yapan su an karşımda yakınım yani zaten her an yumruğu yerleştirebilirm odabunu bilio az kaldı ece yatarken bile yamulturum
ama arkadaşım olayı tek taraflı dinlemeyelim belki hakketti arkadaş adam durmadan küfür ediyor belki bu yüzden de karşıdaki taşan bardağı yudumladı
belkide burnumda bi değişiklik yok ama işte hani derlerya taktı bi kere taktım yani sanki bişi varmış gibi aslında ufak bişidi ama taktım kafaya zaten vucagım burun yamumu yamuk daha ne vuruyum yumruk atsam zaten agzına değio brnu girecek içeriye
en mantıklısı gece uyurken yamultmak valla bunu yapıcam yoksa kafaya takıcam
tek kişiden mi yedin yumruğu bana 15 kişi birden dalmıştı nasıl olduğunu hatırlamıyorum burnuma tekme yedim bi fark yok ama burnumu yerine kendi elimle oturtmuştum tık die
senin başına gelen çok kötü o tekmeyi atacak insanın sulalesini kazımak için bi gece bile yatamam benim yapım bu
quote:
Orjinalden alıntı: michaelll
senin başına gelen çok kötü o tekmeyi atacak insanın sulalesini kazımak için bi gece bile yatamam benim yapım bu
merak etme 15 kişiydiler ama ben onları yakaladığımda biz 32 kişiydik sağlam burun bırakmadık evel allah
tek kişi meselesi deil zaten yakınım oldugu için kucagına alsan bi bebegin bi anda tepki verceğini nerden bilebilirsinki kucagımdan kaldırdım vurdum agzına yuzuneburnuna belki daha pis geçirdim ama işte agzına değdiği için belli olmuo buda beni haz etmio agzına sokmadan rahat yok buda gece yatarken mumkun
ya arkadaşlar sizlere şaşıyorum yediğiniz yumruklarla övünüyorsunuz.
quote:
Orjinalden alıntı: brithney spears
ya arkadaşlar sizlere şaşıyorum yediğiniz yumruklarla övünüyorsunuz.
bende yediğimde şaşırmıştım ama sonra hepsini şaşırttım sende yesen şaşırırsın çok acıyo biliyon mu
iyide ben bana zarar birinden öcümü hayatta alamam ya o ölecek ya benim benim hayat felfesem
mesele acıması deil şekil olayı bence sen farklı dusunuosun heralde acısın geçiçi bi acı oldugu belli ama şekil olayı var ben dediğim gibi taktım bişi yok aslında insan gibi insan senin burnunun başına gelen olay felaket büyük bi afet telafisi olmayan şey o tekme burna indikten sonra sorarım sana estetik operasyonsuz dünyaları getirsen eski haline imkansız bence