saçmalama kardeş alakası bile yok.ben oldum 3 ay oldu sadece 4-5 günlük bir skıntı çekiyorsun tamponlardan dolayı onlar alındıktan sonra çok rahatlıyosun korkulucak hiç bişey yok ve estetik ameliyat olursan burnuna 6ay darbe almaman gerekiyo kemiğin kaynaması için okadarol kurtul benden söylemesi
benimde olmam lazım 27sine gun verdiler.. ama adam kıl çıktı ameliyat ederim ama burunda biraz kemik var onu almam dedi :( kesdikden sonra alsan ne olur dedim yok estetike giriyoor almam dedi.. 27sine gun verdi ama orada olmayacam..
Üniversite hastanesine gidecem inşallah iyi bir doktora denk gelirimde bir an once olurum ameliyatımı daha sırada 20lik dişler var
geçmiş olsun bu arada
sağolun.marmarali sen bilirsin edirne devlet hastanesinde mi olayım?nerde olayım .olucam ama 20 yaşımda olmayı düşünüyom bakalım zor nefes alarak dayanabilecek miyim o zamana kadar ...
Eger doktor gerçekten senin güvenini kazanabiliyorsa orada gonul rahatlığı ile olabilirsiiniz.. bu tamamen sizin o anki düşünceniz.. bana o doktor duzgun davranmadı ve tercih etmeyeceğim.. bakalım başka hastane arıyorum
ben 23.5 yaşındayım ben başka rahatsızlıklar yuzunden erteledim artık ertelemek istemiyorum çünkü ameliyatdan sonra çook rahatlıyorsun bunu olduktan sonra anlayacaz artık.
geçmiş olsun
benim burnumda da et var. rahat nefes alamıyorum. bu başlığı okuyup aklıma gelince daha zor nefes almaya başladım.
quote:
Orjinalden alıntı: tugtim
benim burnumda da et var. rahat nefes alamıyorum. bu başlığı okuyup aklıma gelince daha zor nefes almaya başladım.
Benim Burun Direği 365 Derec Dönmüş.Amiliyat İÇin +18 Olmak Lazımmış.
NOT: Kendinde Düzelte Bilirsin. Nasıl Mı? Bir Güçlü Bir Arkadaş Bul Burnuna Yumruk Sonra Uçan Tekme Atsın.Burun Eskisi Gibi Olcak.Ama Biraz Kanıcak Üzülme n'pckpt'ımya
Arkadaş olmuştu; adamı dövsen bu hale sokamazsın. Yarı baygın yatıyordu. Burnundan bir kemik çıkarmışlar burnundan büyük.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme