Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi burnumun yan taraflarında kepek gibi bir şey var ve kulağımın arkasında da aynısından var .Saçımı ne kadar yıkasam da geçmiyor,banyo yaparken saçlarımdaki tabaka halinde bulunan kepekleri kazıdıkça kafam yanma yapıyor.Sizce sebepleri ne? Ne yapmam gerekiyor ve ne önerirsiniz
Arkadaşım benimde durum aynıydı. Vichy Dercos yeşil olanı eczacı arkadaşım tavsiye etti. aldım kullanıyorum çok şükür kafamda kepek vs. kalmadı. yüzün içinde kullanabiliyorsun. 2 günde 1 saçını yıkıyorsun.
Arkadaşım bu ülkenin hastaneleri-doktorları var. Randevu alıp bi cildiyeciye gidiyorsun, 10 dk öncesinden hastaneye varıyorsun, 10 dk da senin işin srüyor. 20 dk'da iş bitiyor ve eczaneden bir losyon ile bir şampuan alıyorsun (senin durumda ilave olarak bir krem olabilir), toplamda 10 lira gibi bişey ödeyip sorununu çözüyorsun.
Sen gel, bi damdan düşenin tavsiyesini dinle; kendini harap etme, bi doktora görün..
cevaplarınız için teşekkür ederim , yaşadığım bölgede dermatolok olmadığı için buraya başvurdum