Şimdi Ara

Burnum Eğri ( Yamuk ) ''SS'Lİ''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar burnumda septum deviasyon var ve sağ taraf komple kapalı. Devlet hastanesi bedava yapıyor ama eğriliğe karışmıyor.Özelde 400 lira istiyor fakat o da şekle karışmıyor sadece kapalı tarafı açacaklar.

Ben hem sağ tarafı açtırıp hemde estetik ile düzelmından da etkiliyor.

bu ameliyatı olanlar sizce kaça patlar istanbulda olmadğım için doktora gidemiyorum.

lütfen dalga geçmeyin

ss ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SikyTooth -- 9 Haziran 2013; 21:45:57 >

• Noel baba hoşgeldin
  • Burnun bağımsızlığını ilan etmiş
  • yüzüne ne oldu kardeş geçmiş olsun
  • aboov o nası burun lan öyle kaçın kaçın
  • edit ; Arkadaşın moralini bozacak birşey yazmıştım pişman oldum

kardeş bir önemi yok evet benmde seninkine benzer bir sıkıntım var ama sanırım bunu tek takan benm etrafımdakilerin umurunda değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeDiyemMahmutMuDiyem -- 10 Nisan 2013; 22:12:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam burun değil zihin yamuk bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizimki düzde ne oluyor geçmiş olsun.

• Benimde burnumda eğrilik var. Sol taraftan nefes alamıyorum. Bende estetik olmayı düşünüyorum.
  • adam gibi her cevaba paypaldan 0.50 krs veriyorum
  • Aboov
  • burun degil bildigin tarla

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreiunddreißig

burun degil bildigin tarla

Sendeki de beyin değil saman
  • Hangi şehirdesiniz acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: PÖH

adam gibi her cevaba paypaldan 0.50 krs veriyorum

55 kuruş olsaydı yere göğe sığdıramazdım
  • Bence yap hocam.Ama çok feci olmuş.Dalga geçen olmuyor mu ? Paypaldan 50 kuruşu benden sonra mesaj atan kişiye at .
  • Burada Dalga geçilecek birşey yok. Dalga geçen insanlarda da keşke burnu eğri olupta biraz beyin olsaydı diyorum..

Senin soruna gelince fiyat olarak bilmiyorum fakat bence hiç estetik falan yaptırma. Allah sana bunu yakıştırmış böyle vermiş

Esas olarak, akl-ı selîm sahibi bir insan Allah’ın kendisine ihsan ettiği vücut elbisesine razı olur. Çünkü organların yerli yerinde yaratılmış olması, en uygun bir şekilde vücuda yerleştirilmesi insanın şükretmesine kâfidir. İnsan hiçbir emek harcamadan, hiçbir masraf yapmadan kendisinde mevcut olan güzellik ve özelliklerle yetinmeli, yaratılışı değiştirecek şekilde daha da “cazipleştirme” düşüncesiyle vücudunu sun’î bir biçime sokmaya yeltenmemelidir.
    Son bölüm Alıntıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEAHH

Hangi şehirdesiniz acaba

Karadeniz de bir ildeyim hocam il adı vermek istemiyorum maalesef ama 19 sene İstanbulda kaldım orada ev felan var. Buraya okul için geldim buralıyım zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

Burada Dalga geçilecek birşey yok. Dalga geçen insanlarda da keşke burnu eğri olupta biraz beyin olsaydı diyorum..

Senin soruna gelince fiyat olarak bilmiyorum fakat bence hiç estetik falan yaptırma. Allah sana bunu yakıştırmış böyle vermiş

Esas olarak, akl-ı selîm sahibi bir insan Allah’ın kendisine ihsan ettiği vücut elbisesine razı olur. Çünkü organların yerli yerinde yaratılmış olması, en uygun bir şekilde vücuda yerleştirilmesi insanın şükretmesine kâfidir. İnsan hiçbir emek harcamadan, hiçbir masraf yapmadan kendisinde mevcut olan güzellik ve özelliklerle yetinmeli, yaratılışı değiştirecek şekilde daha da “cazipleştirme” düşüncesiyle vücudunu sun’î bir biçime sokmaya yeltenmemelidir.
    Son bölüm Alıntıdır.

Haklısın hocam da bazı ilahiyatçılara sordum sağlık için yaptırabilirsin dediler ama sırf güzel gözüksün diye yaparsan doğru değil dediler. Şimdi ben hem sağlık hem görüntü için yaptırmak istiyorum. Kişinin psikolojisini etkiliyorsa yapılmasında sakıncı yokmuş.

Ciddi anlamda hayatımı etkiliyor.Birisiyle konuşurken yüzyüze karşıdaki kişiye bakamıyorum çünkü burun eğri. Ve daha niceleri...

• Plastik cerrahi ile konuşman lazım o'na göre ücret söylerler sana.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.