Şimdi Ara

Burnum Eğri ( Yamuk ) ''SS'Lİ'' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ablam estetik oldu 4 bin liraya patladı bize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

Burada Dalga geçilecek birşey yok. Dalga geçen insanlarda da keşke burnu eğri olupta biraz beyin olsaydı diyorum..

Senin soruna gelince fiyat olarak bilmiyorum fakat bence hiç estetik falan yaptırma. Allah sana bunu yakıştırmış böyle vermiş

Esas olarak, akl-ı selîm sahibi bir insan Allah’ın kendisine ihsan ettiği vücut elbisesine razı olur. Çünkü organların yerli yerinde yaratılmış olması, en uygun bir şekilde vücuda yerleştirilmesi insanın şükretmesine kâfidir. İnsan hiçbir emek harcamadan, hiçbir masraf yapmadan kendisinde mevcut olan güzellik ve özelliklerle yetinmeli, yaratılışı değiştirecek şekilde daha da “cazipleştirme” düşüncesiyle vücudunu sun’î bir biçime sokmaya yeltenmemelidir.
    Son bölüm Alıntıdır.

Engelli , özürlü doğan çocuklar da allahın ustalık eserleridir hatta , engellilerde kendi hallerini kabullenmelilerdir.

Kesinlikle

• quote:

Orijinalden alıntı: PÖH

quote:

Orijinalden alıntı: SEAHH

quote:

Orijinalden alıntı: PÖH

quote:

Orijinalden alıntı: SEAHH

Hangi şehirdesiniz acaba

Karadeniz de bir ildeyim hocam il adı vermek istemiyorum maalesef ama 19 sene İstanbulda kaldım orada ev felan var. Buraya okul için geldim buralıyım zaten

Hocam peki bir rahatsizlik hissediyo musunuz ?

Kemik eğri olduğu için deviasyon sorunu var yani sağ tarafı komple kapalı sadece sol delikten nefes alınabiliyor.

Grip olunca yatamam kesinlikle yatsam 10 saniye sonra sol burnum tıkanır ve ağızdan nefes almak zorunda kalırım ve buda çok zorluyor.

Psikolojik olarakta etkilitor maalesef.

Gerçekten kötüymüş geçmiş olsun hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.