölüşelim karı. Madem cash 600bin dolarınız var ve müteahitlik yapmak istiyorsunuz. Gelin bu şekilde işe girelim 2 yılda öğrenirsiniz ben de bana yetecek parayı toplamış olurum. Win win oluruz :) Ciddiyim pm atın görüşelim.

Ve bir mesajınızda da demişsiniz ki telefonu kapatamayıp tekneyle açılamadıktan sonra para olsa ne olur demişsiniz. Haklısınız abicim çok haklısınız. Sabah 6 da uyan akşam 8 de eve gir. Altında A6 olsa ne olur olmasa ne olur... Gittiğin ev triplex olsa ne olur havuzu olsa ne olur...
  • Hocam kentsel dönüşüm görebileceğiniz en karlı işlerden biri 5 kuruş para vermeden daire sahiplerinin %100'ü ile anlaşma sağlayıp evi dikebiliyorsunuz ve şuan 5 katlı olan yerlere devlet 12 kata kadar izin veriyor yani geride kalan sizin karınız bunu Cadde Bostanda yaptığınız düşünün. 1 Tane ev dikseniz Yıktığınız evler 120 metre kare ve her katta 4 daire olan evler olsa sizde izinler çerçevesinde 12 katlı her katta 6 daire olan 100 metrekarelik bir bina dikseniz.Her dairenin maliyeti maksimum maliyeti 70 bin lira olur. Ve siz 5.040.00 liraya mal edersiniz her şey dahil tüm binayı. Eski binadan olan kişilerden 50 bin lira para almış olun 1 milyon lira alırsınız. Cadde bostanda olan o evi en az 500 bin liraya satsanız tanesini 26 milyon lira yapar.Ee 1 milyonda eski daire sahiplerinden geldi 27 milyon,5 milyon lirayada mal ettiniz. Elinize kaldı mı 22 milyon lira karı düşünebiliyor musunuz?
  • İnsanları zehirlemeye, virüslü bakterili etler koymaya, hijyensiz ortamlarda besinler vermeye siz de mi başlayacaksınız=-?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nayir

Hocam gobitte açın boşverin burgeri ankarada 4 şubeleri var yeni şubeler açıcaklar hayatta yediğim en iyi burgerleri yapıyolar bilen bilir.

Buda linki hocam kesinlikle bir inceleyin.

http://www.gobitte.com.tr/

Hocam kızılayda kaç kere yanından geçtim ama hiç yemedim.Cidden güzel mi yemekleri?Burgerdan ziyade mc le karşılaştırırsak lezzet açısından hangisi iyidir?:Burgeri lezzetsiz buluyorum şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

3 yıla mümkün değil

Istanbul Cevahir avm de olsan bile yetmez 3 yıl

Nasıl mümkün değil diye dünüşürken tutarın $ üzerinden olduğunu gördüm ki bu tutar $850.000'i bile bulabilirmiş. Umarım her şey istediğiniz gibi olur.
  • Hayırlı osun valla Burger King iyi iş yapar AVM lerde falan
  • Hocam umarım iş yapar.Heryere actılar cogu battı.
  • Eğer zengin bir çevrede ise veya işlek bir yer.Kahveci açmanı tavsiye ederim.Masrafı daha az ve getirisi gayet iyi.Kahveci derken Starbucks,Gloria Jeans tarzı.Starbucks açamazsın gerçi ama geriye daha çok marka var.
  • Allah utandırmasın.
  • Burak[Alper] B kullanıcısına yanıt
    o zaman biraz riskli bir iş deil mi
  • quote:

Yok müdür şef şef yrd eleman hepsi ana firmadan gelecek onlar cv veriyor şu şöyle bu böyle sende oturup konuşuyorsun

Mesela bayan müdür istedik yardımcılarda bayan olsun dedik

Çalışanlar erkek müdürlerden çektiklerini söylüyorlar

Ayrıca bayanlar daha titiz ince düşünür

Her personele eşit davranılmasını isterim zaten aldıkları para yapılan işin altında

Para az iş çok yazık

Tutupta size 2000 tl vericem de diyemem döngü bu şekilde işte

Öğrenciler vs

Madem bu kadar zenginsin forumdan 10 üniversiteli arkadaşın yıllık kira yada yurt masrafını karşılamalısın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: nGo

Oto Galariden sonrasını okumayayım dedim ama bir şey kalmamıştı zaten, okudum.

Too many dicks on the dance floor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

600 bin tl yi 2-3 yılda çıkarırsınız sanıyorum, mevcut burger king mağazalarındaki talebe bakarak. Hele AVM lerde belki daha kısa sürede de çıkartılabilir. Hayırlı olur umarım, kurulabilecek en iyi işlerden biri olmuş.

3 yıl açıkçası mümkün gibi değil

5 sene pay biçtik tabi saha etkenleri değişiyor o kadar bina yapılıyor insanalar yerleşiyor vs vs

Kısmet artık yaşayıp görücez ömür yeterse Allah sağlık verirse

Evlenmek istiyorum ona bile zaman yok :)

Benim gösterdiğimi onlar beğenmez onların gösterdiğini ben

Bu yüZden bi tekne alıp gezsem çalışmasam mı dedim hep hala da derim

Insan kendine zaman ayırmayınca hayatın tadı kalmıyor

Hep eksik birşey

Bende şunu merak ediyorum. Diyelim dükkanı açtınız. 1ay sonra iş sarmadı vs.. İşletme hakkını devretme gibi bişey varmı? Veya, ben çekiliyorum paramı geri verin deme şansınız?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.