Şimdi Ara

Burnum Eğri ( Yamuk ) ''SS'Lİ'' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PÖH

quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

Burada Dalga geçilecek birşey yok. Dalga geçen insanlarda da keşke burnu eğri olupta biraz beyin olsaydı diyorum..

Senin soruna gelince fiyat olarak bilmiyorum fakat bence hiç estetik falan yaptırma. Allah sana bunu yakıştırmış böyle vermiş

Esas olarak, akl-ı selîm sahibi bir insan Allah’ın kendisine ihsan ettiği vücut elbisesine razı olur. Çünkü organların yerli yerinde yaratılmış olması, en uygun bir şekilde vücuda yerleştirilmesi insanın şükretmesine kâfidir. İnsan hiçbir emek harcamadan, hiçbir masraf yapmadan kendisinde mevcut olan güzellik ve özelliklerle yetinmeli, yaratılışı değiştirecek şekilde daha da “cazipleştirme” düşüncesiyle vücudunu sun’î bir biçime sokmaya yeltenmemelidir.
    Son bölüm Alıntıdır.

Haklısın hocam da bazı ilahiyatçılara sordum sağlık için yaptırabilirsin dediler ama sırf güzel gözüksün diye yaparsan doğru değil dediler. Şimdi ben hem sağlık hem görüntü için yaptırmak istiyorum. Kişinin psikolojisini etkiliyorsa yapılmasında sakıncı yokmuş.

Ciddi anlamda hayatımı etkiliyor.Birisiyle konuşurken yüzyüze karşıdaki kişiye bakamıyorum çünkü burun eğri. Ve daha niceleri...

Hocam Sağlık açısından burnunuzu açtırmanızda dinen bir sorun olmadığnı sanıyorum.
    fakat eğriliği düzeltmek sizinde dediğiniz gibi görüntü için yaptırıyorsunuz ve bunuda Günah diye biliyorum.

Peygamber Efendimiz de birtakım işlemlerde vücutta değişikliklere yönelik hareketleri tasvip etmemiştir. Buharî ve Müslim’de rivayet edilen hadislerde, güzellik için vücuda dövme yapanın, yaptıranın, dişlerini yontarak inceltip seyrekleştirenlerin, kaşının kıllarını yolarak inceltenlerin, peruk takanların, Allah’ın yarattığını değiştirenlerin İlâhî rahmetten uzak oldukları haber verilmektedir.

• O burunu, en iyi hacı hoca bile bir sene boyunca okusa üflese düzeltemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cami Hocası

O burunu, en iyi hacı hoca bile bir sene boyunca okusa üflese düzeltemez.

Nick - Din uyumsuzluğu

Allah ıslah etsin.
  • Driver kur kardeş düzelir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SEAHH

Hangi şehirdesiniz acaba

Karadeniz de bir ildeyim hocam il adı vermek istemiyorum maalesef ama 19 sene İstanbulda kaldım orada ev felan var. Buraya okul için geldim buralıyım zaten

Hocam peki bir rahatsizlik hissediyo musunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba,
    Büyük geçmiş olsun.

Bir yakınım oldu senin gibi hem şekil hem iç.Acıbadem'e git bakalım bi çaresine bakarlar.Yaklaşık 7500-5000 arası bir fiyat çıkacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 10 Nisan 2013; 15:57:43 >
  • kayıp mu kıtası senin burnundaymış meğersem
  • burundan sen çıkmışsın
  • quote:

quote:

quote:

Hangi şehirdesiniz acaba

Karadeniz de bir ildeyim hocam il adı vermek istemiyorum maalesef ama 19 sene İstanbulda kaldım orada ev felan var. Buraya okul için geldim buralıyım zaten

Hocam peki bir rahatsizlik hissediyo musunuz ?

Kemik eğri olduğu için deviasyon sorunu var yani sağ tarafı komple kapalı sadece sol delikten nefes alınabiliyor.

Grip olunca yatamam kesinlikle yatsam 10 saniye sonra sol burnum tıkanır ve ağızdan nefes almak zorunda kalırım ve buda çok zorluyor.

Psikolojik olarakta etkilitor maalesef.

• http://www.youtube.com/watch?v=6EQS0p70wUQ

ruh sağlığınız için direk eklemeyi iptal ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaDRuLe -- 10 Nisan 2013; 16:50:25 >
  • quote:

Burnum Eğri ( Yamuk ) ''SS'Lİ''

burun için değil; resme çok güldüm

• quote:

quote:

Burada Dalga geçilecek birşey yok. Dalga geçen insanlarda da keşke burnu eğri olupta biraz beyin olsaydı diyorum..

Senin soruna gelince fiyat olarak bilmiyorum fakat bence hiç estetik falan yaptırma. Allah sana bunu yakıştırmış böyle vermiş

Esas olarak, akl-ı selîm sahibi bir insan Allah’ın kendisine ihsan ettiği vücut elbisesine razı olur. Çünkü organların yerli yerinde yaratılmış olması, en uygun bir şekilde vücuda yerleştirilmesi insanın şükretmesine kâfidir. İnsan hiçbir emek harcamadan, hiçbir masraf yapmadan kendisinde mevcut olan güzellik ve özelliklerle yetinmeli, yaratılışı değiştirecek şekilde daha da “cazipleştirme” düşüncesiyle vücudunu sun’î bir biçime sokmaya yeltenmemelidir.
    Son bölüm Alıntıdır.

Haklısın hocam da bazı ilahiyatçılara sordum sağlık için yaptırabilirsin dediler ama sırf güzel gözüksün diye yaparsan doğru değil dediler. Şimdi ben hem sağlık hem görüntü için yaptırmak istiyorum. Kişinin psikolojisini etkiliyorsa yapılmasında sakıncı yokmuş.

Ciddi anlamda hayatımı etkiliyor.Birisiyle konuşurken yüzyüze karşıdaki kişiye bakamıyorum çünkü burun eğri. Ve daha niceleri...

Dr. Deniz küçükaya plastik cerrah ve rekonstruksiyon yapiyor. Daha once ameliyat olmadiysan buyuk bi avantajla ona gidebilirsin. Benim arkadasimdada asagi yukari ayni sebeple ameliyat oldu.. ameliyattan bes saat sonra ayaga kalkabiliosun bi hafta sonrada isine donebiliosun.

Doktor cok ilgili ve ilk sene surekli nasil oldugunu ogrenmek icin ariyor.. ara konus bilgi almakla bisey kaybetmezsin ama eger ameliyat olcaksan iki sorunuda ortadan kaldirmak icin ol bence. Bu arada nefes alma sorunun varsa sigorta bi kismini oduoo diye biliyorum.

Gecmis olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FAC83F73B -- 10 Nisan 2013; 19:40:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: girl_6874

quote:

quote:

Son bölüm Alıntıdır.

Dr. Deniz küçükaya plastik cerrah ve rekonstruksiyon yapiyor. Daha once ameliyat olmadiysan buyuk bi avantajla ona gidebilirsin. Benim arkadasimdada asagi yukari ayni sebeple ameliyat oldu.. ameliyattan bes saat sonra ayaga kalkabiliosun bi hafta sonrada isine donebiliosun.

Doktor cok ilgili ve ilk sene surekli nasil oldugunu ogrenmek icin ariyor.. ara konus bilgi almakla bisey kaybetmezsin ama eger ameliyat olcaksan iki sorunuda ortadan kaldirmak icin ol bence. Bu arada nefes alma sorunun varsa sigorta bi kismini oduoo diye biliyorum.

Gecmis olsun

Teşekkürler hocam pcye geçince inceleyeceğim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Baldızım ameliyat oldu estetik 6 bin TL verdi..

Giden 6 bin TL'ye acıdım..
  • Ben de 2009 senesinde Septoplasti ameliyatı geçtim ve benimde burnumda Septum Deviasyonu vardı

Bir kavgaya karışıp kafa yediğim için sağ burun deliğim tamamen kapanmıştı. Aynı zamanda estetik olacaktım. Hacettepe Üniversitesi Hastanesi KBB Anabilim dalı başkanı Prof. Dr. Taner Yılmaz'a muayene oldum ve kendisi Septoplasti esnasında estetik operasonların başarıya ulaşmasının normal estetik operasyonalara göre çok daha az olduğunu söyledi.

Burun duvarında oynama yapıldığı için, burun eski halinden daha değişik bir hal alıyor ve çoğu vakada burnun dışarıdan yamukluğu düzeliyor. Tabi burnunuzda kemer varsa bu düzelmiyor.

En önemlisi de bu söylediklerim kesinlikle kişiden kişiye değişmekte. Onun için burada birilerinden bilgi alarak karar vermek yerine en sağlıklısı bir KBB uzmanı ya da estetik cerraha danışmanızdır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rude.

Baldızım ameliyat oldu estetik 6 bin TL verdi..

Giden 6 bin TL'ye acıdım..

baldız baldan tatlı değil anlaşılan
  • quote:

Son bölüm Alıntıdır.

Engelli , özürlü doğan çocuklar da allahın ustalık eserleridir hatta , engellilerde kendi hallerini kabullenmelilerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

quote:

Son bölüm Alıntıdır.

Engelli , özürlü doğan çocuklar da allahın ustalık eserleridir hatta , engellilerde kendi hallerini kabullenmelilerdir.

evet ayrıca fakirleri ve zenginlerde kabullenmeli
    her zaman fakir şükretmeli
    zengin ise fakirin hakkını yemeli bu dünya böyle

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.